Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: New Legend » Episode 42: The Fast and the Furious!

Pokemon: New Legend

10 april 2010 - 17:10

915

0

300



Episode 42: The Fast and the Furious!

Hallo! zei Andrew nadat hij de deur van de Gym opensmeet.
Dag Andrew! Klaar voor je herkansing? zei Steve die toevallig aan het trainen was met Meowth.
Reken maar, antwoordde Andrew en hij loog niet als je zijn opgewonden gezicht pijlde.
Oké, Meowth keer terug zei Steve. Wat dacht je van een 1 tegen 1 gevecht dit keer. Ik wil zien hoe je je gedraagt tegen Raticate.
Goed. 1 tegen 1.
De twee trainers stonden in no-time tegenover elkaar en Steve riep Raticate uit zijn Poké Ball. Andrew wierp Pidgeots Poké Ball in het veld en de nieuw geëvolueerde Pokémon liet zich zien.
Een Pidgeot, zei Steve. Je Pidgeotto is geëvolueerd. Ik ben benieuwd of ik hem kan verslaan. Raticate begin maar met Quick Attack.
Raticate liep snel op Pidgeot af en wilde hem er flinks van langs geven, maar Andrews gevleugelde vriend ontweek handig de aanval van Raticate.
Pidgeot, Agility! riep Andrew en Pidgeot begon razendsnel rond te vliegen.
En nu Quick Attack! Pidgeot ging nog sneller op Raticate af en stootte het beest achteruit.
Raticate, Super Fang! riep Steve en Raticate probeerde zich vast te klampen aan Pidgeots vleugel, maar Pidgeot ontweek weer.
Goed zo Pidgeot! riep Andrew.
Raticate, Swift! riep Steve en Raticate vuurde sterren op Pidgeot af. Pidgeot probeerde nog te ontwijken, maar de sterren bleken doelzoekend te zijn en raakte Pidgeot als nog.
Dat werkt! zei Steve vrolijk. Raticate, Swift, nogmaals.
Pidgeot, Agility! zei Andrew en Pidgeot begon nog sneller te vliegen, voor de sterren uit die Raticate op Pidgeot lanceerde.
Pidgeot, Quick Attack, zei Andrew. Pidgeot vloog op Raticate af en tackelde het, waarna ze voorbij Raticate vloog. De doelzoekende sterren raakten deels Pidgeot, maar ook Raticate.
Raticate, Super Fang! zei Steve.
Pidgeot, langzamer, zei Andrew. Dat verbaasde de rest in de Gym, Bulbasaur, Brenna en ook Steve en Raticate. Op een gevecht dat om snelheid gaat geeft Andrew Pidgeot juist een order om langzamer te vliegen?
Raticate zag de kans schoon en beet Pidgeot in de vleugel.
Nu, Agility! riep Andrew. Pidgeot ging plotsklaps zijn snelheid vermeerderen met Raticate nog steeds aan zijn vleugel.
Steel Wing! riep Andrew en hij zag dat Pidgeot zijn rechtervleugel veranderde in een stalen plaat, waar Raticate minder grip op kreeg.
Nu, Steel Wing tegen de vloer! riep Andrew. Pidgeot dook naar beneden met Raticate aan zijn vleugel, maar voor dat hij een slingerende beweging maakte naar de vloer, liet Raticate los. Raticate vloog in de lucht. Pidgeot draaide zich snel om en gaf Raticate, die het dode punt had bereikt, als nog de volle laag met Quick Attack. Raticate werd opnieuw de hoogte ingelanceerd, tegen het plafond aan. Raticate viel naar beneden, maar werd opgevangen door Pidgeot. Raticate lag bewusteloos op de rug van de grote vliegende Pokémon.
Raticate kan niet meer vechten, Pidgeot wint! riep de scheidsrechter.
Raticate, keer terug riep Steve. Je was geweldig Raticate werd opgenomen in een rode straal en vervolgens in zijn Poké Ball.
Gefeliciteerd, Andrew, zei Steve, ik ben onder de indruk. Hij pakte wat uit zijn borstzakje. Het was een BlancBadge, een witte ronde badge.
Andrew genoot even van de badge, maar ineens werd de deur van de Gym haastig open gegooid.
Andrew, Brenna, Steve zei Agent Jenny Er zijn twee noodbrieven voor jullie van Lavander Town.
Ze leverde de brieven een aan Andrew, die ook voor Brenna was en een aan Sabrina.


Beste Andrew en Brenna,
En Bulbasaur natuurlijk. Samen met Sabrina sturen we een brief naar jullie en Steve. We hebben dringend jullie hulp nodig. Erge dingen zijn er hier gebeurd. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk aan de westerpoort van Lavender bent.

Getekend,
Brian en Patrick.


We moeten snel gaan, zei Steve en hij rende een voor Andrew en Brenna onbekende uitgang in. Volg mij! riep Steve en dat deden Andrew en Brenna ook. Pidgeot keer terug! riep Andrew en de Poké Ball slokte Pidgeot op. De uitgang leidde tot Steves schuur, waar drie fietsen stonden geparkeerd. Andrew nam er een met een mandje voorop om Bulbasaur mee mee te nemen.
Steve en Brenna pakten beide een mountainbikeachtige fiets. Steve drukte op een knopje aan zijn riem, die de deur van de garage opende, en fietste weg, met Brenna en Andrew achter zich aan. Sluit jij af? vroeg Steve terwijl hij zijn sleutels naar Jenny gooide. Toen hij zag dat Jenny de sleutels had gevangen ging hij op de pedalen staan en nam een scherpe bocht naar links, waar Andrew en Brenna het erg moeilijk vonden hem te volgen. Het duurde niet lang voor de drie uit Saffron City waren en een bos verkenden. Na twee uur fietsen, Steve fietste inmiddels al wat rustiger, werden de drie staande gehouden door een silhouet van twee duistere figuren. Achter hen was een groot hek te zien met daar achter de westerpoort van Lavender Town. De twee figuren waren niet Brian, Patrick of Sabrina dat was duidelijk. Steve stapte af en zette zijn fiets op slot. Andrew en Brenna deden hetzelfde en gaven de sleutels aan Steve.
De drie liepen naar de mannen toe en op een gegeven moment schrokken ze toen ze zagen wat er op hun shirt stond. Het waren zwarte shirts met een grote R erop.
Team Rocket, zei Andrew. En het zijn niet Tanja en Toni.
Durf het niet om met onze plannen te bemoeien, zei de een. Go Hypno!
Ga, Drowzee riep de ander. Twee Pokémon die veel op elkaar leken kwamen uit de Poké Balls.
Ga, Meowth, riep Steve.
Nu, Squirtle! riep Brenna.
Was dit dubbelgevecht nodig om Lavender Town binnen te komen? Zal duidelijk worden wat het probleem is? En waar is Brian, Patrick en Sabrina? Ontdek het in de volgende episode


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.