Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » For ever and always » Hoofdstuk 5

For ever and always

4 april 2010 - 21:46

1026

1

310



Hoofdstuk 5

Toen ik twee broodjes op had voelde ik me toch weer wat moe. Het was pas middag en ik was net pas wakker, maar door die klap was ik soms nog wat misselijk waardoor ik het liefste wilde slapen. Zal ik je maar naar de leerlingen kamer brengen vroeg Draco ongerust. Ik knikte slaperig van ja, Draco pakte me bij mijn arm en hielp me op staan, iets wat ik beter niet had kunnen doen want de hele zaal begon te draaien. Ik pakte de arm van Draco stevig vast om niet om te vallen. Draco merken het en pakte me op. Hij droeg me helemaal naar de leerlingen kamer en legde me in mijn bed. Dank je zei ik zachtjes, hmm niks te danken hoor zij Draco zachtjes terug. Waarom doe je dit allemaal voor mij? Geen idee zei Draco. Misschien… nou… misschien omdat ik… verder kwam hij niet want Park stond in de deur opening. Draakje waarom ging je nu weg, alleen omdat kind daar, alleen om haar! Park rot op ja! Nee we hadden het heel gezellig totdat zij op Zweinstein kwam je bent alleen nog met haar bezig jullie hebben nog geen eens wat! Park laat haar met rust ! Nee draakje jij hoort bij mij, onze ouders willen dat wij samen gaat trouwen. De heer van het duister wilt dat wij later trouwen, wij horen bij elkaar hoor je me! Ik voelde me zwaar gekwetst Draco hoorde bij Patty en hij werkte blijkbaar echt voor Voldemort. Waarom kan het bij mij nu niet een keer goed gaan! Serena geloof niet wat ze zegt oké, zij is verliefd op mij ze wil me voor zich alleen. Ik voel me alweer wat beter ik denk dat ik maar even ga kijken of ik Hermelien kan vinden zij ik langzaam. Ik liep naar de deur van de slaapzaal en opende die, ik voelde me nog helemaal niet goed maar ik had geen zin om Draco of Patty te zien. Patty is gewoon een grote lozer, ze denkt dat ze alles kan flikken. Ik ging even naar buiten, wat frisse lucht zal me vast goed doen. Ik deed de grote deur open en een heldere hemel werd zichtbaar.


Even later……….

Waar zal ik eens heen gaan, naar die grote boom? Ja daar kan ik lekker gaan zitten en in mijn dagboek schrijven. Ik sloeg het al best wel dikke boek open en zocht een lege pagina.





Lief dagboek

Mijn eerste week verloopt al behoorlijk hectisch. Ik heb al 2 dagen op de ziekenzaal doorgebracht. Ook krijg ik steeds zo’n rare droom . Het is echt steeds dezelfde droom. In die droom moet Draco mij vermoorden van Voldemort. Eigenlijk heb ik geen flauw idee waarom ik die droom steeds krijg maar het lijkt behoorlijk echt.. Ik denk trouwens ook dat ik verliefd ben op Draco, niet te geloven toch!

Liefs Serena Rose

Wat schrijf je, hoorde ik plots achter me. Draco leunde tegen de boom aan. Niks hoor zei ik vlug ik schrijf gewoon graag. Maar moet jij niet naar Patty? Huh nee ik heb haar eindelijk van me afgeschud, luister Serena begon Draco, ik ben echt niet verliefd op Patty zij is op mij en niet andersom, zei Draco. Maar hoe zit dat dan met dat trouwen! Serena maak je daar nu maar niet druk om zei Draco. Er is maar een meisje waar ik verliefd op ben, in die staat nu recht voor mijn neus. Serena wil je verkering met me? Ik kon het even niet geloven, Draco was gewoon ook verliefd op mij! Maar vind je het dan niet erg dat ik een soort van dreuzelouders heb? Nee Serena blijkbaar ben jij anders en speciaal, er is nog nooit een kind van dreuzelouders ingedeeld bij Zwadderich. Ik denk dat je echte ouders van zuiverbloed zijn. Maar wil je nu met me? Draco was nu naast me tegen de boom gaan zitten en keek me smekend aan. Toen in dat zielige gezichte zag kon ik het gewoon niet laten en gaf hem een kusje op zijn lippen, waarna zijn gezicht opfleurde van blijdschap, betekend dat dan een ja?? Ja wat denk jij dan! Zij ik lachend. Nadat ik dat had gezegd gaf hij me een kus, dit keer was het een lange innige zoen, we stonden zo voelde het 10 minuten romantische te zoenen. Tot ik op mijn schouder werd getikt. Zij we lekker bezig? Zij Hermelien lachend. Ow sorry ben ik soms een afspraak vergeten? Nee hoor ik zag je alleen met Malfidus dus wilde ik weten of je niet werd behekst, de blik van Hermelien kruiste die van Draco. Zo hee wat heb jij een hekel aan hem! Nou Hermelien zoals je ziet word ik niet behekst. Serena kan ik je even spreken? Ja hoor. We liepen een eindje bij Draco vandaan net van een gehoor afstand. Harry en Ron stonden weer te ruziën met Draco, waarom laten ze hem niet met rust hij doet ze toch niks, en ze dagen hem alleen maar uit! Waarom stond je met hem te kussen! Riep Hermelien eigenlijk best kwaad en teleur gesteld, Misschien omdat ik verliefd ben op hem, heb je daar al eens over na gedacht! Serena hij is een achterbakse Zwadderaar vertrouw hem niet! Oké wacht even Hermelien! Ten eerste ben ik ook een Zwadderaar ten tweede hij is niet achterbaks. Ten derde gun je mij nu niet een keer wat geluk! Omdat Ron niet verliefd is op jou hoef je mijn geluk niet af te gaan zeiken! Heb je er geen vrede mee! Pech gehad ik kan zelf wel uit maken wie ik vertrouw en Draco is te vertrouwen. Maar Serena wat als hij erachter komt dat je dreuzelouders heb? Dat weet hij al Hermelien en hij weet ook dat jij mijn stiefzuster bent. Maar… hoe.. kan.. stotterende Hermelien. Maar hoe kan wat Hermelien? Maar hoe kan het dat hij je geen modderbloedje noemt riep Hermelien verbaast uit! Weet ik ook niet Hermelien, doet dat er wat toe dan? Nee maar ik vind het gewoon raar! Draco Malfidus is verliefd, verliefd op een dreuzelkind. Misschien ben ik wel geen dreuzelkind. Misschien zijn mijn echte ouders wel tovenaars.


Reacties:


Moonzzz
Moonzzz zei op 15 mei 2010 - 23:54:
ooe steeds spannender!!