Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » For ever and always » Hoofdstuk 17

For ever and always

4 april 2010 - 21:51

1427

1

303



Hoofdstuk 17

Ik streelde over mijn buik het was al een aardig stuk dikker geworden. Naast mij zat Draco,ik ben blij dat het weer helemaal goed is ik had hem nodig. Serena heb je eigenlijk al namen bedacht. Uhm jah, ik had voor een jongen Lucius, en voor een meisje Bella. Dat zijn wel mooie namen. Jah dat vond ik ook. Ik dacht jou vader heet Lucius, dus als het een jongen word vernoemen we hem naar jouw vader. En als het een meisje word, dan vernoemen we haar deels naar mijn moeder. Zij heet Bellatrix, dus dan vind ik zelf Bella mooier voor een meisje. Toen kwam er opeens een uil binnen gevlogen die een brief op mijn schoot liet vallen. Het nam plaats op de leuning van de zetel naast mij dus waarschijnlijk verwacht hij dat het weer een brief mee terug moet nemen. Ik pakte de goud bruine enveloppe en scheurde hem open. Het handschrift herkende ik niet en ik verwachte geen brief van mijn ouders. Ik las de brief zorgvuldig door en dit stond er precies in:


Lieve Serena Rose,

Misschien weet je niet wie ik ben, maar het kan ook zijn dat Draco het al aan je heeft verteld. Ik ben Bellatrix van Detta, je moeder. Je moet niet denken dat ik niet van je hield doordat ik je te vondeling heb gelegd. Ik ben een dooddoener en ik wilde dat je een fijn en veilig leven zou krijgen. Dat kon niet als de heer van het duister achter jouw krachten aan zat. Ik wil je graag een ontmoeten en zien wat er van je is geworden. Draco vertelde dat je zwanger bent. Sommige mensen zoals Potter en halfbloeden zeggen dat ik een moordenaar ben, dat klopt daar lieg ik ook niet om. Wat je wel moet weten is dat ik ook zo mijn lieve kanten heb voor mensen van wie ik hou. Ik hoop dat ik je snel een zou zien.

Met een lieve kus je moeder.

Toen ik klaar was met lezen was het even doodstil. Mijn moeder mijn echte moeder wil me zien.
Draco die over mijn schouder had mee gelezen zuchten eens diep. Nou lieverd wat wil jij? Wil jij je moeder zien of niet. Natuurlijk wil ik dat Draco. Ik ben erg benieuwd of ik ook op haar lijk. Serena wil je een brief terug schrijven? Ja dat wil ik, ik wil haar zien en leren kennen, al weet ik wel dat ze nooit als een moeder gaat voelen. Zolang ik maar weet dat ik een moeder heb die iets om me geeft. Goed gezegd lieverd, maar je weet toch wel dat je de kans heb om heer Voldemort te ontmoeten, en je weet toch wel dat hij nog steeds uit is op jou krachten. Ja Draco dat weet ik al maar zo lang ik niet weet hoe die krachten werken kan hij ze toch ook niet van me afpakken? Serena ik zeg je een ding, de heer weet alles. Alles waar jij nog achter zou moeten komen. Slaap er nog één nacht over als je er dan nog zo over denkt kan je haar schrijven. Je heb wel gelijk Draco zei ik. Soms heb je best goede ideeën. Ik gaf Draco snel een kus op zijn wang en liep naar de meisjes slaapzaal. Ondertussen dacht ik aan de ontmoeting tussen mij en mijn moeder. Ik weet zeker dat ik er morgen nog zo over denkt. Draco klopte op de deur van de meisjesslaapzaal. Zullen we eerst even naar beneden voor het avondeten. Jah is goed zei. We liepen samen met Korzel en Kwast naar beneden. De tafels waren gevuld met heerlijke dingen. Na een half uur mij te hebben volgepropt met dingen, gingen Draco en ik weer naar boven. We gingen op de bank voor de openhaard zitten. Zullen we even tovenaarschaak doen zei Draco. Ik wil wel, maar ik zou niet weten hoe je moet schaken. Ik leer het je wel even. Draco leerde met hoe ik moest schaken. Ik had het al vrij snel in de gaten hoe het moest, en ik won zelf een paar keer van Draco. Zullen we naar bed, vroeg Draco, nadat hij weer had gewonen. Jah is goed zei ik. Hij bracht me naar de slaapzaal. Ik sloeg mijn armen om zijn nek, en gaf hem een heerlijke lange zoen. Slaap lekker zei ik tegen hem. Slaap lekker, en tot morgen.

De volgende ochtend was ik al vroeg uit de veren. Ik had reuze honger. Het zou vast komen door de baby. Ik kleden me aan, deed wat make-up op en liep naar beneden naar de leerlingenkamer. Tot mijn grote verbazing was Draco ook al van bed. Hey schoonheid kan je ook niet meer slapen? Nee niet echt nee. Mijn buik zit me in de weg met slapen grinnikte ik. Draco grijnsde en kwam naar me toe gelopen, dan moet die kleine snel komen hé zei hij lief. Ik kan bijna niet wachten. Negen maanden duurt gewoon veel te lang. Draco gaf mijn buik een kus, dag kleintje papa kan niet wachten tot je er bent. Dat ontroerde me zo. Serena ben je er nog zei Draco, hij was met zijn hand voor mijn gezicht aan het zwaaien. Huh ja? Zo waar was jij met je gedachten. Ik vroeg of we gingen ontbijten. Huh ja is goed hoor. Ik liep Draco achterna naar de grote zaal ik werd door vele leerlingen aan gestaard maar ik gunde ze geen blik. Ik rook de lekkere warme broodjes al van ver. Heerlijk die warme broodjes ik begon al te kwijlen bij de gedachten. We gingen zitten bij de tafel van Zwadderich waar ik gelijk drie broodjes op mijn bod legde. Jeetje je begint al aardig op Korzel en Kwast te lijken lachte Draco. Haha grapjas ik gaf Draco een harde arm stoot. De baby eet de helft van mijn eten mee op hoor. Ik was je alleen maar een beetje aan het plagen hoor lieverd, zei Draco. Of er zit gewoon geen baby in maar eet ze gewoon te veel. Heb je die buik gezien! riep Patty Park hard door de zaal. Luister eens Park als jij nog één keer wat flikt dan ga je eraan. Draco was woest opgestaan. Wat wil je doen dan! Riep Patty uitdagend. Luister ik heb je al eens een tweede kans gegeven toen je Serena haar eerste miskraam bezorgde. Maar dat betekend niet dat ik het niet ben vergeten! Draco zag rood van woede. Draco ga nu eens zitten zei ik een beetje angstig. Ik probeerde Draco aan zijn arm naar beneden te trekken. Serena laat me los, ze moet nu toch echt eens weten dat ze fout zit zei Draco kwaad. Ondertussen was Park ook op gestaan. De heer had ons toch aan gewezen tot stel schreeuwde ze. Wat heeft dat er nu mee te maken! Hij zou heus niet willen dat de zoon van een van zijn beste dooddoeners gaat met het meisje die hij uit de weg wilt ruimen zei Park luid. De hele school hoef dit toch niet te weten schreeuwde Draco haar toe. Meneer Malfidus, juffrouw Park en juffrouw Griffel willen jullie nu onmiddellijk naar mijn kantoor komen?! Professor Anderling kwam naar ons toe gelopen.

Ow fijn haar bemoeizuchtigheid kunnen we er zeker niet bij gebruiken. Maar toch deden we wat ze ons vroeg. Aangekomen in het kantoor zagen we pas hoe ernstig ze keek. Zoals jullie zelf al wel gemerkt hebben heeft de hele school mee kunnen genieten deze jullie discussie, begon professor Anderling. Als het zo is dat de heer van het duister Serena uit de weg wil ruimen is het niet langer veilig voor haar op deze afdeling. Ik weet dat ze een goede band heeft met juffrouw Griffel en meneer Wemel. Het lijkt me dan dus een goed plan dat ze voor zolang in Griffoendor word geplaatst. Wat dat kunt u niet maken riepen Draco en ik in koor. Patty keek me sluw aan alsof dit haar bedoeling was. meneer Malfidus u mag kiezen. De veiligheid van uw meisje, en jullie kind, of haar in Zwadderich houden met de gedachte dat het misschien allemaal wel fout kan aflopen. Het leek even of Draco aan het aarzelen was. oké dan zei hij uiteindelijk. Stuur haar maar naar Griffoendor, hun veiligheid gaat voor alles. Dat is een goede beslissing meneer Malfidus. Serena ga maar naar Hermelien en lig haar in. Oké professor, ik draaide me om en liep door de gangen, lekker word ik in een andere afdeling geplaatst weg bij de vader van mijn kind.


Reacties:


Moonzzz
Moonzzz zei op 17 mei 2010 - 17:24:
parker moet dood niet serena