Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » Verslapen

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

8 april 2010 - 11:55

290

4

286



Verslapen

Luna:
Ze hoorde gering door de kamer. Luna haalde Nick zijn arm van haar af en zocht de bron van het geluid. Ze staarde naar zijn telefoon. De afbeelding van Joe stond erop. Ze twijfelde maar drukte op een van de knopjes. 'Nick?' hoorde ze Joe uit de telefoon. 'Luna en jij dat?' vroeg Joe lachend. 'Ja.' zei Loena zachtjes om Nick niet wakker te maken. 'Haha, Hé Kevin! Nick had gezelschap vannacht!' hoorde ze Joe lachen. 'Sorry, ik vroeg me alleen af of ik Nick even kan spreken.' vroeg hij lachend. 'Oké, ik maak hem wel wakker.' zei Loena. Ze vond het jammer om hem wakker te maken, hij zag er zo lief uit als hij sliep. 'Nick, Nick wakker worden.' zei ze terwijl ze hem even aan tikte. Nick schrok wakker. Hij had zijn ogen half open. 'Telefoon.' zei Loena terwijl ze het mobieltje aan hem gaf. 'Hmm?' vroeg hij half wakker.

Nick:
'Nick Jonge! Je hebt het voor elkaar!' schreeuwde Joe door de telefoon. Nick bedekte de telefoon snel zodat Loena het geschreeuw niet zou horen. Hij werd knalrood. 'Ja man, je hebt een heksenvriendinnetje!' schreeuwde Kevin. Nick grinnikte even. 'Oké, waarom belden jullie, ik sliep nog.' Vroeg Nick. 'Nou, ik wil jullie niet storen, maar jullie trein gaat over ongeveer een half uur.' zei Joe nonchalant. 'Shit!' riep Nick terwijl hij ophing. Hij trok gelijk zijn kleren aan. 'Straks missen we de trein.' lachte hij.

Loena:
Loena trok razendsnel haar kleren aan. Ze stormden de trap af, Nick rekende af en ze namen snel een taxi. Ze renden het perron op en verdwenen in de muur. De trein begon al stoom af te blazen. Loena trok Nick lachend mee de trein in. Gered.

Nick:
Loena viel in slaap in de coupé.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 11 april 2010 - 12:17:
Whaahaaa, die laatste zin is echt té droog!
Snel door?
Xx


Cullengirl
Cullengirl zei op 9 april 2010 - 19:44:
Nick:
Loena viel in slaap in de coupé.

hoe droog!

Nick en Loena zijn echt lief samen...
Joe en Hermelien ook wel
Alleen nu is Kevin nog alleen

xxx


Roxyfictioon zei op 8 april 2010 - 19:55:
Lieeeeef!
Snel verdeeeeer!
x


Marshmallow
Marshmallow zei op 8 april 2010 - 16:06:
Haha, wat lief .
Sorry, ik vind alles lief xd

x