Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 15°

Home

4 april 2010 - 12:38

284

0

195



15°

Bill

"Hoe durft ze dat te zeggen!" Tom is net als ik kwaad weggelopen van de tafel, en zit nu na te stomen op mijn bed.
"Ik weet het, wij zijn helemaal geen slechte broers, Lex is gewoon idioot aan het doen!" Nors plof ik langs hem en sla mijn armen over elkaar heen. Het blijft stil, woorden zijn niet nodig tussen ons.
"Waar zou Lex zijn?" Ligt het aan mij of is Tom een beetje ongerust?
"Weet ik niet, en het kan me niks schelen. Ze is oud genoeg om voor zichzelf te zorgen!" zeg ik. Maar waarom knaagt er dan toch iets in mijn binneste.
"Bill, als iemand haar zo kan slaan, kunnen er nog veel ergere dingen gebeuren met een meisje, zeker op dit uur." Schrik slaat me om het hart. Wat als... Niet aan denken, Bill!! Beneden begint Scotty te blaffen. Maar het is niet zoals hij normaal blaft, veel enger. De voordeur gaat open en dicht, en het blaffen stopt. Ik kijk Tom aan, wetend dat hij net zo bezorgd is als ik. Maar we zijn toch helemaal geen waardeloze broers geweest? Ok, we hebben weinig tijd, maar we kunnen toch niet alles aan Lex geven?
"Shit..." fluistert Tom.
"Shit," herhaal ik. Hij kijkt me aan
"Toen we thuiskwamen, hebben we haar niet eens gedag gezegd." Ik knik.
"Wat zijn wij belabberde broers... We konden alleen maar kwaad doen tegen haar," zegt Tom. Het blijft weer even stil, deze keer omdat we weten dat we goed fout hebben gedaan tegen Lex. Al jaren.

De voordeur gaat weer open, en Georg roept op mama. Scotty rent weer wild blaffend door eht huis, op diezelfde angstaanjagende manier als daarnet. En ik hoor nog iets. Licht gesnik. Lex...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.