Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sterling Knight » Superstar >Falling for Sterling Knight {af} » 9

Superstar >Falling for Sterling Knight {af}

4 april 2010 - 12:33

460

1

327



9

Sterling nam beleefd een vol bord met erwtensoep aan. Toen hij een hap nam verscheen er een glimlach op zijn gezicht. ‘Wat is dit voor soep?’ vroeg hij aan mij. ‘Erwtensoep. Ziet er altijd heel smerig uit, maar ik vind het lekker.’ Zei ik grinnikend. Hij lachte even en nam tevreden nog een hap. Inge zat tegenover mij met een grote glimlach. Daarnaast zat mijn vader die naar Sterling zat te staren. Mijn vader was slecht in Engels en had het liefst dat ik mij gewoon bezig hield met normale Nederlandse jongens. ‘Dus, vertel eens. Wat doe je nou eigenlijk voor je werk?’ vroeg mijn moeder die de stilte op brak. ‘Ik- ik speel in verschillende films en ik speel in een serie.’ Vatte hij kort samen. Mijn moeder knikte. ‘En- ik maak muziek.’ Maakte hij af. ‘Oké, leuk.’ Zei mijn moeder. Mijn vader hield zich wijs stil. ‘En- ben je hier nu op vakantie?’ vroeg mijn moeder. Sterling schudde nee. ‘Nee- ik ben hier voor een concert, die was gisteren.’ Legde hij uit. ‘En wanneer ga je weer naar huis?’ vroeg mijn moeder. ‘Overmorgen.’ Zei hij. Ik kreeg een brok in mijn keel. Hij ging al bijna naar huis. Hij keek mij even aan. Ik zette een neppe glimlach op. ‘Mijn moeder werkt op een gastouderbureau.’ Zie ik snel, hopend van onderwerp te veranderen. Sterling toonde veel interesse en stelde een aantal vragen. ‘En wat doet u?’ vroeg hij tenslotte aan mijn vader. ‘Ik ben een kippenboer.’ Zei mijn vader in slecht engels. Ik staarde Sterling bang aan. Hij leek er geen problemen mee te hebben dat ik op een boerderij woonde. ‘En jij, wat doe jij voor opleiding?’ vroeg hij aan Inge. Die grijnsde tevreden. ‘Ik doe Horeca. Ik neem later mijn eigen restaurant.’ Zei ze trots. Mijn vader rolde met zijn ogen. Hij dacht niet dat het Inge zou lukken. Ik dacht van wel. ‘Gaaf, dan kom ik wel een keer bij jou eten met Nynke.’ Floepte hij eruit. Ik begon te blozen. ‘Maar uhm- jij deed toch toerisme?’ vroeg hij aan mij, om zo snel mogelijk van onderwerp te veranderen. ‘Ja.’ Zie ik kortaf. ‘Leuk?’ vroeg hij droog. Ik knikte. Ik keek naar mijn moeder. Die zat met een grote grijns toe te kijken. Boeiend gesprek.

Nadat we nog gepraat hadden over behoorlijk algemene dingen hielpen we met het afruimen van de tafel. Sterling bood mijn moeder aan dat wij de afwas zouden doen. ‘Wat een kerel, geweldig. Deed je vader de afwas maar.’ Zei mijn moeder lachend in het Nederlands. Ik grinnikte even. Sterling keek verward toe, die verstond er natuurlijk niets van. ‘Wat zei ze?’ vroeg hij nieuwsgierig. ‘Uhm- dat- het water heet is- dus, oppassen.’ Verzon ik snel. Het sloeg werkelijk negens op.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 17:17:
‘Wat zei ze?’ vroeg hij nieuwsgierig. ‘Uhm- dat- het water heet is- dus, oppassen.’ Verzon ik snel. Het sloeg werkelijk negens op.

Haha

x