Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is beating like a jungle drum [Tom Kaulitz] » 4

My heart is beating like a jungle drum [Tom Kaulitz]

11 april 2010 - 19:30

613

1

244



4

Ik ben op de fanparty en sta aan de rand van de dansvloer met een drankje in m'n hand met een paar meisjes te praten. Ik kijk in de richting waar Tom, Bill, Gustav en Georg zitten en ik zie dat Tom opstaat en naar me toe komt lopen. Mn hart gaat sneller kloppen. "Hee, zullen we dansen?" vraagt Tom lief. Ik krijg een lach op m'n gezicht en knik. Op dat moment galmt "Jungle drum" door de de zaal.( je weet wel, dat liedje van My heart is beating like a jungle drum
rakatung ketung ketuketuke tungtung
My heart is beating like a jungle drum
rakatuktuketuketuketuke tung)
Tom pakt mijn hand en neemt me mee naar de dansvloer. Hij legt zijn handen op mn heupen en ik mijn handen om z'n nek. Zo staan we daar een beetje te bewegen op de muziek. Als Tom's gezicht nog maar 5 centimeter van me vandaan is, hoor ik opeens keihard "World behind my wall" naast mn oor. Ik schrik wakker en pak snel mijn mobiel onder het kussen vandaan en neem op. "Met Charel ter Braak" zeg ik slaperig. "Hee, met Cheyenne! Ik sta hier nu al een half uur op de hoek te wachten op jou, kom je nog eens?" Oeps! Helemaal vergeten dat ik vandaag met mijn bf heb afgesproken om naar het voetbalveld te gaan om jongens te spotten. Ik spring uit bed en vraag of ze anders even naar mijn huis komt. Dat vind ze goed en ik hang op. Snel kleed ik me aan en smeer een boterham. Dan gaat de bel, het is Cheyenne. "Hee, sorry dat ik nog niet klaar ben, ik was vergeten mn wekker te zetten." zeg ik. Cheyenne begint te lachen en zegt: "Pff, natuurlijk. Je bent er gewoon doorheen geslapen omdat je over Tom aan het dromen was!" Ik moet ook lachen en zeg dat ze maar even de tv moet aanzetten in die tijd dat ik mijn tanden poets en mn jas aan doe.
Ik ben net m'n tanden aan het poetsen als ik Cheyenne van beneden hoor gillen: "Charel! Automatic is op tmf!" Ik ren met de tandenborstel in m'n mond naar beneden en ga voor de tv staan en kijk naar Automatic. "Dankjewel dat je voor de tv gaat staan, dan hoef ik die lelijke mensen niet te zien" zegt Cheyenne. Ik kijk haar boos aan en steek mijn tong uit. Maar dan lach ik en zeg: "Oe, dan heb ik straks Tom misschien voor me alleen" en ik leg uit dat er een wedstrijd is waarbij je kaartjes kan winnen voor een fan-party met Tokio Hotel. "Oe! Dat is wel vet! Ik hoop voor je dat je wint, ik gun het je echt, na alles wat je hebt meegemaakt!" zegt Cheyenne en geeft me een knuffel. Ik zucht en denk na wat er de laatste tijd allemaal voor vreselijks in mijn leven voorbij is gekomen. Mijn broertje is 2 maanden geleden overleden tijdens zijn geboorte. Mijn vader is weg gegaan omdat hij vond dat het de schuld van mijn moeder was dat mijn broertje de geboorte niet overleefd heeft,omdat ze thuis wilde bevallen en niet naar het zieknhuis wilde. 3 weken later wordt mijn hond Tommie aangereden die ik pas geleden van mijn beste vriend kreeg vlak voordat hij naar Amerika verhuisde. Mij leven is dus eigenlijk één grote ramp, maar gelukkig heb ik Cheyenne en mijn moeder nog. Oja, en niet te vergeten, de muziek van Tokio Hotel. Die sleept me overal doorheen en geeft me kracht om verder te leven.
Ik pak m'm jas en samen met Cheyenne fiets ik richting de voetbalvelden. Misschien zie ik naar wel een leuke jongen?


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 22 april 2010 - 15:44:
Zo.
Die heeft een leuk leven. Oo