Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » as a big sister » voorgestelt

as a big sister

11 april 2010 - 11:23

476

1

231



voorgestelt

harry is nu 13 jaar. je ouders zijn vermoort door dooddoeners. je hebt besloten om harry te gaan beschermen en dan, hoe moeilijk je het ook vind, naar zweinstein te gaan. je hebt net een brief van albus perkamentus gekregen dat je op zweinstein mag komen en dat je 2 jaar hoger dan harry komt. in het 5de jaar dus. al je boeken zullen al op zweinstein zijn en je hoeft aleen maar kleding mee te nemen. je hebt ne tje koffer ingepakt als er op de deur wordt geklopt. je loopt naar beneden en je doet de deur open. je ziet remus lupos staan. in al die keren dat je bij lily en james hebt geslapen heb je hem ook al wel ontmoet.
"Remus!" je geeft hem een knuffel. in al die jaren heb je hem ook niet meer gezien.
"Angel! ik wist niet dat ik jou moest ophalen." je haalt snel je koffer van boven en je verdwijnseld samen met lupos naar zweinsveld en jullie lopen naar zweinstein. het ziet er groot uit vanaf hier.
"Je zult straks worden gesorteert. het is net kerstvakantie geweest. alle leerlingen komen straks terug en dan zal perkamentus je voor stellen." samen met lupos loop je naar de grote zaal. je ziet 4 tafels vol met kinderen. ze staren je allemaal aan. je loopt naar voren waar je een man met een grijze baard ziet staan.
"Dit is Angel Potter. Ze stroomt in bij het 5de jaar."Hij zet een hoed op je hoofd.
"A weer een potter he. je bent hier voor je neefje dus ik dnek dat het handig is als je ok bij hem in de afdeling komt. Grifoendor!" het begin klinkt in je hoofd maar de afdeling wordt uitgeschreeuwt. je zet de hoed af en je loopt naar de juigende tafel. je ziet al meteen wie harry is en je gaat naast hem zitten.
"Hoi harry."
"Eh hoi. ben je echt een potter?"
"Ja, je vader had nog een broer en dat is mijn vader. je bent wel heel ergverandert sinds de laatste keer dat ik je zag. maar ja toen was je ook nog maar 1 jaar oud." glimlachent kijk je hem aan.
"Waarom kom je nu pas op zweinstein?" een meisje dat aan de andere kant van je zit kijkt je vragent aan.
"Nou ik was er eh ik was er bij op da nacht dat de ouders van harry zijn vermoord. sinds dien wou ik niks meer met magie te maken hebben. nu heb ik besloten dat ik toch nog ischien iets van eenband met harry zou willen opbouwen dus toen besloot ik om maar naar zweinstein te gaan." je begint te eten van de maaltijd die op tafel staat. je wort door iedereen die naar je verhaal hebben lopen luisteren aangestaart maar jij nergeert ze. samen met harry loop je klentsent naar de leerlingekamer van grifoendor en je gaat slapen.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 13 mei 2010 - 20:04:
laat je me weten wanneer je verder bent,
x