Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 15

Because I love you, [Jonas Brothers]

12 april 2010 - 15:31

743

3

296



Chapter 15

Dit hoofdstukjeee is saaaai Maar ik ben al bezig met iets heel spannends *Wiebel met haar wenkbrouewen* Maar dat duurt wel even dat het kan lezen ^^ Ik ben lekker gemeeen *Duivels lachjee* Maar misschien een reactiee <3 Als je toch dit hoofdstukje leest *Puppyeyes*.. .

Kate's Point of View
‘Kate, Kate, ik heb de kleding voor de Jonas Brothers. Waar moet ik de kleding ophangen?. We lopen al achter schema door jouw’, zegt Charly met een geïrriteerde blik. ‘Rustig aan, Charyl’. ‘Ik doe rustig, maar ik wil mijn werk gewoon goed. Het is mijn stage. Ik wil mijn werk goed doen en niet zo als jouw alleen maar grappen maken over alles’ zegt ze en kijkt me fel aan. Ik zucht en ik leg een arm op haar schouder. ‘Ontspan, ga maar iets tekenen. Je kan niets meer doen. De jongens komen er zo aan. Ze knikte en liep snel weg. Zo is ze altijd. Ze is een beetje te gestrest, maar daar kan ze niks aan doen. Ze kan wel aardig zijn hoor.
‘Kate, ben je zenuwachtig?’, zegt Analeigh die naar me toe komt lopen. ‘Klein beetje, maar het wordt zo leuk. De jongens komen zo wel. Ik wil zo graag hun gezicht zien. Ik kan niet wachten!'
Maar heb jij er ook zin in om Joe te zien’, zeg ik en wiebel met mijn wenkbrouwen. Haar hoofd werd helemaal rood. ‘U-uuh, ik ga wel nog eens alles checken’, zegt ze en loopt snel weg. Ik grinnik een beetje. Analeigh is smoorverliefd. Joe, Joe, Joe, denkt ze alleen maar. Gelukkig heb ik net Jelle gesproken. Ze heeft met Joe gepraat. Ze hebben geconcludeerd dat het beste is om gewoon vrienden ze zijn. Ik was zo blij toen ik het hoorde. Want nu mag Joe weer daten.
‘Kate!’, hoor ik Joe’s stem. Ik draai met een ruk om. Voor me staan Joe en Nick. Hun gezichten spreken boekdelen. Ik loop met grote stappen naar de jongens toe. Ik moest een beetje lachen van Kevin’s gezicht. Hij snapte er niks van. Ik stak een hand naar de jongens toe. ‘Aangenaam kennis te maken. Ik ben Kate van der Woodsen, oftewel Dutch Girl. Ik zorg ervoor dat de fotoshoot helemaal perfect wordt.’
‘M-maar…’, dat was het enigste wat Joe kon uitspreken. Ik begon te lachen.
‘Haaai jongens, alles goed? Ik ben jullie fotograaf. Jullie dachten zekker dat we niet zo beroemd waren in Fashionland. Maar je hebt het verkeerd. Wij zijn de beste’, zegt Analeigh die tegen me aan ging leunen
‘Kate, had je het gewoon niet kunnen vertellen?’, zegt Nick die nog steeds bijna het niet kan geloven. ‘Nope’, zeg ik met een grote lach op mijn gezicht.
‘Mensen. Kunnen jullie mij iets uitleggen, zegt Kevin die met zijn armen door de lucht zwaait als een gestoorde. ‘Dit is Kate. Die je zo graag wou ontmoeten’, zegt Nick en hij wijs naar mij. ‘Hallo, leuk om te ontmoeten’, zegt ik. ‘Nou, ook leuk om jouw te ontmoeten. Ik heb al heel veel dingen over jouw al gehoord van Nick’, zegt Kevin en gaf een stoot tegen Nick aan. Nick moest een klein beetje blozen. ‘Maar zullen we maar beginnen. Charyl zorgt voor de kleding en make-up. We zien jullie wel zo’, zeg ik en samen met Analeigh lopen we weg. ‘Kate, dit was een geniaal plannetje’.

Het was echt gezellig de fotoshoot. Ik heb echt gelachen met Kevin. Volgens mij mocht Kevin me wel. Hij is echt heel aardig.
Ik merk dat Nick alleen maar naar mij is aan het staren. Ik kan nu niet meer helder denken, want steeds kijk in die betoverde ogen. Die je helemaal naar de hemel meenemen.
'Kate, let je nog wel? Of droom over je vriendje', zegt Joe en doet mij heel overdreven aan. Ik rolde met mijn ogen. 'Ik zou maar je mond houden. En beter je best doen, want op elke foto lijk je een grote idoot. O, grapje dat ben je ook!', zeg ik geirriteerd. Het gezicht van Joe verandert van een lach naar een boos gezicht. Hij probeert naar me toe te lopen. Alleen Nick houdt Joe vast. Het was best een grappig gezicht. Analeigh bleef gewoon door met fotografen. Ik kijk naar scherm, waar alle foto's kwammen op te staan 'Perfect, we zijn klaar. We hebben onze foto',

http://nl.tinypic.com/r/2a762o3/5


Naam: Charyl Rowena Cinan
Geboortedatum: 13 Juli
Seksuele Geaardheid: Hetero
Karakter: Charyl is een erg felle meid, die snel op haar teentjes is getrapt. Ze loopt stage achter de schermen bij de JB's, en kan haar ogen niet van Joe afhouden. Als Charyl gestoord wordt, dan wordt ze nogal boos. Charyl heeft nergens oog voor, behalve voor Jongens, boeken, Films en tekenen. Ze is een kei in portretten tekenen.
Extra: Charyl heeft altijd ale en obsessie gehad voor dolken en bogen.


Reacties:


Merel
Merel zei op 12 april 2010 - 13:28:
Coowl! CharYL, niet CharLY by the way
Buuutt, coowlheid stukje!

meer???
xx

Ohw, en ich liebe die foto eronder!!!!


Nynke
Nynke zei op 11 april 2010 - 22:22:
Niice<3


xEmma
xEmma zei op 11 april 2010 - 18:50:
Coolheid
Ik vind Kate en Analeigh's actie echt genius!
En jouw verhaal is cuwlish.
Snel door?
X