Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sterling Knight » Superstar >Falling for Sterling Knight {af} » 13

Superstar >Falling for Sterling Knight {af}

11 april 2010 - 18:37

690

2

385



13

Die avond zaten we allemaal startklaar in de auto. We gingen de hele nacht door rijden, zodat we de volgende ochtend al thuis zouden zijn. Ik zette mijn mp3 speler aan. Mijn mp3 stond vol met liedjes van Sterling. Ik sloeg ze stuk voor stuk over. Avril Lavigne klonk door mijn oordopjes. Beter. Na een uurtje viel ik in slaap.

Ik werd wakker en luisterde naar de stem van Sterling die Hero zong. Ik drukte snel het volgende nummer erop. Ik staarde het autoraampje uit. Ik herkende de buurt. We waren al bijna thuis. ‘Goedemorgen slaapkop.’ Zei mijn vader lachend. íŤk negeerde hem en liet me weer achterover in mijn stoel vallen. Nog 5 minuutjes en dan was ik weer thuis. Ik hoorde mijn telefoon blieppen. Een berichtje: van Sanne; ‘OMG! Nynke! Kijk vanavond de herhaling van shownieuws!’ las ik. Ik fronste met mijn wenkbrauwen. Waar zou zij het nou over hebben. Ik besloot niets te vragen maar het die avond gewoon te gaan maken. ‘Eindelijk!’ zei mijn zus terwijl ze de auto uit sprong. Het was best mooi weer, de zon scheen. Tevreden stapte ik de auto uit. Eindelijk weer thuis. Ik sleurde mijn tas mee naar binnen, bij de trap omhoog en smeet hem vervolgens op mijn bed. Ik haalde alles eruit. De posters gingen weer aan mijn muur, en de kleren in de was. Ik kwam het shirt van Sterling tegen, maar natuurlijk! Die had ik daar in de was gegooid. Ik had geen idee wat ik er mee aan moest. Ik besloot het shirt maar op te sturen naar zijn fanmail. Geen idee waar anders heen. Ik stopte het gewassen shirt in een doosje en zette het adres erop. Die zou ik de volgende dag wel versturen. Ik keek op de kalender. Zondag. Hmm, nu kon ik de volgende dag wel naar school, en zou ik niets missen. Dus, ik haalde mijn boeken tevoorschijn en ging leren. Frans, makkelijk. Na een half uurtje vond ik het wel goed genoeg. Ik wachtte ongeduldig tot de avond, ik wou weten waar Sanne het over had. Eindelijk half 8!

Ik klikte de tv aan. ‘Goedenavond! ’ klonk de stem van Gerard Joling. ‘Vandaag hebben wij in het nieuws; Een akkefietje tussen Katy Perry en een vreemde man, de bruiloft van Kevin Jonas en de presentatie van de gloednieuwe cd van Sterling Knight, met schokkende beelden.’ Sprak Gerard. Ik schrok. Het ging over Sterling. Vol ongeduld wachtte ik tot het stukje over Katy Perry geweest was. De bruiloft van Kevin Jonas kwam erna. Ik pikte even een traantje weg, hij zag er zo gelukkig uit. ‘En dan nu! Ons gesprek met Sterling Knight!’ sprak hij. Sterling verscheen op het beeldscherm. Inge kwam naast mij zitten. ‘Sterling, wat vindt jezelf van de nieuwe cd?’ vroeg de presentatrice. ‘Ik ben heel blij met het album, en ik hoop dat de rest van de mensen dat ook zijn.’ Antwoordde hij standaard. ‘Oké, Sterling vertel eens, iedereen heeft natuurlijk gemerkt dat een bijzonder iemand ontmoet hebt in Oostenrijk.’ Begon de presentatrice. Hij slikte even. ‘Ja- ik- het was daar heel leuk- maar verder is er niets gebeurd.’ Probeerde hij haar af te blazen. ‘Sterling, we hebben allemaal jou Break-up gezien met een mysterieus meisje- vertel eens- wie is het?’ vroeg de presentatrice. Ik huiverde even. ‘Het was gewoon een fan- die- die iets te veel met mij om ging.’ Stamelde hij. Ik voelde de tranen in mij op komen, ik hield me in. ‘Maar Sterling, wie is het dan?’ vroeg de presentatrice. ‘Geen commentaar.’ Zei hij terwijl hij zich omdraaide. ‘Nou, dat ziet er niet gezond uit, ik vraag me af- wat heeft hij meer te verbergen?’ begon Gerard. ‘Hier hebben wij de beelden van hun Break-up.’ Begon Sterling. Het beeld van Sterling en mij op de piste verschenen. Sterling leek echt pijn te hebben op die beelden, maar ja, hij was tenslotte acteur. Inge klikte de tv uit. ‘Hé!’ riep ik. ‘Jij gaat niet meer aan die kerel denken, hij is arrogant en slecht voor jou.’ Zei Inge terwijl ze zich omdraaide en de afstandsbediening op de bank smeet. Ik bleef achter op de bank.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 11 april 2010 - 16:51:
Maar wel een mooi stukje, vergat ik dat nog te zeggen!


Marshmallow
Marshmallow zei op 11 april 2010 - 16:51:
Een akkefietje tussen Katy Perry en een vreemde man, de bruiloft van Nick Jonas en de presentatie van de gloednieuwe cd van Sterling Knight, met schokkende beelden.

Haha, Nick Jonas? Is die niet nog wat jong, en moet het niet Kevin zijn? :p