Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » Chapter 5:

We've found what we need.

8 april 2010 - 17:07

193

3

230



Chapter 5:

Zoé:

Sarah was in de keuken, ik dacht na over wat ze had gezegd, ik was jalours. Ik gunde het haar, maar waarom ik niet? waarom mocht ik niet in de tram zitten? Normaal gesproken namen we altijd samen die tram, zij voor haar basles en ik voor mijn gitaarles. Ik hoorde de tune van The Kill, Sarah haar favoriete nummer bijna, nouja, zover ik wist draaide ze hem vaak. ik twijfelde of ik op zou nemen, ik zag de naam. Hij was het, hij belde haar. Ik pakte zonder aarzelen de telefoon en nam op, hoe gemeen het ook was.
Ik hoorde zijn vrolijke stem, een warme stem. "Hey Sarah, het was gister leuk! misschien kan je morgen komen? nadat ik klaar ben met de bandoefening? " Ik ademde diep ,ik ging niet liegen dat was niet mijn ding. "Hooi, Ik ben Sarah niet maar Zoé, haar mobiel ging af dus nam ik maar even op. " ik hoorde een stilte aan de overkant, hij was niet lang, maar hij duurde eeuwen voor mij. "Hey Zoé, kan je Sarah dan even geven?" Ik liep naar de keuken, hij wou niet met mij praten, overduidenlijk.


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 10 april 2010 - 10:54:
Oeeeh, dit gaat echt spannend worden volgens mij >.<


Renesmee
Renesmee zei op 8 april 2010 - 17:34:
Woooow =)
Zoe is echt jaloers jaa..
Jammer voor haar


4passions
4passions zei op 8 april 2010 - 17:24:
whooo..ok dit kan alle kanten op! MAar Zoé is wel heel duidelijk jaloers en dat wordt precies enkel erger...Benieuwd naar hoe Sarah reageerd en wat hij haar zal zeggen!! Verderr!