Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Verkeerd verbonden » De vijfde zet

Verkeerd verbonden

8 april 2010 - 18:10

1274

1

389



De vijfde zet

.."Maar samen kunnen we het aan, mijn liefste. Sarah, blijf asjeblieft bij me!" snikte Jacob luid. Hij greep de slanke pols van Sarah vast. Jacob wilde niet dat zij hem verliet, hij hield van haar met al zijn hart. Eindelijk had hij gehad wat hij wilde, en het leek nu weer kapot te gaan. "Nee, Jacob. Ik kan het niet, ik kan het echt niet meer," fluisterde Sarah, terwijl de geluidloze tranen over haar wangen stroomden. "Maar ik houd van je!" riep Jacob dramatisch. Sarah kee-
Zuchtend smeet ik het boek weg. Wat een slechte rotzooi zeg. Alsof een jongen ooit zoiets liefs zou doen voor degene die altijd bij hem stond, en hem nooit verliet. Ik zag het mijn droomprins nog lang niet doen.
Ik draaide mijn hoofd opzij en staarde wat het raam uit, de sterrennacht in. Het leek zo'n goed plan, een boek lenen van Strify, maar wie had ooit gedacht dat hij zulke slechte romans las? Ik was er altijd van overtuigd geweest dat hij goede boeken las, maar waar ik ook had gezocht.. geen goede boeken. Nou ja, Strify had rare gewoontes, waarschijnlijk had hij zijn goede boeken ergens ver weg verborgen, of zoiets. Het maakte ook niet uit, ik had sowieso niets meer te doen. Eigenlijk had ik niet eens zin in lezen, maar ik had bedacht dat ik mijn gedachtes moest verplaatsen en boeken hielpen daar altijd bij.
Ineens hoorde ik iemand aan het slot rommelen en vervolgens hoorde ik de voordeur open zwaaien.
"Kiro?" riep Yu door het appartement en hij gooide de deur dicht. Ik hield me stil, niet wetend of ik wel wilde dat Yu wist dat ik er was. Wie weet wat hij nu weer zou doen of zeggen dat mijn hart zou breken?
"Kiro?" riep Yu nogmaals. Ik hoorde aan zijn stem dat hij aangeschoten was, zo niet dronken. Natuurlijk.. En van alcohol werd hij geil, dus dan zocht hij mij om alles op te lossen. Waar was zijn vriendinnetje waarmee hij naar de club ging? Kon hij haar niet voor verlossing laten zorgen?
Langzaam rolde ik me op tot een balletje, mijn ogen de sterrenhemel niet los latend. De sterren waren prachtig helder, net als de maan. Ze twinkelden aan de donkeren hemel, één voor elke persoon op aard.
De deur ging achter me piepend open.
"Hier ben je. Ik zocht je al," mompelde Yu alsof het nog niet duidelijk was. Ik verroerde geen vin en ik zei niets. Ik deed ook niet alsof ik sliep, maar diep van binnen hoopte ik dat hij me vanavond met rust zou laten. Ik had er geen zin meer in, ik was er klaar mee. Yu was er verre van klaar mee. Hij kwam naast me op het bed liggen en zijn arm gleed om mijn heup. Ik werd tegen zijn gespierde torso aangetrokken met zijn adem in mijn nek. Zijn erectie voelde ik al tegen mijn been, net zo duidelijk als de gepiercete lippen die hij in mijn nek drukte.
"Yu, ik-"
Ik wilde hem zeggen dat ik het niet wilde, maar ik heb nooit kunnen liegen tegen de mensen van wie ik houd. En nu ook niet. Mijn hart zei dat ik hem wilde, mijn hoofd sprak dit tegen. Mijn lichaam deed wat mijn hart zei en zo kwam het dat ik mijn hoofd naar Yu draaide en mijn lippen op de zijne plaatste. Mijn vingers gleden door zijn rode en zwarte lokken, terwijl Yu ons zo draaide dat ik bovenop zat. Gelijk begon Yu met zijn heupen naar boven te stoten om wrijving te creëren tussen onze geslachtsdelen. Met een kreun haalde ik mijn lippen van de zijne en ik begon mijn heupen ook te bewegen. Ik keek naar beneden, naar Yu, en de uitdrukking op zijn gezicht zei mij in wat voor bui hij was.
Vandaag was hij in voor een pijpbeurt en daarna zou hij me rauw en hard nemen. Eigenlijk zoals altijd wanneer hij dronken was.
Ik zag nu al op tegen het feit dat hij me zonder voorbereiding of glijmiddel zou nemen, maar ik vergat het meteen toen hij met zijn heupen weer omhoog stootte. Een rilling van genot schoot vanuit mijn kloppende, opgezwollen lid naar mijn ruggengraat en liet me sterretjes zien. Een lage kreun ontsnapte Yu's lippen en ik wist precies wat ik nu moest doen. Alsof alles voorgeprogrammeerd was in mijn hersenen zakte ik af naar beneden en knielde bij Yu's kruis. Ik maakte zijn riem open, net als de sluiting van zijn broek, en trok zijn broek naar beneden tot aan zijn knieën. Ik deed dit ook met zijn boxer. Voor mijn neus stond Yu's lid fier rechtop. Het deel van zijn lichaam waar hij mee dacht; waarmee hij voelde. Mijn tong trok een lijn van de onderkant tot het puntje en daarna nam ik het puntje van zijn lid voorzichtig in mijn mond. Yu kreunde zacht en zijn vingers gleden mijn haar in. In één ruwe duw drukte hij me naar beneden en ik voelde zijn lid langs de achterkant van mijn tong gaan. Ik moest moeite doen om niet te gaan kokhalzen, maar Yu leek het niet te merken. Hij greep mijn haar gewoon ruw beet en trok me weer omhoog. Daarna duwde hij me weer naar beneden. Na een aantal keer begon mijn keel ernstig pijn te doen, maar Yu ging gewoon door tot één laatste luide kreun zijn lippen verliet en hij in mijn mond klaarkwam. Ik slikte al zijn sperma in één keer door, voor zover dat ging. De rest liep in een klein straaltje uit mijn mondhoek. Met de rug van mijn hand veegde ik het weg, maar voor ik goed en wel zelf omhoog kon klimmen had Yu me al naar boven getrokken.
Gelijk draaide hij me op mijn buik en ontdeed hij mij van mijn broek. Enkele seconden later voelde ik dat hij zit positioneerde en kwam hij in één flinke stoot in me. Een gil verliet mijn lippen. Een gil die niets van genot liet merken, het was puur pijn die de gil veroorzaakte. Yu trok bijna helemaal uit me voordat hij weer naar binnen stootte en een nieuwe gil mijn lippen verliet. Diepe, luide kreunen verlieten Yu's lippen terwijl hij doorging. Ik verstopte mijn hoofd in mijn kussen, om de tranen en schreeuwen te maskeren. Yu mocht mijn tranen niet zien, dat zou zwak zijn geweest. Niet dat Yu goed genoeg zag om ze te zien, hij bleef een blinde imbeciel.
Maar hij was niet eens mí­jn blinde imbeciel.
Minutenlang was het enige wat ik voelde de pijnlijke steken die Yu veroorzaakte en het enige wat ik hoorde waren Yu's kreunen. Nog nooit was hij zo ruw met me omgegaan. Nog nooit eerder. Af en toe was hij ruw geweest, maar nooit zo erg. Toch hield ik niet minder van hem, ik was nog steeds tot over mijn oren verliefd op hem.
Net toen ik gewend begon te raken aan de pijn, en het genot langzaam begon te voelen, begon Yu's lichaam te schokken.
"Kat!" kreunde hij luid en hij spoot alles wat hij had in me. Daarna hijgde hij even uit en trok hij uit me. Hij trok zijn broek op en verliet mijn kamer. Mij achterlatend..
Hij had niet eens de moeite gedaan zichzelf of mij helemaal uit te kleden. Hij had niet eens geprobeerd mij genot te geven. Hij wilde me niet eens in de ogen kijken, omdat het gewoon neuken was, daar was geen oogcontact bij nodig. Het enige wat hij had gedaan, was de verkeerde naam kreunen nadat hij me lichamelijk en geestelijk had bezeerd.
En daar was ik dan verliefd op..


Reacties:


MoonRocker zei op 29 april 2010 - 11:32:
Het leek zo'n goed plan, een boek lenen van Strify, maar wie had ooit gedacht dat hij zulke slechte romans las? Ik was er altijd van overtuigd geweest dat hij goede boeken las, maar waar ik ook had gezocht.. geen goede boeken. Nou ja, Strify had rare gewoontes, waarschijnlijk had hij zijn goede boeken ergens ver weg verborgen, of zoiets.

Hij had Coraline van 'm moeten jatten

En Kiro is zielig.
Arm ventje.

xoxo