Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » For ever and always » Hoofdstuk 21

For ever and always

4 april 2010 - 21:53

902

0

234



Hoofdstuk 21

De deur van de grote zaal ging open. Blijkbaar is het avondmaal afgelopen en gingen de leerlingen naar hun leerlingenkamers. Serena waarom zit je hier bij Malfidus vroeg een verbaasde Hermelien. Waar slaat dat nou weer op Hermelien zei ik sarcastisch tegen haar. Nou ik bedoel uhm…. Ach laat maar zei Hermelien met een zucht. Ik hou van Draco, en Draco houd van mij, en we hebben samen een kindje. We zijn er net wel achter gekomen dat we niet zonder elkaar kunnen zei ik tegen Hermelien. Nou dat zal Ron leuk vinden, zei Hermelien een beetje geërgerd.
Griffel verpest dit mooie moment van ons samen nou niet snauwde Draco tegen Hermelien. Wij hebben niks met Ron nodig. Het is niet zijn dochtertje, Het is ons dochtertje zei Draco.
Hermelien zou je ons even alleen willen laten. Ja is goed, dan zie ik je straks nog wel zei Hermelien.
Ja h.. Draco sloeg zijn hand voor mijn mond. Hermelien zou jij vanavond misschien op Bella willen passen, vroeg Draco aan Hermelien. Uhm jah is wel goed zei Hermelien met een grijns. Ze knipoogde naar me en liep weg met Bella in haar armen.
Draco waar slaat dat nou weer op. Draco kwam dichterbij bij me zitten. Dagen, nee weken heb ik hem niet gezien, gevoeld of geroken maar nu zag ik zijn mooie ogen, rook zijn aftershave en voelde zijn zachte lippen in mijn hals. Draco zuchtte ik, we zitten midden in de gang. Ja daar heb je gelijk in grinnikte Draco. Kom we gaan. Hij tilde me op en liep met me door de gang, nu was het mijn buurt om hem te zoenen. Ik weet dat hij het gewoon vreselijk lekker vind in zijn nek dus eens even uit proberen of hij het volhoud, naar waar hij me naar toe wilde brengen.
Serena jij pest kop er ontsnapte een kreun uit zijn mond. Jij begon zei ik grinnikend tegen hem.
Hij liep drie keer langs een muur. Ow dus daar wil je me heen brengen had ik kunnen weten.
Er verscheen een grote deur. Ik deed de deur open vanaf Draco’s armen.
De kamer was groen versierd, en er stonden groenwitte kaarsen die een heerlijke geur verspreide.
In het midden stond een groot rond bed. Het was opgemaakt, met een zilver/groen dekbed.

Draco sloeg zijn armen om mijn middel en gaf me kusjes in mijn nek. Het voelde heerlijk om zijn lippen weer te voelen. Ik draaide me om zodat ik in zijn grijze ogen kon kijken.
Serena zei hij plotseling, beloof je het me om me voortaan alles te vertellen? Belooft zei ik tegen hem. Ik sloeg mijn armen om zijn hals en hij duwde me zoenend op het bed. Voor dat ik het wist had ik Draco zijn blouse al uit, en gooide die naast het bed. Draco gooide mijn blouse naast die van hem neer. Ik maakte zijn knoop van zijn broek los, en trok die uit. Draco had mijn rokje ook al uitgetrokken en gooide die ook naast het bed. We hadden alles uit, en Draco en ik lagen naakt op elkaar. Ik kuste hem in zijn nek, en hoorde hem zachtjes kreunen in mijn nek. Ondertussen voelde ik hem in me komen. Hmm Draco kreunde ik zijn naam, ik ging rustig in zijn ritme mee. Waar ben je al die tijd toch geweest zei ik tegen hem. Dat vertel ik je nog wel schatje, ik wilde verder vragen maar hij zoende me.
Niet meer praten lieverd fluisterde hij. Ik keek hem aan in zijn grijze ogen. Ik legde mijn handen op zijn gespierde borstkas. Je bent geweldig fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Op het zelfde moment voelde ik hem zachtjes uit me komen. Hij viel uit geput naast me neer. Ik legde mijn armen om zijn gespierde borstkas,en viel zo in zijn armen in slaap.


De volgende morgen…


Ik werd wakker van iets dat in mijn nek aan het kriebelen was. Ik opende mijn ogen en keek in de ogen van Serena, zo ook goede morgen slaapkop zei ze, en ze gaf me een kus. Hmm hoe laat is het?
Negen uur hoezo? Negen uur! Serena de les begint over vijf minuten! Ik sprong uit bed en greep naar mijn broek maar Serena was me voor. Doe kalm joh het is zaterdag! Meen je dat nu echt? Ja we hebben alleen het ontbijt gemist, en we hebben Hermelien alleen met Bella gelaten. Serena trok me terug in bed. Volgens mij begin ik de weg een beetje kwijt te raken. Ik denk het ook, grijnsde Serena, ze gaf me een kus in mijn nek. Ik sloeg mijn armen om haar heen. We kunnen hier ook wel wat eten, zei ik. Ja lekker doe maar zei Serena. Ik toverde wat in de lucht, en plof daar stond een heerlijk ontbijtje voor ons. Toen we dat ophadden kleedden we ons aan en gingen toen Hermelien zoeken. Onderweg naar de grote zaal kwamen we haar al tegen. Hèhè, eindelijk heb ik heb ik jullie gevonden. Ze kwam hijgend met Bella in haar armen aan gelopen. Ik dacht dat jullie haar gisteravond weer opzouden halen. Ja dat zouden we, maar uhhum, we waren in slaap gevallen. Oke, ik weet genoeg. Serena pakte Bella van Hermelien over. Ik ga nog even wat huiswerk maken zei Hermelien, en ze liep weg. Draco en ik liepen met kleine Bella naar ons eigen kamer. Ik legde haar in het wiegje, en ze viel direct in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.