Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » ...één

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

8 april 2010 - 13:54

861

0

463



...één

De examens kwame dichter bij en ik spendeerde veel tijd in de bib, samen met Draco, die ik ook nog steeds op de trainingen zag. Maar een week voor de examens moest ik die stoppen.
waarom?!
Ja, goed punt! Het is wat afleiding!
Inderdaad antwoordde ik en ik gaf de zwaarste training ooit om dan op de examens te storten. Die verliepen vlot en de uitslagen waren daar ook naar. De week erna zou er een soort van scoutingteam komen, die kwamen kijken wat het team in zijn mars had en of dat genoeg was voor het WK. De trainingen maakte ik nu loodzwaar, de examens waren voorbij en we trainde elke dag. Heel regelmati kwamen er ook mensen kijken naar de ttraininen, aangezien de lessen toch gedaan waren.
Woensdagochtend kwam het scoutingteam toe. De dagen ervoor had de hele school meegewerkt om het veld zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Aangezien het mogelijk een veld was dat in het WK bespeeld werd. De hele school was enthousiast. Draco werd ondertusen vriendelijker, hij lachtte niemand uit op trainingen met als excuus dat ze nu teveel met elkaar opgescheept zaten. Ik hoorde Harry en Ron erover bezig in de leerlingenkamer.
Ik snap het niet, hij lijkt welveranderd.
Ik vraag me af hoe dat komt..
Woensdamiddag kalmeerde ik het team en vloog meteen naar Perkamentus en de scouts toe. Hij stelde me aan hen voor en ik keerde naar de teams. Ik liet het eerste team tegen het reserveteam spelen. Even later begon de wedstrijd, waarvan ik iedereen gezegd had dat hij als training bekeken moest worden. Ginny, Ned en ik pastte snel, maar het reserve team was al goed en een redelijk waardige tegenstander. Ron toonde zich ook van zijn beste kant, maar het mooiste stuk uit de hele wedstrijd was toch de strijd om de snaai.
Dat is de snelste race die ik jullie beiden ooit zien doen heb! zei ik verrukt in de kleedkamer. Jullie waren allemaal schitterend! Als we niet toegelaten worden, wil ik wel eens zien wie er wel toegelaten word!
We fristte ons allen op omdat te horen dat we wel degelijk toegelaten werden. De daarop volgende Donderdag hadden we onze eerste match. We trainde elke dag, minstens vier uur en waren doodnerveus toen we Woensdag niet trainde. Draco had Harry gefeliciteerd toen hij de snatch te pakken had gekregen. Daarop had hij zijn hand geschud, Harry was zo verbaasd dat hij er maar over bleef discucieren met Ron. Draco begon mensen ook te plagen, zonder ze uit te lachen. Het was vreem toekijken hoe Draco sfeer creëerde in de kleedkamer. Morgen zei Perkamentus op Woensdagmorgend, me uit mijn herinering aan de dag ervoor halend. zullen we met zijn allen en door viavias naar de eerste match in het WK kijken..Wees klaar! We gingen naar de leerlingenkamer en Ginny trok me apart. Je kan hem niet alles laten doen!
weet ik..
wel dan?
Het is niet meteen makkelijk!
Maar dat is het net wel! Ik zuchtte, ze had gelijk, ik moest het eens doen. Ik ging weer binnen en ging tussen Harry en Ron in zitten. Jongens, ik moet jullie wat vertellen.
Ze keken een beetje verwart op en ik slikte. Word nou alstublieft niet meteen kwaad..Het is nogalwel, schokerend De jongens keken elkaar aan en keken me dan vragend aan. zeg maar Ik zuchtte en begon: Wel, eum jullie weten dat ik me soms nogal slecht gevoeld heb dit jaar he? Wel Ik wil jullie vertellen hoe dat kwam.
ok leuk
nou, niet echt. Ik heb erzelf tegen gevochten, maar ik heb besloten dat ik het niet haal. Ron keek me verwerd aan, maar Harry werd achterdochtig: wat is er dan?
UhNu ja ik ben zon beetjeverliefd..op ..wel ja de verkeerde persoon De jongens keken me vreemd aan, met een uitdrukking die ik niet kon plaatsbrengen. Wie dan? vroeg Harry. Malfidus mompelde ik snel en met een klein stemmetje.
Wat? riep Harry: Joan, als hij hier achter komt zal hij je
Nee dat zal hij niet onderbrak ik hem.
Wel waar! Viel Ron in.
Nee! antwoordde ik fel, dan had hij dat al gedaan
Hij weet het? ik knikte. Nee ging Ron verder zeg me niet..
Joan, nee, ze me dat dit niet waar is! verstevigde Harry.
Ik kan er ook niet aan doen sputterde ik tegen.
Joan zei Ron Hij is de slechterik, de vijand, de..de..
De vijand van héél griffoendor vie Harry in. Hij is een..een..Het maakt me niet uit wat hij is, hij is geen goeie kerel! Hij kan onmoelijk de juiste voor je zijn!
Nee, helemaal niet Vulde Ron aan.
Heb je dan niet gemerkt hoe hij veranderd is? probeerde ik, maar op dat moment gebeurde er iets dat me even uit het veld sloeg. Iets dat me raakte..en diep. Ned kwam erbij en vroeg wat er aan de hand was. Ik had nooit verwacht dat Ron zou opstaan en zou zeggen: Oh niks hoor, buiten dat onze geliefde kapitein overloopt naar de vijand!
Ron! riep ik geschokt, maar hij en Harry liepen door naar hun slaapzaal waar ze waarschijnlijk tegen elkaar riepen hoe schandil dit alles niet was. Ned keep me niet-begrijpend aan. wat bedoeld hij?
Zonder op te kijken antwoordde ik: Ik vertelde hen over mijn nieuwe vriendjeDraco en dan liep ik ook naar boven. Een verwarrde Ned achterlatend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.