Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » Popcorn?

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

5 april 2010 - 21:22

586

1

264



Popcorn?

Loena:
De volgende ochtend werd ze wakker door haar wekker. Loena veerde gelijk op uit bed en stond klaar om haar kleding aan te trekken. De kleding die ze had klaargelegd lag er niet meer. Er lag niet een stapeltje kleding die ze herkende als die van Hermelien. Er lag ook een briefje op; ‘’In de dreuzelwereld dragen ze geen mantels.’’ Stond erop in Hermelien haar handschrift. Loena trok tevreden de kleding aan. De hakken die Hermelien weer klaar had gezet trok ze niet aan. Ze stormde razendsnel de trap af. Joe, Kevin en Nick zaten op de bank in de leerlingenkamer. Nick draaide zich om en staarde haar aan. ‘Je ziet er- dreuzelachtig uit.’ Stamelde hij. Loena lachte even. Kevin gaf Nick een por in zijn zij.

Een uur later……

Nick:
De trein maakte bonkend geluid. Nick zat naast Loena, met Kevin en Joe tegen over hem. ‘Wat was een film ook al weer?’ vroeg Loena verwarrend. ‘Het is een soort verhaal, alleen dan op een groot doek.’ Legde Nick uit. ‘Op een doek?’ vroeg Loena verward. Joe lachte even. ‘Het- je ziet het zo wel.’ Lachte Nick.

Twee uur later……
Ze stonden op King’s Cross in Londen. Ze namen afscheid van Joe en Kevin. ‘Succes.’ Zei Kevin met een grote knipoog. Nick deed zijn zonnebril op. ‘Heb jij een bril?’ vroeg Loena verward. ‘Nee, dit is een zonnebril, het helpt tegen de felle zon.’ Legde Nick uit. Loena staarde hem gefascineerd aan. ‘Hier. Probeer maar.’ Zei Nick terwijl hij haar de zonnebril gaf. Ze zette de bril op. Ze staarde vreemd naar de lucht. ‘Alles is veel donkerder.’ Zei ze bewonderend. Ze gaf de bril terug aan Nick. Grinnikend zette hij zijn bril weer op.

Loena:
Loena liep samen met Nick door Londen. ‘Kijk daar is het.’ Zie Nick terwijl hij naar een groot gebouw wees. Loena lachte tevreden. Binnen kocht Nick twee kaartjes voor hun. ‘Popcorn?’ vroeg Nick terwijl hij naar de bar keek. ‘Wat is popcorn?’ vroeg Loena. Nick kocht een bak popcorn voor hun tweetjes. ‘Hier proef maar.’ Zei hij. Loena pakte een popcorntje uit de bak. Ze kauwde er bedachtzaam op. ‘Hmm. Lekker.’ Zei ze tevreden terwijl ze nog een pakte. Ze liepen samen de zaal in. Ze gingen helemaal achterin in het midden zitten. ‘En nu zien we straks een verhaal op dat doek?’ vroeg Loena dromerig. Nick knikte.

Nick:
De film begon. Loena ging verschrikt achterin haar stoel zitten. Ze staarde verbaasd naar het scherm. ‘Ohw, het is gewoon een hele lange bewegende foto.’ Besloot Loena. Nick knikte. Dat was voor haar wel de beste manier om het te verklaren. Het was een drama film. Er draaide niets anders rond dat tijdstip. Nick staarde ondertussen vaak naar Loena, veel interessanter dan die film. ‘Wat lief.’ Stamelde Loena bij een scene waar de jongen de stoel voor een meisje aanschoof. ‘Vind je dat al lief?’ vroeg Nick verbaasd. Loena knikte, ze haalde haar ogen niet van het scherm af. Het stel op het scherm zat in een restaurant op een boot. ‘Dat zou ik nou ook een keer willen doen.’ Zei Loena dromerig. ‘Eten op een boot?’ vroeg Nick verbaasd. Loena knikte. ‘Dan doen we dat straks toch?’ vroeg hij. Loena haalde haar ogen van het scherm. Ze schitterden van vreugde. ‘Echt?’ vroeg ze blij. Nick knikte. Glimlachend richtte Loena zich weer op de film. De finale scene kwam erop. Het stel kuste elkaar, vervolgens sprongen ze lachend in het water. Nick werd er zenuwachtig van. Het licht ging weer aan. Loena knipperde verward met haar ogen.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 11:42:
Wat een mooi stukje ^^
Nick en Loena zijn lief

x