Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 12

Because I love you, [Jonas Brothers]

4 april 2010 - 21:15

1046

4

219



Chapter 12

http://www.quizlet.nl/chapters/175580/chapter-12/

Kate's Point of View



‘Kate, kom mee’, zegt Analeigh en ze trekt me mee aan mijn arm. ‘Gaan ze weer met hun meisjespraat’, zegt Joe achter me. Ik zie dat Nick moet grinniken door Joe's opmerking. Heb ik weer! Zit lekker te dansen met Nick. Komt mijn gestoorde beste vriendin even langs…
‘Rustig An, wat is er?’. Maar ze luistert niet. Ze blijft trekken aan mijn arm in de feestende massa van mensen. Ik knal tegen iedereen aan., maar Analeigh blijft gewoon doorlopen. Eindelijk stopt ze in een hoek.
‘Nou, weetje wie ik zag? Chad Sterling. En hij was aan het flirten met mijn beste vriendin!’ ‘Anle-‘, maar Analeigh ontbrak me al gelijk. ‘Ik ben nog niet klaar. Zo net kwam hij naar me toe en zei dat jij ooit de zijne word. Het doet alles om je te krijgen. Dat is toch niet normaal en nu ben ik in paniek! Wat moet ik doen!’, zegt Analeigh en begint al helemaal te shaken. ‘Rustig An, alles komt goed. Eigenlijk moet ik nu in paniek zijn en jij niet, want het is mijn probleem. Chad ik een sukkel. Dat weet je toch? We negeren gewoon het zielige topmodel. ‘Correctie, het zielige super lekkere topmodel’. ‘An, zeg dat nooit meer’, zeg ik en we beginnen te lachen. Het word al laat. Kom we gaan huis! We moeten morgen werken’. ‘Neeee, waarom’, zegt Analeigh en trekt een gezicht of ze dood gaat.
‘Gaat het wel?’, zegt een onbekende jongen die langs loopt. ‘Ik voel me niet lekker’. Die Analeigh gelijk na een paniek aanval al beginnen te flirten. En dat is mijn vriendin. De jongen bukt naar Analeigh. Analeigh kijkt naar de jongen met haar zielige gezicht Haar gezicht verstijfde. ‘Het gaat al ineens stukken beter. Dag’. Snel staat ze op en loopt weg. ‘Kate, zag je zijn hoofd. Het was kaal. Ik dacht eerst dat het lekker was, maar ieuww!
‘Je kan ook gewoon Joe nemen, dan hoef ze niet meer zo zielig te doen’. Haar gezicht werd rood. 'Geen commentaar', antwoorde ze snel. Die 2 passen gewoon bijelkaar. 2 idioten en ze houden van flirten. Is het niet perfect match?
‘Waar gaan jij naar toe, Lekkertje’. Chad kwam voor ons staan. ‘Ik zie dat je een vriendje hebt. Nick Jonas. Ik dacht altijd dat jij van echte mannen hield en niet van moederkindjes’. ‘Chad, je moet echt iets doen aan je humeur, want het is sleeecht!
Ik zal het maar houden op modellenwerk en niets doen met humeur.
'Gaan we gemeen doen, Dat mag ik wel'. Ik rolde met mijn ogen. 'Chad, je bent een grote klootzak. Ik ga het echt niet op je vallen. Dus dag zielige moederskindje!'. Ik pak Analeigh’s hand en loop langs Chad heen. Chad kijkt met een geirriteerde blik naar ons, maar ik schenk er geen aandacht aan. Ik zie de jongens al staan. Joe was al bezig met meisjes te versieren. Alleen dat lukte niet echt. Denkt hij echt dat het zo makkelijk om meisjes te versieren zijn. In dit wereldje maakt niet uit hoeveel fans je hebt of hoe goed je kan zingen. Je moet rijk en in de mode werken. Daar vallen deze meisjes op.
'Gelukkig, zijn jullie er weer. We dachten al waar blijven jullie, zegt Nick en hij glimlachte lieef.
'Darling!'.
Ik herken die stem dat is John. John geeft me een knuffel en een paar luchtkusjes. 'Darling, ik heb je lang niet meer gezien! Hoe gaat het? Al leuke jongens gespot?' Ik kuchte en mijn ogen gleden naar Nick.
John trok je me gelijk weg. 'Meid, je weet wel wie je moet kiezen. Hij is echt knap. Jammer dat hij Hetero is, anders had ik mee genomen. Rawrr. John maakte een tijger beweging.
'Maar heb je Ashley al gezien', zegt John. 'Nee, waar is ze? Ik heb haar zo lang niet meer gesproken' 'Nou, ik moet je wat vertellen. Haar vriendje heeft het uitgemaakt voor Kesha'. 'Nee, echt waar. Haar hart is vast gebroken', zeg ik verbaasd. John knikte. Ik voelde een vinger op mijn rug en ik draaide me om. Voor me stond Ashley. Op haar gezicht was een glimlach, maar in haar ogen kon je al haar pijn zien. Snel knuffelde ik haar. 'Ik heb het gehoord. Hij is echt een klootzak.' Ze knikte. Ik herken haar bijna niet. De vrolijke Ashley was nergens meer te bekennen.
'Ik zag dat je een vriendje heb. Chad Sterling'
'Ahsley, wat denk je? Ik ga echt niet op zo sukkel vallen'
'Ze heeft een grote vangst gevangen. De tieneridool Nick Jonas', maakte John mijn zin af. De verbazing was gewoon af te lezen van Ahsley's gezicht.
'Ik stel jullie wel even voor', zeg ik en pakte hun armen. Ik trok ze zo naar Joe en Nick. 'Jongens, dit is Ahsley en John. Hele goede vrienden van me.
'Hallo, ik ben Nick en dit is mijn broer Joe'.
'Of dat we niet wisten!.', zegt John.
'Maar het was fijn om jullie te ontmoeten, maar ik ga. Ik heb geen zin meer om te feesten', zegt Ahsley en ze kijkt naar haar schoenen. Ze liep snel weg. 'Kate, ik ga ook. Ik let wel op haar.' Snel gaf John mij een knuffel en liep snel achter Ahsley aan.
'Nick, je hebt concurrentie' zegt Joe en geeft een stoot tegen Nick's buik aan. 'Grappig Joe', zegt ik met een geirriteerde blik. 'Als je het niet is op gevallen. Hij is homo. Ik hoop dat je daar geen problemen mee hebt'.
Analeigh begint te grinniken. 'Kom we gaan naar huis?',zegt Nick. 'Dat wou ik eigenlijk net aan jullie voorstellen! 'Weet ik, ik ben helderziend', antwoorde Nick op mijn opmerking...

Naam: John Siriano
Geboortedag: 12 Mei
Seksuele geaardheid: Homo
Carrière: Hij is pas een jaar modeontwerper, maar iedereen kent zijn kleding. Hij werd beroemd door het programma. Project Runway!
Door het programma is hij beste vrienden geworden met Heidi Klum.


Naam: Ahsley Maria Perez de Tagle
Geboortedag: 1 April
Carrière: Het begon al toen ze 6 was. Ze werd model. Het was niet veel en paar foto shoot's per jaar. Maar toen ze 16 was, wou iedereen haar hebben. Ze werd snel een 1 van de succesvolste model van die tijd.
Alleen ze vond het niet meer leuk toen ze 19 was en ze begon met in allemaal films te spelen. Haar carrieré als actrice is in de groei...


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 6 april 2010 - 10:50:
Ohe verder serieus;p


Nynke
Nynke zei op 5 april 2010 - 17:30:
Raaahrw


xEmma
xEmma zei op 5 april 2010 - 12:30:
Haha, John is geweldig (:
En arme Ash):
Hopelijk is ze snel over hem heen.

Leuk stukje<3


Merel
Merel zei op 5 april 2010 - 11:38:
Mwuwhaahah, die John is zoo hip <33
Meer?