Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » Dé match

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

7 april 2010 - 13:12

719

1

466



Dé match

Terwijl wij ons naar de kleedkamers begaven, vulde het stadion zich. ok jongens, dit is het spel waar we allemaal op gewacht hebben. Ik sloeg er redelijk goed in om mijn stem rustig te houden.
Ja en blijkbaar geldt het zelfde voor de hele school! merkte George op.
Ja maar we winnen, toch Joan? zei Ned, Je hebt het belooft.
Ja, maar ik ben niet de enige daarbuiten, als we spelen zoals we dat anders doen, ben ik er zeker van dat we winnen. Ok ik heb de rangen vervolledig en hier is hoe het zit. Zwadderich heeft vijhonderd punten en wij slechts vierhonderdtachtig. Dus Harry, we hebben die twintig punten nodig Harry knikte.
goed, kom op ik draaide me op en liep enkel seconden later het veld op, waarbij ik zweerdde dat ik er een gehoorprobleem aan zou overhouden. Ik zchudde handen met Draco: succes
Hij grijnsde jij ook
Kijk eens wat een spanning! Dit is DE match, mensen! schreeuwde Leo.
Ik had moeite om he fluitsignaal te horen, maar in de lucht was dat probleem van de baan, we hoefden elkaar niet te horen om samen te spelen, de zwadderaars daarentegen probeerden tevergeefs te communiceren. We scoorden drie keer voor Zwadderich zelf maar de bal aanraakte. Maar dan kon het toch een beetje terugkomen, na een half uur was het 120-60 voor Griffoendor. Malfidus duikt! riep Leo: dat is lang geleden dat hij de snaai eerst ziet!
niet laten afleiden, blijf spelen riep ik. Wie de snaai pakt wint het spel, ow Ginny scoord 130-60.. de rest van zijn verhaal was maar met stukken verstaan baar door het geschreeuw, maar dan regelde hij het volume van zijn megafoon wat bij. Harry komt stilletjes dichter, verdikke waarom toont die rotzak nu pas dat hij kan vliegen? Ow! Harry blijft de beter! Hij trekt beter op, maar Malfidus is niet veel kwijter wordt daar wat geduwd en ze vallen allebei! Wie heeft de snaai?! het stond 170-60. De spaaning was te snijden tot een van de figuren op de grond zijn hand op stak met de snaai erin: HET IS HARRY! GRIFFOENDOR WINT! Het gejuich was enorm. Het hele team vloog rond Harry en heel griffoendor vloog rond het team, zelf Leo raakte redelijk snel bij ons.De rest van deavond, nacht, morgen, weekend was een groot feest voor Griffoendor. Draco had me zonder moeite gefeliciteerd, meer Sneep sprak niet tegen me in de twee daarop volgende weken.Na die twee weken kondigde Perkamentus aan dat hij een mededeling had. s Avonds zat de hele school dus in de grote zaal.Zoals jullie waarschijnlijk wel allemaal al gemerkt hebben, hebben we dit jaar een zeer goed zwerkbalteam. Het griffoendorteam, onder leiding van Joan Dhanes haald niet minder dan zevenhonderd punte en kreeg er niet meer dan zeventig tegen. Ik heb besloten en reeds met hen overlegd dat ze goed genoeg zijn voor het WKJuniorover de hele zaal begonnen mensen te mompelen en ontstond geroezemoes. Perkamentus wachtte rustig tot hij verder kon gaan.dit zijn natuurlijk meer dan drie matchen per team en de preselecties vallen tijdens de examens. Nu, omdat ik wil dat elke leerling telkens meesupportert gaan we de examens vervroegen. Ook in de vakantie word gespeeld, maar dat wordt nog geregeld. Dan heb enkel nog een lastige klus voor Joan. Hij keek naar me en de hele zaal volgde zijn blik. En keken ok weer terug naar hem tpen hij vervolgde: We hebben een volledig reserveteam nodig dit hoeven niet allemaal griffoendors te zijn liefst niet zels! Al een idee hoe je dat wil doen,Joan? ik zuchtte enstond op, de hele zaal staardde me aan en ik schrok er zelf van dat mijn stem rustig en ontspannen klonk. Ik zal een soort vanaudities houden, iedereen die een bezem heeft en geen laastejaars is mag zich aanmelden. Ik zam elke avond van acht tot tien audities houden op het veld. Dit worden niet mij beslissingen, maar die van het hele griffoendorteam. Het is wel degelijk de bedoeling om de school en niet enkel griffoendor te vertegenwoordigen. Deze week zullen we jagers zoeken. Ik knikte naar het schoolhoofd en ging zitten.
heel goed, Joan, dus iedereen met bezem en geen laatste jaar, naar het veld om acht uur.
ik wed dat de zwadderaars toch te trots zijn omdoor ons geëvalueerd te worden. Zei Ron.
daar zou ik zo zeker niet van zijn. Antwoorde Ginny.


Reacties:


Hermione
Hermione zei op 18 feb 2014 - 23:09:
Kom op draco, geef je op