Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is beating like a jungle drum [Tom Kaulitz] » 3

My heart is beating like a jungle drum [Tom Kaulitz]

11 april 2010 - 19:29

243

2

207



3

Snel loop ik naar beneden, begroet de buurvrouwen en loop dan naar de schuur.
Wat een geluk dat we gister een een tv en een muziek instalatie gekocht hebben, nu heb ik genoeg piepschuim! Snel pak ik alles wat ik nodig heb en doe het in de doos waar de tv in zat en loop ermee weer terug naar mn kamer.
Daar pak ik het fotoboek met de foto's van mn laatste concert op 26 februari in Oberhausen zodat ik weet hoe ik het podium en het ei moet maken en ik begin het piepschuim in kleine stukjes te knippen.

*3 uur later*
"Charel, wordt eens wakker." Ik gaap en doe mijn ogen open, ik kijkt recht in het gezicht van mn moeder. Blijkbaar was ik dus in slaap gevallen toen ik met hetpodium bezig was. "Wat was je eigenlijk aan het doen?" vraagt mn moeder en ik ben gelijk wakker. "Er komt een fanparty waar Tokio Hotel ook is. Maar er mogen maar 12 mensen heen, en die kaartjes daarvan kun je alleen winnen bij de hitkrant. Je moet iets maken wat met tokio hotel te maken heeft." leg ik uit. Dan kijk ik op de klok en zie dat het al half 12 is. Ik pak mn pyama en ga naar de badkamer. Na een kwartiertje ben ik klaar en ga naar bed. Het duurt niet lang of ik droom al over Tom, hoe hij met zn lieve lachje naar me lacht.


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 20 okt 2010 - 13:53:
Zielig leven, zeg!
Oeh en Automatic en World behind my wall zijn mijn favoriete liedjes en Monsoon ook, maar die staat er nu neit bij
Ik ga snel verder lezen..


Bodine
Bodine zei op 22 april 2010 - 15:40:
Toommmiiiiii <3