Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 27°

Home

24 april 2010 - 16:46

242

1

195



27°

"Lex, kom eens even lezen." Bill staat voor mijn neus te huppelen met een papier in zijn hand. Nieuwe tekst, vers van de pers en klaar om gekeurd te worden.
Strange.
Leuke titel. Mijn ogen zweven over de woorden, voor de verandering eens in het Engels. Ik kan de melodie al in mijn hoofd horen, ik zie zelfs al een videoclip voor mijn ogen.
Een bobbel in de weg laat de bus wiebelen en sleurt me terug naar de echte wereld.
"Mooi..." fluister ik. Bill glimlacht. Hij weet dat ik altijd mijn ongezouten mening geef, zeker als het over Tokio Hotel gaat.
"Maar je kan hem niet doen." Ik kijk door het raam naar de voorbijflitsende lantaarnpalen. Ik zie Bill's verbaasde weerspiegeling in het glas.
"Waarom niet?" sputtert hij. Ik zucht.
"Dat is een duet. Je moet het met twee doen, dan klinkt het nóg beter. De eenheid tussen twee mensen is het feit dat ze zo verschillend zijn van anderen en van elkaar. Dus je hebt twee zangers nodig om het te doen. En Tom valt weg, want die lijkt té veel op je. Je moet een andere zanger zoeken, iemand die een beetje op je lijkt, en toch heel anders is. Misschien Strify van Cinema Bizarre. Of de zangeres van Debbie Rockt. Iets in die aard. Je vind het wel, broer." Ik sta recht en laat hem achter in het zetelhoekje. Ik loop richting de keuken, en wel om twee redenen: snoep en Georg.


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 13 april 2010 - 15:05:
Zij is nu toch mee op tour, waarom zingt zij 'm niet mee