Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Ranch Therapy » [1]

Ranch Therapy

12 april 2010 - 11:42

530

5

433



[1]

Na een lange tijd heb ik eindelijk mijn eerste hoofdstuk geplaatst. Ik hoop dat het een leuk verhaal word en dat ik het kan afschrijven Veel leesplezier



Zwetend ren ik het podium af en gris een handdoekje net voor Bill zijn neus weg. Hij mompelt iets en gaat verder om een handdoekje vragen. Als ik bijna al mijn zweet van mijn hoofd heb weggeveegd , ren ik het podium weer op en zie Tom zijn handdoekje net in het publiek gooien. Ik loop langs hem, hij geeft mij een klopje op mijn rug - soort van toestemming om nog even met het publiek te spelen - en adem even diep in. Ik ren helemaal naar links gooi mijn handen in de lucht en ren zo snel als ik kan naar rechts. Het is geen mooie wave, maar het is een begin. Na vijf keer word ik het zat, klap in mijn handen voor de mensen die er nog staan en gooi tenslotte ook mijn handdoekje in het publiek.

Als ik de coulissen binnenloop zie ik mijn andere bandleden staan. Bill staat te kibbelen met een visagist, Tom en Georg hebben het over het concert en ik pak nog snel een handdoek en veeg me even droog. Daarna zet ik het op een rennen, loop als eerste de kleedkamer in, pak zo snel als ik kan mijn spullen en sluit mezelf op in de douche. Niks beters dan een lekker douche na afloop van een geweldig concert!!

'Doe die deur nou open, wij willen ook nog,' hoor ik Tom schreeuwen. Ik reageer niet, droog me verder af en kleed me aan. Als ik mijn haar afdroog, vliegt opeens de deur open en staat er een grijzende Tom voor mijn neus.
'Hallo,' probeert hij serieus te zeggen, maar als ik een wenkbrauw op trek ligt hij in een deuk. Achter hem zie ik Georg op een bank liggen. Bill staat achter zijn broertje met een muntje in zijn handen, zo doet hij de deur dus open. Als ik mijn haar wel droog genoeg vind loop ik langs Tom, gooi mijn natte handdoek in een tas en vis het muntje uit de hand van Bill. Ik gooi het muntje een paar keer op en doe 'kop of munt' met mezelf. Maar na vijf keer wordt dit tamelijk saai en ga ik op een andere bank liggen.

We zijn nu een half uur verder en meneer Drama Queen heeft nu officieel de badkamer het langste in bezet. 'Bill kom nou uit de badkamer, ik moet me ook nog douche,' zeurt Georg en kijkt mij aan. Dan bedenk ik mij het muntje en pak het uit mijn broekzak. Tom en Georg volgen allebei mijn bewegingen, zelfs als ik het muntje een paar keer op en neer gooi. 'Wie wil?' vraag ik en kijk Tom en Georg aan. 'Ikke,' zegt Tom, springt uit zijn stoel en grist het muntje uit mijn hand. Na een beetje gepruts zit het muntje goed en draait Tom voorzichtig het slot van de deur af. We tellen alle drie af en stormen dan de badkamer binnen. Ik kan je een ding verzekeren, ik heb Bill nog nooit zo hard horen gillen en zo raar zien kijken, tegelijkertijd!


Reacties:


BAM
BAM zei op 17 juli 2012 - 9:55:
Omg!! Dit is super!! Ik ga snel verder


Yarsea
Yarsea zei op 14 april 2010 - 16:29:
lol
ben benieuweD:


Eliros
Eliros zei op 12 april 2010 - 17:22:
Hehe, er word niet vaak een verhaal over hem geschreven. Wel origineel ^^

Enne, zoals Dezh al zegt; je beschrijft de jongens precies zoals ik [en alle andere FF'ers] ze voorstel. Leuk!
Sinds wanneer kan je trouwens een slot openbreken met een muntje? Dat wil ik ook kunnen! Mweee!

Nieuw stukje? Asseblieeeef?


xNadezhda zei op 12 april 2010 - 16:53:
Mijn reactie ken je ook al, of niet? ^^
Eens kijken of ik een intelligente reactie kan bedenken. *kraakt vingers*

Me likes hoe je de jongens beschrijft. Precies zoals ik ze ook altijd zie, zo lekker vrolijk en Gustav een beetje de stillere en Bill de diva [MIJN diva (a)] en Tom & Georg die zo lekker droog doen. x'D
Gniffel.

Juah, me likes. 8D

En ik vind het ook leuk dat het over Gustav gaat, over hem lees je zo weinig. En dit is zo leuk om te lezen. <3

Snel verder! =D



Kayley
Kayley zei op 12 april 2010 - 13:05:
Ghehe
Ranch Therapy is geweldig, weet je dat? Nee? Dan weet je het nu! ^^
En ik hoop ook dat je deze kan afschrijven ;o Dat zou ik echt geweldig vinden, vooral voor jou, omdat je dan een verhaal echt hebt kunnen schrijven, want afronden hoort erbij. Maar ook voor mij, want ik wil alles gelezen hebben! ;o

Niet meer onzeker zijn! o.o
I love it! <3