Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Hongerspelen: When you can't live forever... » Ceasar!

De Hongerspelen: When you can't live forever...

20 april 2010 - 20:09

575

0

148



Ceasar!

William had we weer in iets groens gehesen, dit keer iets dat net tot mijn kniëen kwam. De bandjes waren spagetti bandjes. De jurk zelf bestond uit duizende kleine schilfertjes. Ik zou op blote voeten moeten lopen. Gezellig. Maar om mijn middel had hij een lichtgroene band geknoopt, en in mijn haar een ragdun goud haargbandje.
Hij gaf me een kus op mijn haar.
'Je bent er klaar voor.'


http://www.youtube.com/watch?v=c3oL0AOO_J0<-- Charyls liedje


Cinna hielp me in mijn wijn-rode jurk die tot mijn enkels kwam. Er zaten een soort diamantjes op. en de mouwen liepen uit in draden die naar beneden hingen.

Zenuwachtig streek ik mijn jurk glad. Niet dat dat hoefde of zo iets, maar dat moest nou eenmaal vanmezelf.
'Charyl! Wacht even!' Gloria kwam achter me aanrennen. Ze overhandigde me iets. Doe om je arm,'beval ze. Braaf deed ik het. Het ding bleek een soort groen "hoesje" te zijn met gaten erin. Ik herkende een aantal appels en peren in het groene patroon. Typisch.
'Oh,en wacht eens.' Gloria drukte me in een stoel, en haalde ergens iets vandaan. Ze begon iets op mijn been en voet te verven. Het was een soort tatoo, een vreemd, druk patroon. 'Als appelmeisje maak je niet veel kans,'legde ze uit. 'Daarom verf ik wat pijlen en dolken in een patroon op je been.' Yeah, right.


Op mijn rechterbovenarm kreeg ik een soort tattoe, het was een jurk die uitliep in een dolkpunt. 'nu ben je klaar'zei cinna trots. zenuwachtig draaide ik een rondje

Iets later...
Ik zat zenuwachtig op de stoel. Rush zat naast me, in een soort gelijke outfit, maar dan in broek vorm. Zonder shirt. uiteraard. (Hij was er te gespierd voor, had ik zijn stylist horen fluisteren tegen William)
Het meisje dat tegen me had lopen schreeuwen, liep naar voren. Ze zag er prachtig uit, maar ik vond haar nogal.. Arrogant ogen. En ze had ook een tatoo. Nou,schijt.


zenuwachtig pulkte ik aan mijn nagels, iets wat cinna verboden had.

'District 1! Star, kom maar naar voren!' riep Ceasar.

Zenwuachtig liep ik naar voren. 'zo star, Je neef doet ook mee'als automatisch keek ik over mijn schouder naar Killer. Ik knikte. Verder vroeg ceasar dingen over mijn jurk. en al snel moest ik terug.

het duurde lang voordat ik eindelijk aan de beurt was.
'Zo, Charyl! Nou, waar komen die appels vandaan?' Verbaasd keek ik hem aan.
'Appels?'
'Die op je jurk.' Ik keek omlaag,e n za gdat de groene schilfertjes appeltjes waren.
'oohh, appels! Tja, ik werkte altijd in de boomgaarden...' Ik vroegme af hoe William dat had kunnen weten.
'Aha! William is toch de broer van onze grote Cinna?' Ik knikte.
'Maar William is langer,'zei ik Droog.Toen herrinerde ik me het gesperek van Katniss Everdeen. 'Zal ik een rondje draaien?' grapte ik. Ceasar lachtte.
'Doe maar niet, dat is zonde. En als ej een rondje draait, krijg ik de kans niet meer waarop die tatoo op je arm slaat??' Ik grijnsde.
'Oké, dan niet. Maar, dat hou ik geheim, dat zien jullie wel in de Arena.' Toen ging het belletje.
'Oké, ga maar weer zitten. Nu je mede tribuut, RUSH!'


DE intervieuws waren snel voorbij en binnen no time waren we weer binnen. Ik stond in de lift naar onze etage met Killer,Charyl en Rush... Ik moest bijna kotsen toen ze vroeg of ze een rondje moest draaien. JUCK! Charyl en Rush liepen de lift uit,hun etage op. en de lift schoot weer omhoog. 'OH..My..GOD'gilde ik. 'Zal ik een rondje draaien' imiteerde ik charyl's Kut stem


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.