Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 14

Because I love you, [Jonas Brothers]

8 april 2010 - 18:20

773

4

272



Chapter 14

Kate's Point of View


‘Analeigh, is de belichting nu wel goed?’ ‘Yep’, zegt Analeigh en begon gelijk weer te fotografen.
'TRINGG! Daar gaat mijn mobiel weer. Hij gaat elke keer af.
Iedereen weet dat ik weer werk en natuurlijk moeten ze allemaal vandaag een afspraak maken. Pfft, maar vandaag is niet zo erg. Ik mag met beste vriendin werken. Het is altijd gezellig met Analeigh. Zo eerste dag weer werken is toch niet zo slecht.
‘TRINGG’. Daar gaat mijn mobiel weer. Ik neem deze keer wel even op.
‘U spreekt met Kate van der Woodsen’…

Nick’s Point of View

‘Nick, dat is toch niet waar!’, zegt Kevin verbaasd. Ik vertelde net het hele verhaal over Kate.
‘Damn, Ik ben even op vakantie en kom ik terug. Heeft Nick ineens een vriendinnetje.’
‘Wie heeft een vriendinnetje?’, zegt Big Rob die aan komt lopen. ‘Nick’. ‘Wie is het?’ ‘Kate’, zeg ik en ik begon te blozen.
‘Maar ik dacht dat het Joe’s vriendinnetje was’. ‘Volgens de roddelbladen. Ze is gewoon een vriendin.’, zegt Joe. Kevin trekt allebei zijn wenkbrouwen omhoog. Ik en Joe moesten allebei lachen.
‘Joe, ben jij dan nog op iemand verliefd geworden toen ik weg was?’, zegt Kevin nieuwsgierig. ‘U-uuh’.
‘Hij is verliefd op Analeigh. De beste vriendin van Kate’, maakte ik Joe’s zin af. Zijn gezicht wordt knal rood. ‘Nou, jullie twee hebben het wel te pakken’, zegt Big Rob. ‘Dus komt Kate naar het optreden. Ik wil haar graag ontmoeten’. ‘Volgens mij wel’, antwoordt ik op Kevin's vraag.
‘Maar Big Rob. Nu ter zaken komen. Je wou iets met ons bespreken’, zegt Kevin. ‘Dat klopt. Ik wou iemand inhuren die het beste is in fotoshoot’s regelen. Misschien handig na de laaste ruzie’. Zijn ogen gleden naar Joe. Maar Joe kijkt snel weg.
‘Maar hoe weet je dat de persoon goed is?’ ‘Nou, iedereen wil haar hebben in Fashionland. Volgens een vriend is zij de beste waar je kan meewerken. Ze noemen haar de Dutch Girl. Ik moet wel zometeen haar gelijk bellen voor een afspraak, want ze begint vandaag weer te werken en anders kunnen we haar niet meer boeken.’‘Wat? Is ze zo druk? Dan moest ze wel erg goed zijn?’, zeg ik verbaasd.
Big Rob knikte. Ze moet wel erg goed zijn.
Misschien is het Kate, nee toch? Zo goed kan ze toch niet zijn. Misschien is het gewoon toeval dat er nog een nederlandse iemand die fotoshoot’s regelt.
‘Dus het is goed dat ik haar bel. Dan ga ik haar nu bellen. Hopelijk heeft ze een gaatje voor ons', zegt Big Rob. We knikken en hij loopt weg.

Big Rob’s Point of View

‘U spreekt met Kate van der Woodsen’, hoor ik aan de andere kant van de hoorn. Dat is grappig. De zelfde naam als het vriendinnetje van Nick. Het is zeker toeval.
‘Met Big Rob, de manger van de Jonas Brothers!’ Ze moest grinniken.
‘Aangenaam kennis met u te maken. Wat kan ik voor u doen?’ ‘Ik wil graag een afspraak maken voor een fotoshoot met de Jonas Brothers’. ‘Nou, u heeft geluk. Een fotoshoot was net afgezegt. Het is dinsdag aanstaande rond 7 uur in de ochtend’. ‘Perfect. Ik spreek met u wel over de details. U hoeft niet zenuwachtig te zijn hoor voor dat u de Jonas Brothers gaat ontmoeten. Ik hoorde haar lachen aan de telefoon. ‘Ik kan niet wachten!’… Dat waren haar laaste woorden van haar en ik hing op…

Kate’s Point of View

Ik kan me lach niet in houden. Ik kreeg net een smsje van Nick.

Hey Baby
We hadden toch plannen van dinsdag die gaan niet door, want ik heb een fotoshoot met mijn broers. Echt toeval hé. Er is iemand die Dutch Girl heet, ken je haar misschien? Zij regelt de fotoshoot. ‘Je kan misschien komen kijken als je tijd hebt!’
xxxxx


Hij denkt echt dat het iemand anders is vanplaats mij. Dit kon nog leuk worden. Ik had hem gesmst. Er stond dat ik niet er kon zijn dinsdag. En dat ik haar kenden. ‘Het is klein wereldje’, zei ik tegen Nick. En volgens mij geloofden Nick het helemaal. Sukkeltje.
Ik had hem ook gesmst dat ik niet kon komen naar het optreden. Ik vind het echt kut, maar ik moet wel wat doen voor mijn carrieré. Ik heb vanavond een gesprek met de modedesigner van Prada. Als ik deze job binnen haal. Dan ben ik echt de 7de hemel.
Ik hoef alleen maar aardig, beleefd en social zijn en de buit is binnen!''
'Kate, kom eens om te kijken naar de foto's en niet dromen over je vriendje', zegt Analeigh grinnikend.
Oja, ik moet wel even mijn hoofd bij houden. Ik kijk naar de fotos. Ze waren net als altijd ….
‘Prachtig!’


Reacties:


Merel
Merel zei op 9 april 2010 - 16:33:
Maheer!
Jmmr, dat je hier geen abo's kunt nemen, zodat je via de meel een melding krijgt... Dan hoeft de schrijfster nie tde hele tijd te melden (Dat vind ik zelf namelijk zwaar irritant)

meer?


Nynke
Nynke zei op 9 april 2010 - 6:49:
NIiice<3


xEmma
xEmma zei op 8 april 2010 - 22:30:
Superleuk verhaal!
Ik wil Nick z'n hoofd wel zien als hij ontdekt dat the Dutch Girl zijn Kate is

Xx


saphira
saphira zei op 8 april 2010 - 18:40:
Verder(a)
Ik ben verslaafd!