Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » To L.A.

Unfare

5 april 2010 - 16:06

151

1

222



To L.A.

ik denk dat wanneer er word gepraat maar even dik doe dat is wat duidelijker. en sorry dat het zo'n klein stukje is maar er komt nog meer.

pov: Ria
hij gaat me gewoon verlaten, waarom heeft hij dit niet eerder gezegd. ik kan niet zonder hem, hij kan niet vertrekken, ik moet met hem mee maar ik kan niet. dan begint Dyllan weer met praten. ''ik moet weg m'n vliegtuig vertrekt over een uur, en we moeten er ook nog heen rijden en ik kan je ook niet mee nemen. dus ik denk dat we nu afscheid moeten nemen''. zegt hij een beetje schor.''en he de zomervakantie is volgende maand je kan naar me toe komen als je wilt?''. ''heel graag zeg ik''. en tover een waterig glimlachje op m'n mond. ''ik moet nu echt gaan''. zegt hij. ik neem afscheid en begin zacht te huilen ''ik ga je heel erg missen''. snik ik. ''ik jou ook schat, en we houden contact he?''. ''ja''. zeg ik dan maar. met moeite laat ik hem los en fiets weer naar huis.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 12:05:
Nou zeg...Dat had hij ook wel eerder mogen zeggen! Nu gaat hij meteen en kunnen ze niet eens voor de laatste keer nog wat leuks doen!