Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » When everything is made to be broken {de Hongerspelen} » 1.11

When everything is made to be broken {de Hongerspelen}

5 april 2010 - 12:59

329

3

193



1.11

We zijn bijna klaar met de boetes! Maybe gaat dit vervelen.. Maar hierna wordt het leuker, dat beloof ik. By the way, sorry voor het lange wachten. Boete in district 11

Jade
Verdorie. Ik wilde dat mijn haar helemaal grijs was,dan had ik me als een oma voor kunnen doen, en zat mijn naam niet in die elendige bol. Ik keek peinzend voor me uit en zag hoe onze twee winnaars het podium betreedde.
De vrouw heette Franí§ine. En ze sprak met ee nvaag accent. En ze kon de "H"niet uitspreken.Ze had gewonnen door de plastickleed die ze mee had gejat. Ze had een aatnal tegenstanders daar mee gestikt. Gezellig, hm?

En de man was normaal. Nu ben je misschien in Shock, maar hij was echt normaal. Los van het feit dat hij alleen de vrouwen vermoord had, de mannen hadden elkaar afgemaakt.
En dat waren dus onze mentors.

Onze voorleester was een verbitterde vrouw, die ooit de naam van haar eigen dochter had opgelezen. Dat kind was vervolgens vermoord door eentje uit district 1. Ze was doorboord met een speer, en die jongen was vervolgens afgeschoten door haar bondgenoot uit 12 die afscheid van haar had genomen met een lied waar ik van moest huilen, en dat meisje uit 12 had ook nog bloemen over haar lijkje heengelegd. Ben alleen even haar naam kwijt.

Maar nu stond ze daar dus op dat podium, en grabbelde met haar hand in de bol.
'Jade MCevil.'
Was ik nou maar helemaal grijs...

Quinten
Ik zette mijn tanden in een appel, en keek naar het gat dat onststaan was. Hmmm.. Best interresant zo'n appel. Er werd een stoot in mijn zij gegeven.
'Ze gaan de jongenstribuut bekend maken,'fluisterde Healen, een jongen waarmee ik wel eens in de boomgaarden werkte. Gespannen keken we vooruit.
'Quinten Basillicum.' Healen gaf me een klap op mijn schouders.
'Succes jongen!' Ik liep naar voren, maar liet mijn appel vallen. Het ding rolde tegen de voeten van ee nmagere 12 jarige. De jongen raapte de appel op, en at het fruit.
Ik werd misselijk.De Appel was net nogzo interresant, nu was het net alsof hijvermoord werd, net als ik ongetwijfeld, over ee nweek of iets.


Reacties:


chocojunk
chocojunk zei op 3 mei 2010 - 13:49:
Ze was doorboord met een speer, en die jongen was vervolgens afgeschoten door haar bondgenoot uit 12 die afscheid van haar had genomen met een lied waar ik van moest huilen, en dat meisje uit 12 had ook nog bloemen over haar lijkje heengelegd. Ben alleen even haar naam kwijt.


Tamdamtadam; Katniss.
Sorry sorry sorry dat ik niet eerder heb gereageert - Ik schaam me diep - Maar school was de schuldige. But whatever; dit is een stukje geniaalitijd. (: Hop naar de volgende


Yarsea
Yarsea zei op 5 april 2010 - 17:40:
jeetje,
kan niet wachten tot het verhaaal begint


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 5 april 2010 - 15:29:
Het lijkt me echt vreselijk als je zoiets overkomt. Zo erg. Ik zou het denk ik niet kunnen. Gosh. Gelukkig bestaan die dingen niet werkelijk, of nou ja, niet hier.
Me loves nog steeeds <3
VErder