Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » sterk gevoel

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

8 april 2010 - 13:56

583

1

377



sterk gevoel

Na wat na te denken in mijn kamer besefte ik dat we morgen een heel belangrijke wedstrijd hadden. Ik vroeg Fred en George om hun broer, zus, Ned en ook Harry te roepen en naar de grote zaal te komen. Zelf ging ik naar professor Anderling. Ik vroeg haar of er een mogelijkheid was om het hele team bijeen te halen. Ze stuurde me naar de afdelingshoofden, die me dan de paswoorden gaven. Banning en Stronk wenste me daarbij ook succes. Toen ik naar de kerkers liep, vervloekte ik mezelf dat ik zo snel daarheen gekomen was. Sneep leek bijna blij om me te zien en ik zei dus maar snel waarom ik er eigenlijk was. Een beetje teleurgesteld gaf hij het paswoord en drukte er op dat ik nog eens moest langskomen. Ik knikte en liep naar de Zwadderichtoren. Toen ik daar binnen kwam werd ik overspoeld met gemene blikken, die ik dan nog eens moest aflopen om Draco te vinden. Ik schrok toen een grot kerel die in de leren bank lag brutaal vroeg: Wat moet jij hier?
Ik zoek het Zwerkbalteam samen. Anwoordde ik even brutaal.
Zoek je je vriendje?
hou je mond klonk een stem van bij de deur naar de slaapvertrekken. Iedereen hield zijn mond en gebaardde me dat ik hem moest volgen. Hij nam me mee naar zijn kamer, eens daarbinnen vroeg hij meteen wat er was.
Wel eigenlijk zocht ik echt het team samen. Zei ik terwijl ik op de rand van zijn bed ging zitten
ow lachtte hij. Terwijl hij naast me kwam zitten. Dat ene, lieve lachje deed mijn hart opspringen. Achja haalde hij zijn schouders op en ik lachte en keek hem in zijn ogen. Ik zie je zo graag hij glimlachtte en zijn mondhoeken zakte weer toen zijn ogen zich naar mijn lippen bewogen. Hij legde zijn hand op mijn kaak en kuste me zo teder dat ik het evoel kreeg dat het bed op roze wolkjes de lucht in steeg. Wat heviger kussend viel ik achterover op het bed, zonder zijn lippen te lossen. Mijn handen lagen in zijn haar en tussen zijn schouders. Hij zette zijn hand naast me op het bed. Hij plaatste ook zijn knie naar de ander kant, waardoor hij boven me uitkwam. Zijn lippen losten de mijne en verplaatsten zich naar mijn kin en dan keel. Zijn handen namen ijn heupen vast en duwde me verder op het bed. Ik gaf een zachte kreun en hij keek me met een zwoele blik aan. Zijn lippen zette zich weer op de mijnen en zijn tong omhelsde de mijne. Zijn handen trokken mijn shoolhemd wat omhoog en hij kuste mijn navel en buik. Ik ademde luid, maar paakte zijn hand vast die mijn hemd verder omhoog had willen duwen. Hij keek geschrokken op en wou zich verontschuldigen, maar ik onderbak hem: We moeten naar de grote zaal.
oh.. Hij bleef een paar seconden roerloos liggen, alsof hij even moest realiseren wat ik bedoelde. oh ja, natuurlijk. Hij stond op en ik volgde zij voorbeeld, mij hemd goed trekkend. Daarna fatsoeneerde ik zijn haar. Met mijn handen in zijn haar en omhoogkijkend, voelde ik hem kijken. Wat? vroeg ik, mijn handen nog steeds op zijn hoofd, maar hem nu aankijkend. Hij keek me aan met een lieve glimlach alsof hij een mooie herinnering boven haalde. ik zie je graag antwoordde hij en ook ik kreeg nu zijn blik over. Ik duwde mijn lippen even tegen de zijne en dan gingen we naar de grote zaal.


Reacties:


Ezzlot
Ezzlot zei op 13 april 2010 - 21:15:
'Dat ene, lieve lachje deed mijn hart opspringen.'
Omg die vind ik zo cute!
*gaat snel verder*