Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » as a big sister » flashback

as a big sister

11 april 2010 - 10:20

201

1

203



flashback

je hebt net tante lily en oom james een nachtzoen gegeven en je loopt naar je vaste kamer hier. je slaapt hier zo vaak dat ze je maar een eigen kamer hebben gegeven. je loopt nog even langs het kamertje van harry als je opeens geschreeuw van beneden hoort komen. je ziet tante lily met harry in haar armen naar boven renne.
"Angel ga naar je kamer!" schreeuwt ze naar je. je ziet een groene flits en oom james die slap op de grond valt. je rent zoals tante lily zei naar je kamer maar je gaat de verkeerde kame rin en je komt in de kamer van harry uit.
"Angel. gaa je ergens verstoppen en kom ern iet weg!" je doet wat ze zegt en je gaat in het speelhuisje zitten(:p). je ziet een man de kamer in lopen.
"Nee niet harry!" schreeuwt tante lily. een groene flits en ook zij valt slap op de gront. het huis wordt zowat opgeblazen. een enge reus haalt harry weg maar hij laat jou zitten. je komt uit het huisje en je loopt weg. je gaat naar het huis van je ouders. je vertelt ze wat er gebeurt is. sinds dien heb je magie afgezworden.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 11 april 2010 - 10:41:
Niice<3