Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » Party

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

5 april 2010 - 18:56

573

1

269



Party

Loena:
Loena zat samen met Hermelien op de slaapzaal. Hermelien haalde allerlei leuke kleding tevoorschijn, twijfelend over wat ze aan moest doen. Het maakte Loena niet zo veel uit. Hermelien was normaal nooit zo’n ijdeltuit. Loena vermoedde dat Hermelien Joe probeerde te imponeren. Hermelien trok een rood jurkje aan. Ze gaf Loena een lichtroze. ‘Hier deze heb ik aangehad naar het Slakhoorn feestje, staat je vast goed.’ Zei ze glimlachend. Loena trok met blij de jurk aan. Het paste perfect. Hermelien staarde naar haar schoenen. ‘Ohw, ik heb ook nog wel schoenen voor je.’ Zei Hermelien. Oké, Loena’s all stars waren dus afgekeurd. Met tegenzin trok Loena de hakken aan. Het was even wennen om op stelten te staan. ‘Prachtig.’ Zei Hermelien vrolijk. ‘Zullen we?’ vroeg ze Loena. ‘Ik kom zo.’ Zei Loena. Hermelien haalde haar schouders op en verliet de zaal. Loena trok gelijk de hakken uit en verwisselde ze voor haar roze all stars. Ze zou echt niet de hele avond op hakken gaan lopen. Ze liep tevreden naar de leerlingenkamer.



Nick:
Nick bespeurde de kamer. Professor Perkamentus was in gesprek met Professor Anderling en Professor Banning. Raar dat ze ook op een feestje waren, maar nu leek het feestje wel een stuk gezelliger. Hij zag Hermelien druk in gesprek met Joe. Harry en Ron waren met elkaar in gesprek en wierpen enkele verbitterde blikken naar Joe. Kevin was in gesprek met Ginny. Hij speurde naar Loena. ‘Hé.’ Hoorde hij achter hem. Hij draaide zich om. Loena stond achter hem. Nick lachte even. Het was wennen om Loena in een jurk te zien. Hij bekeek haar van top tot teen. Hij grinnikte even toen hij haar schoenen zag. ‘Leuke schoenen.’ Merkte hij lachend op. Loena lachte even. ‘Ja, die hakken vielen tegen.’ Zei ze grinnikend. Hij wist niet echt meer wat hij moest zeggen. ‘En nog wat leuks gedaan?’ vroeg Kevin aan Loena die zich bij hun voegde. ‘Eigenlijk wel, ik ben laats op expeditie geweest met mijn vader.’ Zei Loena geboeid. ‘Ohw, leuk! Wat voor expeditie?’ vroeg Kevin niets wetend. Nick hoopte dat zijn broer niet raar zou reageren op hoe Loena was. ‘We waren op zoek naar Knarkloppertjes.’ Zei Loena. ‘Hmm. Wat zijn dat?’ vroeg Kevin uiterst geboeid. ‘Het zijn kleine wezentjes die je brein vaag maken.’ Legde Loena uit. ‘Gaaf.’ Zei Kevin. Nick lachte tevreden. Kevin dacht tenminste niet dat Loena gestoord was. Ze was eigenlijk wel raar, dacht hij bij zichzelf. Mara wat maakte het uit? Ze was aardig, lief en- Nick sloeg de gedachte uit zijn hoofd. Nee, hij kon niets voor haar voelen. Ze was veel anders, raar.

Hermelien:
Harry en Ron voegden zich bij het gesprek van Joe en Hermelien. ‘Dus- jij bent?’ vroeg Ron uitdagend. Harry stompte hem even in zijn maag. ‘Ik ben Joe.’ Zei Joe vriendelijk terwijl hij zijn hand naar hun uitstak. ‘Harry.’ Zei Harry vriendelijk terwijl hij zijn hand schudde. Ron stelde zich ook voor met tegenzin. ‘Leuk jullie te ontmoeten. Zijn jullie vrienden van Hermelien?’ vroeg Joe nonchalant. ‘Uhum. Ja.’ Zei Ron verbaasd. ‘Sorry, ik ben nieuw hier.’ Zei Joe verontschuldigend. Hermelien hoopte dat Ron en Harry niet zo door zouden gaan. Ze zag maar een lichtpuntje: Ron en Harry vechten niet meer met elkaar. Maar nu was Ron des duivels op Joe. ‘Joe- Uhm- zullen we een eindje wandelen?’ vroeg Hermelien in poging hem bij hun weg te krijgen. ‘Ja. Leuk.’ Zei hij gelijk. Hij wou er waarschijnlijk ook graag weg.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 5 april 2010 - 19:34:
Haha, wat is Ronnieponnie toch leuk als jaloerse bok XD
Leuk stukje (:

xx