Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » klap klap

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

6 april 2010 - 14:51

627

3

282



klap klap

Nick:
Loena staarde hem aan met grote ogen. ‘Hmm.’ Murmelde ze als teken dat hij verder moest praten. ‘Ik vroeg me af- mag- mag ik je kussen?’ stotterde Nick. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan. Wie vraagt dat nou? Hij werd rood. Loena haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ze bleef hem aanstaren met grote ogen. Er verscheen langzamerhand een glimlach op haar gezicht. Ze knikte zachtjes. Nick zijn hart begon te bonken. Hij glimlachte zenuwachtig. Nu kwam hij er niet meer onderuit. Hij kwam langzaam dichterbij. Nick legde zijn hand in haar nek. Hij raakte haar lippen met de zijne. Loena ging wat dichter op hem staan. De kus stopte niet. ‘Adempauze.’ Lachte Nick terwijl hij de kus afbrak. Loena lachte even. Nick legde zijn armen om haar heupen heen. ‘Ik hou van je Loena, Van je haar, je ogen, en je schoenen.’ Zei Nick lachend terwijl hij naar haar blote voeten staarde. Loena lachte even. ‘Ik ook van jou.’ Zei ze glimlachend. Zenuwachtig pakte Nick haar hand.

Ze rekenden af en namen een taxi. ‘Naar het dichtstbijzijnde hotel alstublieft.’ Zei Nick. De chauffeur knikte. Hij stopte voor een ongelofelijk groot gebouw. Nick betaalde de chauffeur en stapte uit samen met Loena. Nick las het bord. Dit was het duurste hotel in heel Londen. Hij besloot het niet tegen Loena te vertellen. Die wou vast niet dat hij zoveel ging betalen. Het kon Nick niets schelen, geld was niets voor hem. Hij nam Loena haar hand en liep samen met haar naar de balie. ‘Een kamer voor twee.’ Zei hij. De vrouw achter de balie knikte. Ze kregen een sleutel. Ze namen de lift. Loena was een lift blijkbaar niet gewend. Ze wiebelde hevig heen en weer in de lift. ‘De volgende keer nemen we de trap.’ Lachte Nick. Loena lachte ook. Ze stopten op de bovenste etage. Nick deed de deur voor Loena open. Ze liep verbaasd naar binnen.

Loena:
De kamer was supergroot. ‘Wauw.’ Zie ze bewonderend. Nick keek tevreden. ‘Het is hier wel koud zeg.’ Stamelde hij. Nick had gelijk, het was inderdaad koud. Nick checkte of alle raampjes dicht zaten. ‘Heb geen idee waar het vandaan komt.’ Stamelde hij. Loena haalde haar schouders op. Ze liet zich op bed vallen. Nick kwam naast haar liggen. ‘Ik ben moe.’ Zie Loena terwijl ze naar het plafond staarde. ‘Ik ook.’ Antwoordde Nick. Nick trok zijn schoenen en zijn jas uit. Loena bleef stil liggen. ‘Doe jij je schoenen niet uit?’ vroeg Nick verbaasd. ‘Normaal niet, ik slaapwandel altijd.’ Zei Loena. Nick grinnikte even. ‘Maar hier hebben ze vloerbedekking, dus als we de deur op slot doen kan ik mijn schoenen wel uitdoen.’ Zei ze vrolijk. Nick stond op en draaide de deur op slot. ‘Zo.’ Zie hij grijnzend. Loena ging rechtop zitten en trok haar schoenen uit. Nick kwam weer naast haar liggen. ‘Raar.’ Zei Loena, terwijl ze even met haar tenen bewoog. Ze giechelde even. Nick lachte ook. Loena deed haar Jackje uit, dan maar slapen in een T-shirt. Nick gooide het deken over hun heen. ‘Lekker warm.’ Zei hij. Loena lachte tevreden. ‘Hoe moet het licht uit? Ik heb geen toverstaf bij me.’ Zei Loena. Nick klapte twee keer in zijn handen, het licht ging uit. ‘Wauhw. Gaaf.’ Zei Loena. Ze klapte twee keer in haar handen. Het licht sprong weer aan. Ze lag helemaal dubbel. Nick grinnikte. Loena klapte weer in haar handen. Het ligt ging weer uit. ‘Dit is veel handiger dan de spreuk Nox.’ Zei Loena bewonderend. Nick baalde dat hij haar gezicht nu niet kon zien. Zonde. Loena rilde even. Het was nog steeds koud. Ze kroop wat dichter tegen Nick aan. Hij legde een arm om haar heen.
Writers note:
Help! Ik heb geen Inspi meer, enig idee hoe het verder moet?


Reacties:


MissJonas
MissJonas zei op 19 april 2010 - 8:58:
wauw wat je geen inspi noemt ;D
Echt effe 20 hoofdstukken in 2 dagen gepost xd.

JAAA.
ze gingen zoenen xd.
superleukk.
x


xEmma
xEmma zei op 7 april 2010 - 17:48:
Ah, hoe zoet kan je zijn<3
Ze zijn echt supercute(:
En ik ben het wel met Marshmallow eens qua hoe je verder kan
xx


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 15:34:
Ha, wat een lief einde .
Misschien moet je nu wat meer inzoomen op Joe en Hermelien, of op Ron (geeft hij Hermelien zomaar op en zo)...
En eenmaal als je aan het einde van het schooljaar zit, bouw ke het verhaal af tot het einde of zo.
Het zijn maar ideetjes

xx