Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » it's a game, but there is also the true love between them. » meet de personen

it's a game, but there is also the true love between them.

11 april 2010 - 2:05

473

2

311



meet de personen

oewhh nu komen de mensjes die mee gaan doen in het spel XD

Meet alène
Hallo, ik ben alène 15 jaartjes jong.
ik ben iemand die heel verlegen is en nooit wat ik denk hard opzeggen, ik ben heel erg aardig en zal niet snel iemand vooroordelen. Ik ben ook heel erg behulpzaam. Dat ben ik. niet perfect, maar dat is niemand!


Meet shawly
Hayy, ik ben shawly en 16 years old of Young.
Het boeit niet wat jullie van me vinden maar ik ben een chocolade freak! En ik houd van snoep snoep en nog eens snoep. Ik ben een egoïstisch persoon! Maar ben wel heel erg aardig! Echt waar hoor! Geloof je me niet? *trekt zielig gezicht* nee echt maar als je brittany ziet ga je echt lopen zij is de ergste kind dat er rondloopt op mijn school! Ze is een enorme bitch en denkt dat ze alles is! Oké ik weet dat het niet mooi van me is om dat te zeggen maar echt, haar wil je niet ontmoeten. Hopelijk vind je me wel aardig..


Meet brittany
Helloww, ik ben brittany 18jaar en heel erg populair iedereen buigt voor me als ik voorbij loop! echt ik meen het, en ik weet zeker dat iedereen me mooi vind! Want dat ben ik ook. Iedereen heeft bang voor me en doet alles voor me, dat is echt luxe! Wat zou je dan willen? I kben dan ook heel erg zelfzeker! Daar houden jongens nou eenmaal van! Ik moet weg, ik weet dat jullei willen dat ik nog eventjes blijf, maar ik wil niet dat mijn gezicht gaat uitdrogen, dus doeg!



Meet kayla
Hey, ik ben kayla 15 jaartjes oud. Ben heel erg opgelaten en als het moet zeg ik mijn mening! En als ik iemand niet kan uitstaan zeg ik het ook! Ik ben geen meeloper. en bescherm mensen die ik aardig vind of die gepest worden! Veel weet ik niet te zeggen, maar hé we zien elkaar nog wel eens?!


Meet lola
Haay.. ik ben lola 14 jaar en ben heel erg verlegen en totaal niet zelfzeker dat komt door mijn uiterlijk. Ik ben niet erg mooi en ben nogal dik.. ik kan er niets aan doen, echt geloof me, ik ben zo geboren. Ik wou dat ik mezelf kon kiezen dan was ik tenminste wat mooier. Ik word erg gepest en kan het niet meer aan elke keer hoor ik bijnamen zoals: dikkertje, puistenkop, lolapola, vetzakje. Ik voel me echt heel erg vernederd hopelijk veranderd het en accepteren ze mij zoals ik ben.



Meet adrianna
Hey peopzz, ik ben adrianna or call me anna. Ik ben 16 jaar oud. Ik ben echt iemand waar je liever géén ruzie mee wilt, geloof me! iedereen aanbid me, dat is zowat mijn leven, i kben rijk en heb alles van de laatste mode, oh mijn hemel, deze schoenen moet ik weg gooien en nieuw kopen want deze zijn over 1 minuut uit de mode aaaaaaahhh daag!


Reacties:


Oogje
Oogje zei op 11 april 2010 - 13:53:
en brittany is een egoïstisch kut kind XD. ik amg haa rnu al niet


Oogje
Oogje zei op 11 april 2010 - 13:53:
Omg lola is zielig .