Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » South Park » Dear Lisa. » One.

Dear Lisa.

10 april 2010 - 16:59

541

0

363



One.

Nog redelijk neutraal. Welk koppel zou ik moeten gebruiken? Stenny, Style, Creek, K², ... ?

Dear Lisa,

het gaat niet goed met Naomi.
Ondanks het feit dat ze haar nog steeds volpropt met chocolade, cola en alles wat mijn ma voorschotelt opeet. Haar punten op school zijn spectaculair gestegen en achter haar rug wordt ze al als nerd uitgescholden. Ja, op de gemene manier. Ik denk wel dat je weet wat ik bedoel. Ze kleed haar goed, verzorgt haar elke dag goed en wast haar bruine krullen haar van op het moment dat ze het nodig heeft. Ze trekt veel op met haar vriendinnen en lacht de godganse tijd.
En toch gaat het niet goed met haar. Ik moet het wel weten, ik ben haar broer.
Ze huilt ’s nachts. Ik hoor haar elke avond, ik word er gek van. In haar slaap blijft ze dingen mompelen die vreselijk zijn, om daarna weer wakker te schieten en de huilen.
Ik heb haar er nog niet over aangesproken omdat ik haar niet van slag wil brengen. Ze zou er wel zelf mee uit de kast komen wanneer ze het erover wilt praten. Ik ken haar goed genoeg, dat doet ze altijd. Maar ik ben gewoon bang dat het misschien iets is waar ze niet over kan praten.
Je weet wel. Ike.
Het ligt haar nog altijd zwaar. Ik moet dagelijks nog aanzien hoe ze zijn foto ontwijkt. Alsof het beeld van hem grijnzend haar kapot zal maken. Alsof het haar in duizenden stukjes zal scheuren zodra ze nog maar één seconde naar de foto kijkt.
Ze zal me vast vermoorden als ze weet dat ik je dit verteld heb. Maar ik vond dat je het moest weten. Zodat we beiden weten wat er aan de hand is wanneer ze spijbelt op school. Als dat ooit gebeurt.

Love,
Stan.


Met een zucht likte de zwartharige jongen de envelop dicht. Aangezien Lisa nog twee weken in Florida zou blijven, moest hij haar wel een brief schrijven. Bellen zou haar toch maar meer zorgen laten maken dan ze moest. Hoewel, Lisa mocht haar best zorgen beginnen maken over haar nicht. De situatie was inderdaad zo drastisch als Stan in zijn brief beschreven had. Hij was wel blij dat hij de situatie niet had verkleind, maar aan de andere kant vond hij het verschrikkelijk om zijn nicht zo een brief te moeten opsturen. Niemand wou zo’n brief ontvangen over zijn of haar favoriete nichtje. Toch had Stan het beloofd en ging hij zich aan die belofte houden. “Stan, Kyle staat aan de deur.”ť Naomi deed langzaam de deur van zijn kamer open. Iemand die er voor de eerste keer inkwam, zou meteen knock-out geslagen zijn door het aantal posters. “Ga dan opendoen?”ť Stan draaide zich naar zijn zusje toe en vouwde zijn handen in elkaar, hopend dat de brief niet in haar oog zou springen. Naomi draaide met haar ogen en deed de deur terug dicht. “Hij is jouw fuckbubby”ť, mompelde ze nog rap. Stan blies even en stond toen recht. Hij greep de brief van zijn bureau en ging de trappen af. “Ma, ik ben de stad in met Kyle!”ť Zijn moeder reageerde niet, maar Stan wist dat hij genoeg gezegd had. Kyles felgroene ogen glimlachten toen hij Stan zag staan. Stan grijnsde en gaf zijn ‘fuckbuddy’ een vriendelijk knikje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.