Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » For ever and always » Einde

For ever and always

4 april 2010 - 21:53

1686

2

289



Einde

Een week later…

Draco en ik hadden een brief geschreven aan mijn echte moeder Bellatrix. Nog altijd wist ik niet wie mijn vader was, maar als ik mijn moeder zou zien zou ik er vast achter komen. Draco hielp mij met de brief, we deden het vier keer over nieuw, toen we er het over eens waren dat dit een juiste brief was.



Beste Bellatrix.

Ik weet dat ik een beetje laat reageer, maar er zijn nogal wat dingen tussen gevallen. Ik wil je eigenlijk toch wel graag ontmoeten. Kijk je bent mijn moeder, en je heb het volste recht me te zien , ik wil ook graag met je praten en antwoorden krijgen over wat er is gebeurd waardoor je me afstond. Zoals je misschien wel weet hebben Draco en ik een relatie. We hebben een aantal weken geleden een dochter gekregen. Ze heet Bella. Ik zou het fijn vinden als je haar ook wilt zien.
Is het goed dat we donderdag afspreken? Laat me weten waar en hoe laat.

Liefs Serena je dochter.


Ik rolde het stukje perkament op en bond het om de poot van Crystal. Ik gaf haar een snoepje en ze vloog weg. Draco sloeg een arm om mijn middel, en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Draco soms wilde ik dat Bella er niet was. Dat we samen waren. Maar achteraf kan ik me nu eigenlijk geen leven zonder haar meer voorstellen. Ik ook niet lieverd zei Draco zachtjes. We liepen naar de grote zaal voor het avondmaal. Bella zat op mijn schoot, ik gaf de fles en Draco schepte wat eten voor mij op. Toen Draco klaar was, nam hij Bella even over zodat ik ook even kon eten. Na het eten liepen we met zijn drieën terug naar onze slaapkamer. Ik gaf Bella aan Draco die even met haar ging spelen. Toen ik had gedoucht zag ik Draco met Bella op bed liggen. Ik legde mijn handdoek over de stoel en ging naast Draco zitten. Ik legde mijn hoofd op zijn borst. Draco sloeg een arm om mij heen, en pakte met zijn nog vrije hand, mijn andere hand. Bella lag aan Draco zijn linkerkant iets te brabbelen.



Het was nu inmiddels twee weken geleden dat ik de bief had gestuurd. Ik begon me al zorgen te maken dat ik geen antwoord meer zou krijgen, tot Crystal met een klein papiertje aan haar poten landde in de uilenvleugel. ‘Zo kom jij ook nog eens terug’. Zei ik lachend, Crystal klikte met haar snavel als teken dat ze een beloning wilde. ‘OW en nu wil je ook nog eens een beloning, nou ik weet niet of je die waard bent’. Crystal werd een beetje ongeduldig en dus gaf ik haar toch maar het snoepje. Ik opende het half door weekte briefje.



Lieve Serena

Ik wil graag met je afspreken, maar dat kan niet in het openbaar. Hopelijk weet je van Draco dat ik net zoals zijn ouders een dooddoener ben. Dus ben ik een soort van nou ja gezochte crimineel. Ik wil je graag op donderdag ontmoeten in het krijsende krot. Is vier uur een goede tijd? Ik hoor het graag van je.

Liefs Bellatrix je moeder


Ik was dol blij en liep met de brief in mijn handen naar Draco. Kijk lieverd ze wil me donderdag zien in het krijsende krot! Je gaat toch wel met me mee He? Draco die Bella een schone luier aan het geven was keek met een vies gezicht op. Huh sorry? Ja Huh dat hoort bij het vader schap lieverd, vieze luiers! Maar mijn moeder wil donderdag met me afspreken. Nu had Draco het wel gehoord. ‘Echt?’ riep hij verwonderd. Ja echt donderdag om vier uur in het krijsende krot. En jij gaat met me mee!’ ‘En Bella dan zei Draco. Die gaat ook mee. Ik bedoel het is haar oma toch.
Goed dan en hoe moet die verrekte luier in godsnaam riep een geïrriteerde Draco. Kom maar hier, ik doe het een keer voor, en de volgende keer doe jij het oké zei streng tegen Draco.
Terwijl ik de luier goed aan het doen was keek Draco me aan. Serena ik ben blij dat alles toch is goed gekomen tussen ons zei Draco zachtjes. Ik ook Draco lachte ik . En ik wil me nu op de toekomst gaan storten met jou en Bella. Ik gaf hem een kus.


Die donderdag...

Draco sta nu eens op, sta op. Ik gooide de dekens van Draco zijn lichaam. Draco deed langzaam zijn ogen open. Whaaat’ zij hij geeuwend. ik moet toegeven dat je soms best lui kan zijn. Grr het is jouw beurt om Bella een schone luier te geven, slaapkop. Ik zou weg lopen, maar Draco pakte mijn arm, en trok me in bed. Ik sloeg mijn armen om zijn lichaam, en gaf hem een zoen. Kom op lieverd, we moeten nog eten, en we hebben zo les. Ik wou me los maken uit Draco zijn armen, maar stiekem vond ik het heerlijk dat hij me zo vast had. Kom op lieverd Bella stinkt een uur in de wind en het is jou beurt. Ik doe het zo wel zei Draco terwijl hij zijn dekens weer over zich heen sloeg en zich nog eens lekker omdraaide. Heel stil liep ik naar het bed, en sprong boven op Draco. Jij bent haar vader, gedraag je. Ik kom al, ga maar vast naar de leerlingen kamer, ik kom eraan.’ Ik gaf hem nog een kus, en liep naar de deur. Zo hem heb ik ook weer eens aan het werk gezet grinnikte ik.
Vanmiddag ontmoeting met mijn moeder, ik maak me nog wel zorgen, omdat ze een dooddoener is, dus een aanhanger van Voldemort. Ik hoop niet dat Bella hierdoor in gevaar komt. Boven ging een deur open en Draco slenterde met Bella in zijn armen van de stenen trap.
Zo tevreden zei hij gapend. Ik ben er. Draco ik vind het ook niet leuk om vroeg op te staan, maar het moet gebeuren en ik ga niet alles doen. Serena ik snap het wel zei Draco langzaam. Ik moet er alleen even aan wennen dat ik een luier moet verschonen en vroeg moet opstaan. Ik sloeg een arm om hem heen en gaf hem een kus. Daar wen je wel aan lieverd zei ik tegen hem. Ik hoop het maar zuchtte Draco. Heb je je al een beetje voorbereid op vanavond vroeg Draco, terwijl hij me dichter tegen zich aantrok. Ja eigenlijk wel, alleen schiet me nu opeens te binnen dat ze wel een aanhanger is van Voldemort. Draco keek me bezorgt aan. Daar moet je je geen zorgen om maken. Ik heb Bellatrix nog een brief geschreven, met de vraag of dit een val voor jou is . En vroeg ik langzaam. Nee dit staat er echt helemaal buiten zei Draco zachtjes. Ik voelde een golf van opluchting naar boven komen. Ik ben veilig, Bella is veilig, iedereen is veilig.

Die middag at ik weinig, ik was ontzettend zenuwachtig omdat ik mijn moeder voor het eerst zou zien. Na het eten gingen we naar onze kamer. Draco legde Bella in haar wiegje en ging op bed zitten. Ik ging tussen zijn benen in zitten, en zo maakten we nog wat huiswerk. Rond half vier maakten we ons klaar. Ik deed mijn schoolgewaad uit, en deed een spijkerbroek aan met een groen bloesje. Tegen vier uur liepen we naar buiten, richting te oude beukwilg. Draco zocht een lange stok, en drukte op de knoest van de oude boom. Die hield gelijk op met wiegen. Draco liep voor me met Bella. Ik had zijn arm vast omdat het hier best wel eng was. Na 5 minuten lopen kwamen we bij een oude trap aan. Draco liep voor me naar boven. Ik kreeg kriebels in mijn maag. Eindelijk zou ik haar zien. Hier had ik best wel lang op gewacht. De trap kraakte onder ons. Toen we boven waren, liepen we naar een kamertje en staken daar wat kaarsjes aan. Op het zelfde moment hoorde we een knal, en daar stond een lange vrouw. Ze had zwart krullend haar, en dezelfde ogen als mij. Ah Bellatrix zei Draco. Hij gaf haar een hand. Bellatrix keek met grote ogen naar mij. Uhm nou uhm ik ben Serena zei ik, en ik gaf haar een hand. Owh Serena wat ben ik blij dat ik je eindelijk ontmoet. Wat ben je een mooie meid. We gingen op bed zitten. Bellatrix vertelde ons het hele verhaal, over waarom ze mij ten vondeling had gelegd. En waarom ze nu contact met me had gezocht. Ik vertelde haar over mijn leven bij de Griffels. En natuurlijk over mij en Draco. Wil je Bella ook even vast houden vroeg Draco aan Bellatrix. Jah natuurlijk. Draco gaf haar Bella. Ik zag dat ze tranen in haar ogen kreeg. Wat een mooie dochter hebben jullie. Na een tijdje gaf ze Bella terug aan Draco. Ik moet maar weer eens gaan zei Bellatrix met rilling in haar stem. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn moeder ontmoet heb zei ik blij tegen haar. Ik gaf haar een knuffel. Ik stuur je binnenkort wel even een brief dan kunnen we elkaar misschien wel weer hier ontmoeten. Ze gaf Draco ook een hand, en gaf kleine Bella een kusje. Toen ze met een knal weer verdwenen was liepen Draco en ik ook terug naar het kasteel.

Draco gaf Bella de fles, en ik nam een heerlijke douche. Toen ik terug kwam lag Bella in haar wiegje te slapen, en Draco met kleren en al aan op bed. Ik ging naast hem zitten en maakte zijn blouse los en trok het uit. Toen ik zijn kleren uit had gedaan stopte ik hem onder de dekens. Ik gaf hem een kus en ging naast hem liggen met mijn hoofd op zijn borst. Je bent perfect fluisterde ik in zijn oor, en ik viel langzaam in slaap. Die nacht droomde ik over mijn moeder, en onze eerste ontmoeting.

Alles is nu perfect dacht ik bij mezelf. Ik heb een vriend, en dochtertje, en ik heb voor het eerst in mijn leven mijn echte moeder gezien.


Reacties:


Yarah
Yarah zei op 19 juni 2010 - 10:14:
Leuk verhaal idd
alleen.. Ik mis de leestekens zoals '' '' wel eens, dat maakt het verhaal ook duidelijker


realMe
realMe zei op 30 mei 2010 - 16:57:
wat jammer dat dit het einde is
ik heb hem al helemaal uitgelezen nu net
dit is echteen leuk verhaal
maar ja,