Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 1:

We've found what we need.

7 april 2010 - 18:54

443

2

338



Chapter 1:

Sarah:
Het was een warme dag geweest, het zou gaan regenen vanavond. Ik wou mijn trui uit doen, maar ik was te bang dat ik te erg had gezweet. Ik hield mijn basgitaar stevig vast toen de tramconducteur een scherpe bocht nam, ik haatte het als conducteurs er lol in hadden om scherpe bochten te maken, of hij deed het omdat er maar 2 mensen in zijn tram zaten en wou hij ook graag naar huis. Ik zette mijn Ipod nog wat harder, iets waar mijn moeder altijd op fitte, dat ik gehoorbeschadiging zou oplopen. Alsof het mij wat uitmaakte, dan zette ik tegen die tijd m'n muziek toch nog harder?
Ik pakte mijn Ipod, 30 seconds to mars was mijn favoriete band. Ik luisterde het elke dag wel. Ik ging naar de foto's, daar stonden alle mooie foto's van 30 seconds to mars en Jared Leto. in gedachte ging ik terug hun concert waar ik bij was geweest. Ik hoorde voetstappen dichterbij komen, zou ik straks helemaal alleen in de tram zitten? ik hoorde een stem achter me; "Fan?" hij had een engels accent. Ik draaide me lachend om en deed mijn koptelefoon af. daar stond hij, lachend en wel en een dikke knipoog aan het geven. Mijn gedachtes sloegen op tilt, ik zou niet gaan gillen. "Ja, jullie muziek is goed, maar wat zou je hebben gedaan als ik nee zei?" zei ik in mijn beste engels, toch goed dat mijn studie veel engels voorkwam.
Hij keek mij lachend aan, "Kidnappen? vermoorden? of gewoon weglopen, ik zal het niet weten, ik kom niet zo vaak haters tegen. Jij bent de eerste die niet hysterisch en flauwvallend op me afkomt. Moet ik weer naar de kapper gaan?" Hij keek lachend in de ruit, doen alsof hij zichzelf kritisch bekeek en wat mooier maakte. Ik glimlachte, het was onreal ik praate hier met mijn grootste idool, alsof dit de normaalste gang van zaken was. "Het lijkt me alleen maar vervelend als mensen steeds op je afrennen en aan je duwen en trekken om een foto waar ze niet eens mooi opstaan, en wat moet jij eigenlijk in een tram, in Nederland?" Hij plofte elegant naast mij, "Nou, je bent dus niet mijn grootste fan, ik regel een nieuw optreden hier in Nederland en ik dacht, laat ik eens die trams van binnen bekijken." Ik lachte, ik hoorde die irritante vrouwenstem mijn halte omroepen, waarom was dat ding niet defect? "Ik moet gaan, ik ga niet met je op de foto, ik sta dom op foto's." ik wou opstaan maar hij hield mij snel tegen. "call me if you want to talk another time."


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 7 april 2010 - 20:36:
Verder? (:


Renesmee
Renesmee zei op 7 april 2010 - 20:08:
oooeh.
30 seconds to mars =)

p.s:
Snel verder schrijven!! =D