Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Elf

Explosive

4 april 2010 - 19:48

492

0

234



Elf

http://cdn.is.bluefly.com/mgen/Bluefly/prodImage.ms?productCode=212070500&width=340&height=408

"Alix?"
"In de badkamer, schat!"
"Met of zonder knappe minnaar?
"Zonder, die staat nog bij de deur!" Ik kijk verbaasd om me heen, maar zie niemand.
"Ja, suffie, ik heb het over jou," Alix leunt tegen de deurpost, gehuld in enkel (hoop ik) de korte blauwe badjas die ik haar gaf voor Kerstmis. Ik grinnik, besef dan dat í¬k bij de deur sta en haal mijn hand van de klink.
"Hoe voel je je?"
"Veel beter, de koorts is weg. Ik wilde me douchen, maar deze badjas zit zo lekker dat ik het zonde vind om hem uit te doen."
"Ach, zit ie zo goed?"
"Ja." Ze komt naar me toe, langzaam. Een tijgerin die haar prooi besluipt en niet van plan is hem te laten gaan.
"Hij zit fantastisch. Vooral als er niks anders meer onder zit." Ze gaat op haar tenen staan om in mijn oor te fluisteren.
"Misschien moet je me een beetje helpen om hem uit te krijgen." Ze bijt in mijn oorlel, en deze keer is het mijn temperatuur die nogal zorgwekkende hoog komt te liggen. Ik leg mijn handen op haar heupen en kus haar. Ze trekt haar been op en haakt het rond het mijne. Ik til haar op en draag haar naar het bed, zodra ik haar neerleg, schieten haar handen onder mijn shirt. Ze weet verdomd goed wat ze wil, en ze wil het nu onmiddellijk! Gewillig laat ik haar mijn shirt over mijn hoofd trekken en ga boven haar hangen. Ze grijnst en draait me op mijn rug. Shit man, zo geil!
"Deze keer ben ik de baas, mannetje," zegt ze zwoel. Ze gaat op me zitten en drukt kusjes op mijn borst, steeds lager. ze likt over de ster op mijn heup en ik ril. Jezus, ik hou het haast niet meer!"
"Hé jongens, gaan jullie mee, we gaan naar het zwembad, en... oeps, sorry." Tom en Georg kijken grijnzend naar Alix die boven op me zit en zich duidelijk half lam schrikt. Haar hoofd schiet omhoog en ze kijkt pissig naar de stoorders.
"Weet je, Alix, die 'nicht stöen' bordjes, die hebben zo hun reden."
"En er is nog iets leuks, je weet wel, zoiets om ervoor te zorgen dat anderen niet kunnen binnenkomen en storen bij belangrijke bezigheden."
"Bedoel je een sleutel, mijn beste Georg?"
"Ja, beste Tom, dat is exact wat ik bedoel." Zelf liggen ze krom van het lachen, maar Alix ziet de humor niet echt, vrees ik.
"Vinden jullie dat nou grappig?" zegt ze nijdig.
"Nou, eigenlijk best wel, ja." Tom kan nog net grijnzend opzij duiken voor het kussen dat met gevaarlijke snelheid en precisie in zijn richting vliegt.
"Gaan jullie nou meehee?" zeurt georg.
"Kerel, we zijn bezig," zucht ik, "ga lekker alleen!" Alix gromt en gaat van me af.
"Laat ook maar, ik heb al gen zin meer," sist ze. Hey, ho, en mijn beurt? Ik rol op mijn zij en kijk verlangend naar haar benen als ze wegloopt, maar een dichtknallende badkamerdeur blokkeert na enkele seconden mijn zicht.
"Sorry, broertje."
"Geeft niks, jongens." Echt wel...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.