Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » For ever and always » Hoofdstuk 16

For ever and always

4 april 2010 - 21:50

936

1

201



Hoofdstuk 16

Die avond besloot ik om met Draco te gaan praten, hij kan me niet gaan negeren, hij moet me steunen. Ik hou van hem, het is deels ook van hem wat er in mij groeit. Ik liep door de gangen toen ik het blonde hoofd van Draco zag verdwijnen achter een standbeeld. Ik versnelde mijn pas en haalde Draco in. Draco kan ik je spreken het is belangrijk. Waarom zou ik Serena? ja waarom zou hij zei Patty krengerig, terwijl ze kwijlend aan Draco’s arm hing. Ik zou maar op passen als ik jou was siste ik naar Park. Oew moet ik bang worden voor een zwanger nijlpaard? Toen werd het voor ik het wist zwart voor mijn ogen en werd ik helemaal kwaad van binnen. Ik hoorde niks meer alleen mijn hart wat tekeer ging. Toen voelde ik een harde stomp in mijn buik en viel ik op de grond met een enorme pijn in mijn buik. Ik voelde mensen die me aanraakte en een paar armen die me oprapten, die me snel weg bracht naar de ziekenzaal. Toen ik wakker werd zag ik een paar wazige figuren rond mij heen staan. Wa-waar ben ik? OW Serena waarom had je niet gezegd dat je zwanger was. Aan de stem te horen was het Hermelien. Ik wilde niet dat jullie raar gingen denken over mij stamelde ik, dat zouden wij toch nooit doen. Ik paar handen wreven over mijn voorhoofd, het kindje is er niet meer Serena je heb een miskraam gehad. Ik kon die woorden niet geloven, ik wilde niet geloven. N-nee het is niet weg, zeg me dat ze liegt. Het is waar Serena, ik voelde een paar lippen mijn voorhoofd raken, de vertrouwde lippen van Draco. Nu wil je opeens wel weer met me zijn? Serena ik moest aan het idee wennen, hoe reageerde jij toen je hoorden dat je zwanger was? Geschrokken zoals jou, maar daarna was ik zo gelukkig vooral toen ze zei dat het een tweeling was. Ik had al twee namen, Lucius en Bella. Juffrouw Griffel het is een wonder maar u heeft maar 1 kindje verloren. Madame Pleister kwam naar mijn bed toegelopen en nam mijn temperatuur op. Echt zit er nog een kindje in mijn buik?
Ik kon mijn oren voor de tweede keer niet geloven, natuurlijk deed het zeer dat ons andere kindje er niet meer was, maar toch de ander krijgt een leven. Ik werd uit mijn gedachten gehaald door een kwade Draco, als ik die trut te pakken krijg gaat ze nog veel pijn krijgen. Draco blijf hier, Park komt later wel. Draco kwam weer zitten en streelde mijn wang. Ik beloof dat ik er voor ons kind zal zijn Serena. Ik geloof je Draco ik gaf hem een zoen die over ging tot een innige kus. Hermelien en madame Pleister hadden ons inmiddels alleen gelaten. Het spijt me zo erg dat ik er niet voor je was, en dat ik zo rot tegen je deed. Geeft niks meer, ik snap het nu wel. Ik sloeg mijn armen om hem heen en trok mezelf bij Draco op schoot. Ik keek hem recht in zijn ogen aan, en gaf hem een liefdevolle kus op zijn mond.
Ik hou van je zei hij. Ik ook van jou zei ik met een verliefde blik. De volgende morgen mocht ik al vroeg weg van de ziekenzaal. Gelukkig was het zaterdag, en hadden we vandaag en morgen lekker vrij. Draco kwam me ophalen van de ziekenzaal. Klaar zei hij, en gaf me een kus. Jah hoor ik moet nog even langs madame Pleister om een afspraak te maken. Oké, ik wacht hier wel even op je zei hij. Ah juffrouw Sitara, ik zie dat u klaar bent om terug te keren naar uw leerlingenkamer. Zullen we een afspraak maken over 2 maanden, dan maken we dan even een nieuwe foto van uw buik. Jah dat is prima. Ik liep naar Draco, en samen liepen we naar de grote zaal om te ontbijten. We liepen naar de tafel van Zwadderich. Patty Park zat me met een gemene vernietigende blik aan te kijken. Ik negeerde haar. Draco zou naar haar toelopen maar ik pakte zijn arm. Ze is het niet waard Draco, geloof me. We gingen rustig zitten. Ik at 3 broodjes en dronk 2 grote glazen verse jus. Draco keek me met grote ogen. Hahaha ik moet nu voor twee eten hé. Na het ontbijt liepen we naar onze leerlingenkamer. Het weer was inmiddels buiten alweer wat beter geworden. De zon scheen hoog aan de hemel. Zullen we even naar ons plekje, stelde ik voor. Ja, is goed, hand in hand liepen we naar het meer, waar de grote boom stond. Draco ging tegen de boom zitten, en ik ging tussen zijn benen zitten en legde mijn hoofd op zijn borst. Draco legde zijn handen op mijn buik en zei. Eigenlijk ben ik nu best wel benieuwd of het een jongen of een meisje gaat worden. Ik ook wel, maar toch wil ik het niet weten voor de geboorte, anders is de verrassing eraf. Heb jij je stiefouders al een brief gestuurd. Nee zei ik zachtjes. Ik weet niet hoe ik het hun moet vertellen. Ik heb het mijn ouders ook nog net verteld zei Draco. Na een tijdje onder de boom te hebben gezeten besloten we om naar binnen te gaan. Ik denk dat ik nog maar even huiswerk moet maken. Anders loop ik straks achter. We liepen naar de leerlingenkamer. Hey Draco, zullen we even een potje tovenaarsschaak doen, vroeg Kwast. Ja, is goed, Serena gaat toch even huiswerk maken.


Reacties:


Moonzzz
Moonzzz zei op 16 mei 2010 - 21:43:
ik ben benieuwd wat ron ervan vind