Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » Bier & Koude voeten

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

5 april 2010 - 21:52

564

4

316



Bier & Koude voeten

Nick:
Nick googelde op zijn mobiel naar een restaurant op een boot. ‘Gevonden, deze kant op.’ Zie hij terwijl hij het GPS systeem op zijn mobiel volgde. ‘Wauw, wat is dat?’ vroeg Loena bewonderend. ‘Het is een soort kaart.’ Zei Nick, die besloot het zo simpel mogelijk uit te leggen. Loena knikte. ‘Ohw hier is het.’ Zei Nick terwijl hij zijn ogen van het schermpje afscheurde. Hij staarde naar een grote witte boot met allerlei lichtjes. ‘Wauw, het lijkt precies op de boot uit de film.’ Zei Loena bewonderend terwijl ze dichterbij kwam. Nick lachte even. Hij stak zijn hand naar haar uit. Loena nam hem aan en liep met hem de boot op. ‘Hallo, kan ik u helpen?’ vroeg een vriendelijke ober die hun benaderde. ‘Een tafel voor twee.’ Zei Nick. De ober wees hun naar hun tafel. Op het puntje van de boot. ‘Het is echt net als de film.’ Zei Loena terwijl ze bewonderend om haar heen keek. Het was rustig op de boot. Ze waren de enigen. ‘Wilt u wat te drinken?’ vroeg de ober. ‘Ja, doe mij maar een ijsthee.’ Zei Nick. Loena keek de ober verward aan. ‘Heeft u ook boterbier?’ vroeg Loena. De ober keek haar verward aan. ‘Uhm- Nee- ik heb wel gewoon bier.’ Stamelde de ober. ‘Uhmum- Loena, Bier is hier iets anders.’ Siste Nick lachend. ‘Ohw, doe dan maar hetzelfde als hem.’ Zei Loena vrolijk. De ober liep weg. ‘Het is wel heel anders hier zeg.’ Zei Loena dromerig.

Loena:
Nick staarde haar lachend aan. ‘Wat is er zo grappig?’ vroeg ze. ‘Niets.’ Zei hij. Loena nam er genoegen mee. Nick gaf haar de menukaart. ‘Uw drankjes.’ Zei de ober terwijl hij twee ijsthee’s serveerde. ‘Kan ik een bestelling opnemen?’ vroeg de ober. ‘Doe mij maar de lasagne.’ Zei Loena. Ze had geen idee wat het was, maar ze besloot nu maar gewoon iets te bestellen. ‘Hetzelfde voor mij.’ Zei Nick terwijl hij zijn menukaart aan de ober gaf. Loena gaf die van haar ook. ‘Ik heb een leuk idee.’ Zei ze. Ze trok haar schoenen uit en liep naar het randje van de boot. Ze liet haar voeten in het water glijden. Koud.

Nick:
Lachend volgde hij haar voorbeeld. Wat kon hem het schelen. Hij smeet zijn schoenen naast die van haar en ging naast haar zitten. Angstig liet hij zijn voeten in het water glijden. Iets raakte zijn voet. Hij trok hem verschrikt omhoog. ‘Wat was dat?’ vroeg Loena geschrokken. Nick wist dat het een vis was geweest. ‘Misschien wel een kelpie.’ Lachte hij. Loena keek ernstig. ‘Grapje, die leven hier niet.’ Zei hij. Loena keek weer tevreden. Ze zaten zo, sprakeloos, een kwartier lang. ‘Nick, waarom heb je mij uitgevraagd?’ vroeg Loena opeens. ‘Ik- het leek me leuk om iets met jou te doen, samen.’ Stamelde hij. Loena staarde naar het water. ‘Hoezo? Vind je het raar dan?’ vroeg Nick angstig. Loena knikte. ‘Je bent de eerste jongen die mij uitgevraagd heeft.’ Zei ze zachtjes. ‘Nou, dan zijn al die andere jongens gek.’ Lachte Nick. Loena keek blij. ‘Dank je.’ Zei Loena glimlachend. Nick staarde in haar ogen. ‘Meneer? Mevrouw? Uw eten is klaar.’ Hoorde Nick een stem achter zich. Verschrikt keek hij om. De ober stond klaar met twee borden lasagne in zijn handen. Nick en Loena stonden op en gingen met blote voeten aan tafel zitten. De ober liep glimlachend terug naar de keuken.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 11:45:
& dank je voor de melding, btw (:


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 11:45:
‘Nou, dan zijn al die andere jongens gek.’ Lachte Nick.

Wat een lieve zin . Maar 'lachte' moet wel zonder hoofdletter^^.
Echt geweldig stukje (:

x


MissJonas
MissJonas zei op 6 april 2010 - 10:20:
Leukkk<33
3000000 nieuwe hoofdstukken ;3
yeah.
snel meeeeer xd

En wil je me dan weer ff melden ^^


x


Roxyfictioon zei op 6 april 2010 - 10:04:
Snel verder!