Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 11

Because I love you, [Jonas Brothers]

4 april 2010 - 21:17

1194

2

249



Chapter 11

http://www.quizlet.nl/chapters/173258/chapter-11/

Kate's Point of View


‘Analeigh ben je al klaar,? Zometeen is het feest al afgelopen’ ‘Ja, maar ik moet er wel gewoon goed uitzien. Zometeen zie ik er uit als een ordinaire hoer’. ‘Je krijgt wel dan aandacht van die speciale jongen’. ‘Ik weet niet waar over je hebt’. Ze zit weer in de ontkenningsfase dat is altijd zo. Eerst ontkenningfase dan na komt de ergste fase. Waar ze alleen praat over die ‘speciale’ jongen en soms even kwijlen op een foto. En haar nieuwe crush is Joe. Ze houdt vol dat ze hem een idoot vind en daarom passen ze ook zo goed bijelkaar. 2 idoten die een soulmate hebben gevonden. Pfft. Ik had nog gezegt dat ze eerst een paar maanden moest wachten. Hij moet eerst praten tegen Jelle en dan mag hij pas weer daten. Anders word het net een soapserie met de woendende ex. Het zou wel boeiende tv zijn. En wie moet het weer oplossen, moi. Super Kate!
Maarja, ik kan eigenlijk niet wachten om Nick weer te zien. Hij is nog zo raar. Ik ben het vriendinntje van Nick Jonas. Alleen gelukkig weet de pers dat niet.
‘Kate, ik ben klaar. We kunnen nu gaan feesten!’ Analeigh pakt mijn hand en trekt me naar de auto. ‘Ik rij wel, want jij kan niet rijden’, zegt Analeigh. Ik rolde met mijn ogen. 1 ongeluk en je wordt afgeschreven voor de rest van je leven. Pfft.
‘We er bijna! En dan gaan we los. Kate, je moet goed kijken of erg nog leuke jongens zijn’. Ik knikte. Ik ken haar lijst wel. Hij moet knap zijn, grappig, jij moet niet met elk meisje flirten, niet veel moedervlekken, hij moet geen nerdige bril dragen, hij moet een paar franse woorden kennen, passie hebben voor zijn werk, aardige familie en als allerlaaste er moet een fonk zijn. Dus je kan begrijpen dat je niet 1,2,3 een jongen kan vinden.
‘Kate, je moet echt opletten en niet in dromenland zijn met Nick. Ik geef naar een stootje in haar buik en we moesten lachen. Snel lopen we langs de pers. Gelukkig was Kesha er. Die natuurlijk persoonlijk alle aandachtig moest opeisen…
‘Kate, we zijn binnen. We kunnen feesten’. ‘Ja, kom we gaan wat drinken halen’, zeg ik en pak een een cocktail van een butler. Analeigh keek grote ogen naar de butlers. We waren allemaal zo knap. ‘Kate, Analeigh, leuk dat jullie zijn gekomen.’ We draaide onze snel om. ‘Ginny, ik heb je zo lange tijd niet meer gezien. We moeten echt afspreken. Je hebt echt je best gedaan om weer een geweldig feest te maken.’ ‘Ja, Tuurlijk een Ginny feestje moet altijd G-E-W-E-L-D-I-G zijn. En dat afspreken moeten we echt doen. Ik wou je eigenlijk bellen voor een fotoshoot voor mijn nieuwe collectie’, zei Ginny en begon met haar wenkbrouwen te wiebelen. ‘Echt waar? Dat is zo koeeel. Jouw collectie zijn zo geweldig’. ‘Ik weet niet of deze collectie wel leuk is. Misschien kan je een oordeel geven als je het ziet’, zegt Ginny. Je ziet gewoon dat ze niet zeker van haar zaak is. Dat is altijd. Haar collectie van haar eigen merk GM-design is geweldig, maar ze is altijd ontzeker. Ze is namelijk slecht in het voorspelen van andermans reactie.
‘Maar ik ga weer, veel plezier op je feestje en Kate ik bel je wel’, zegt Ginny opgewekt en loopt zwaaiend weg. ‘Kate, ik ga even een met die leuke jongen praten. Ben zo terug’, zei Analeigh en wees naar een butler een pak. Ik merkte al dat ze helemaal al aamn het flirten was.
‘Hallo schoonheid’. Chad Sterling komt naar me toegelopen. ‘Chad, noem me niet zo’. ‘Kom op, je bent prachtig. Net een parel in de blauwe zee’. ‘Tegen hoeveel meisjes heb je dat al gezegt?’ Hij begint te grinniken. Ik rolde met mijn ogen. Ik haat hem echt. Hij is een internationaal foto model, daarom zie ik hem altijd op deze feestjes. Hij is enorm gek van zichzelf en laat nooit een kans voorbij gaan om te vertellen hoe geweldig hij wel niet is en hoeveel hij al heeft bereikt. Allemaal meisjes vinden hem geweldig. Ik vind het maar een zielig ventje. Hij is zo echte womanzier. Steeds weer een nieuw meisje.
Hij probeert me steeds te versieren, maar ik trap echt niet in zijn zielige versier trucs. Helaas Analeigh wel. Zij vind hem geweldig. Ik kan echt niet in zien, waarom hij zo geweldig is? Pfft.
‘Chad, rot op’. ‘Okee, schoonheid’. Hij pakte me hand en gaf een zacht kusje erop. Hij keek nog heel even en liep weg…
Klootzak! Ineens voelde ik 2 handen langs mijn zij. Met een ruk draai ik me om en kijk zo in 2 prachtige ogen die ik heel lang heb gemist. Nick gaf me snel een kusje op mijn mond. ‘Was die jongen met jouw aan het flirten’, zegt Nick. Ik voel dat hij het niet helemaal vertrouwt. ‘Word je al jaloers? Die jongen is een Chad Sterling een grote sukkel. Nog groter dan Joe.’ ‘Is dat wel mogelijk?’, antwoorde Nick. Joe keek met een geirriteerde blik naar ons. ‘Die Chad pikt mijn titel in. In wil met hem spreken! Maar Kate waar is eigenlijk Analeigh?’. ‘O, dus heeft deze jongenman een crush op mij beste vriendin’. ‘Nee’, loog Joe. Hij is echt slecht in liegen… ‘Ik laat julllie wel met rust’, en Joe loopt snel weg voordat ik hem kan ondervragen. ‘Je bent echt heel mooi,’ fluistert Nick zachtjes in mijn oor. Het was altijd iets magisch als Nick iets zei, maar ik kon deze keer er niet van genieten. Want Chad zat vol met jaloezie naar ons te kijken.


Naam: Chad Sterling
Leeftijd: 17
Geboortedag: 17 mei
Seksuele geaardheid: Hetero
Karakter: Hij is enorm gek van zichzelf en laat nooit een kans voorbij gaan om te vertellen hoe geweldig hij wel niet is en hoeveel hij al heeft bereikt. Enorm veel meisjes vallen voor hem, maar hij gaat het liefste voor lieve- onpopulaire typjes. Zijn langste relatie duurde twee week. Hij is ene echte womanizer, en kan ook behoorlijk arrogant zijn.
Carrière: Chad is een model, die werkt bij het fashion bureau. Hij was al model vanaf kinds af aan. Hij trede in de voetsporen van zijn vader. Toen hij op zijn 6e jaar een photoshoot kreeg, mocht hij gelijk bij dat bureau blijven. Hij staat model voor een aantal merken.
Extra: Chad heeft nooit een sterke band met zijn ouders gehad, behalve dan met zijn vader zijn passie voor het modellenwereldje.


Naam: Ginny Jessica Massey
Leeftijd: 19
Geboortedag: Acht September
Seksuele geaardheid: Biseksueel
Carrière: Op haar zestiende is ze doorgebroken in de modewereld, en ze is ondertussen wereldberoemd. Wie haar niet kent, heeft onder een steen geleegd. Of onder een rotsblok, eigenlijk. Ze ontwerpt bijna alleen voor haar eigen merk, GM-design. Het is een vrij duur merk, vooral voor vrouwen tussen de twintig en vijftig bedoeld, een vrij ruime doelgroep dus. Over de wereld zijn ondertussen ruim 200 winkels. Ze werkt nu ook aan een geurtje, naast al de kleding, want ze is een echt tieneridool geworden.
Extra: Ginny was enigskind, dus voelde zich nooit achtergesteld. Ze was redelijk verwend. Tegenwoordig staat ze echter met beide voeten stevig op de grond.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 5 april 2010 - 17:27:
Niice


xEmma
xEmma zei op 5 april 2010 - 12:24:
Wooooooww.. Dit is echt zo supercool!
Ginny is zo.. Ginny!
Precies zoals ik in gedachten had, je hebt haar goed verwoord (:
Xx