Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 18°

Home

4 april 2010 - 18:40

387

1

212



18°

Josh http://img03.blogcu.com/images/g/i/r/girencikamaz/alex_pettyfer_1256207836.jpg

"Lex?"
"Ga weg," roep ik schor naar Bill. Hij heeft me al een paar keer geroepen, maar nu begin ik het goed zat te worden.
"Niet voordat ik met je gesproken heb!"
"Daar heb je anders nooit een probleem mee gehad!" gil ik. Ik kijk naar beneden, naar de struiken. Ik draai me op mijn buik op de vensterbank en laat me naar beneden zakken. Ik voel mijn enkels even trillen, maar sla mijn voet toch niet om. Ik doe de kap van mijn trui op mijn hoofd en sluip de tuin uit, ver weg van huis, en vooral ver weg van Tom en Bill.

Ik weet niet waar ik heen moet. Ik begin willekeurig een richting uit te gaan, hopend dat ik niet weer van die engerds tegen kom.

"Wat doe jij hier?" Ik draai me verschrikt om en kijk in het gezicht van Josh. Het is algemeen bekend dat hij een bloedhekel heeft aan mijn (ex)broers.
"Ik kan hetzelfde aan jou vragen," antwoord ik bot. Ik heb geen zin om beleefd te gaan doen, tegen niemand.
"Jij bent toch Alexandra, het zusje van die h... Tom en Bill?" Ik knik.
"Lex. Ik haat Alexandra." Hij komt naar me toe, en vreemd genoeg voel ik geen drang om weg te lopen. Ik voel me bijzonder op mijn gemak.
"Wat is er met je gezicht gebeurt?" vraagt hij.
"Klappen gehad."
"Voor die foto in de krant?" Ik knik opnieuw.
"Je ziet er kwaad uit. Toch geen ruzie gehad?"
"Tom en Bill zijn me gewoon vergeten," mompel ik. Ik heb geen flauw idee waarom, maar ik heb het gevoel dat ik hem dat wel kan zeggen.
"Kom, we gaan een stukje wandelen," zegt hij zacht. Ik loop hem achterna, en het is me alweer een raadsel waarom ik dat in godsnaam doe. Bij een speeltuintje stopt hij. Ik loop hem voor bij en ga op een schommel zitten. Hij volgt mijn voorbeeld en gaat naast me wat heen en weer wiegen.
"Ze zijn je vergeten?" Ik knik.
"Toen ze thuiskwamen, zeiden ze niet eens hallo. Ze zijn er pas eergisteren achtergekomen dat ik al 2 jaar rook en een jaar uitga, en Tom wist zelfs niet eens mijn verjaardag." Er rolt een nieuwe traan over mijn wang. Als vanzelf grijp ik naar mijn broekzak, maar merk teleurgesteld dat ik mijn sigaretten niet bij heb.
"Hier." Josh houdt me een pakje voor.


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 5 april 2010 - 0:46:
Oeh me likes josh
Josh is handsome
Ik ga verder lezen