Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » Aan de kant van Zwadderich?

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

7 april 2010 - 13:10

277

1

461



Aan de kant van Zwadderich?

Er was niet zo heel veel plaats meer in het stadion dus zochten de tweeling en ik apart een plaatsje. “Zeg Joan” zei Fred
“ja?”
“alles ok?”
“jaja.”
“zeker?”
“ja verdorie!”
“ok ok”
“hier zijn goede plaatsen.” Zei Fred gespeeld vrolijk.
Een poosje later galmde Leo’s stem door het stadion. “Vandaag, mijn beste medestudenten kijken we naar de wedstrijd tussen Zwadderich en Huffelpuf! eN ja DAAR ZIJN ZE!” een gejuich weergalmde en het stadion. De aanvoerder gaf elkaar de hand en op het fluitsignaal zetten de spelers zich af. “Huffelpuf heeft niet echt zijn beste jaar, ze verloren zelf met nul punten tegen griffoendor, griffoendor onder aanvoering van Joan Dhanes die ook wel van Zwadderich wil winnen, jaja griffoendor…”
“LEO!”
“sorry professor” Ik keek nar Draco die hoog boven het stadion zweefde. “zwadderich aan slurk, voor doel..goede save maatje. Huffelpuf aan slurk…” Na een kwartier was de stand 70-40 voor Zwadderic, huffelpuf deed het dus helemaal niet slecht. “Daar gaat de zoeker van Huffelpuf! Zwadderich er recht achter! Cho ligt nog voor, maar owww mooie draai van dei Malfidus, je zou bijna vergeten wie hij is!”
“LEO!”
“nee werkelijk professor hij lijkt Harry wel, alleen is die.. MALFIDUS heeft de snaai! Het is gepasseerd mensen.” Ik glimlachte en schrok even toen Fred me duwde, maar besefte toen dat we eigenlijk aan de kant van huffelpuf moesten staan. Zwadderich verwelkomde die avond het team alsof ze een aantal draken hadden verslagen met enkel een tandenstoker in de grote zaal. De rest van de zaal was stil en Zwadderich zong vrolijk en luid.
“Zwadderich aan de top,
Verslaat de andere zonder stop
Kom maar op Griffoendor!
En zonder gemor
Bewijs eens dat je vecht als een leeuw
Zoals men je omschrijft de laatste eeuw”


Reacties:


BlindTears
BlindTears zei op 18 juli 2010 - 21:26:
Zwadderich verwelkomde die avond het team alsof ze een aantal draken hadden verslagen met enkel een tandenstoker

Geniaal :3