Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Oh god that's sucks! » 5.

Oh god that's sucks!

29 april 2010 - 10:34

352

2

214



5.

'Wat wil hij?' siste ik. 'Jou,' antwoordde ze en door de telefoon klonk Jake's stem: 'Jennifer, kom es aan die facking telefoon!' Brooke hing met een brede grijns op, maar hij belde weer. 'Dit keer mag je hem helemaal verrot schelden,' zei ik. Haar ogen lichtten op en ze nam wéér op.

'hallo heikneuter' zei ik. 'wat is dat?" 'wil je wel weten hé?boerenpummel' 'what the..fack...' ik lachte. 'ik heb toestemming om je uit te schelden ' ik grijnsde naar jen. 'van wie', 'van jennifer'

Ik giechelde. 'Jennifer, kom gvd naar huis!' brulde hij door de telefoon. 'Hondje slaapt al,' gilde Brooke lachend door de telefoon. 'Je moet je...' Hij kon zijn zin niet echt afmaken, want wij vielen gillend van het lachen op bed.

esmé keek om het hoekje mijn kamer in en zag ons op de grond lachen. ze schudden haar hoofd glimlachend en verdween weer.

Jake begon te schreeuwen dat hij me kwam halen, maar we hoorden het niet eens. UIteindelijk hing hij op en belde weer. 'Houdt hij dan nooit op?' zuchtte Brooke toen we uitgelachen waren. 'NIet voordat ik weer thuis ben,' zei ik naar de telefoon kijkend.

'brooke! eten!'hoorde ik esmé roepen. Ik sprong op en drukte mijn mobiel uit. Ik trok Jennifer mee naar beneden

Ik liep met Brooke mee naar beneden en in de keuken kregen we een bord pasta voorgeschoteld. De huistelefoon ging. Esmé nam hem op. 'Hallo?' 'Hoi Jake.' 'Wí¡t?!'

ik gebaarde naar esme dat ze de telefoon ana mij moest geven 'je geeft het echt niet op he heikneuter'esme keek me waarschuwend aan. 'nee niet echt nee.' 'maar weet je.. we eten nu en het is pasta dus ik wil rustig eten zonder gestoord te worden want esme kan goed pasta koken! beter dan jij ooit kan schoothond!'

Ik had mijn mond vol en schoot in de lach. Esmé glimlachte even en verdween. Brooke praatte nog wat door en uiteindelijk begon Jake weer te schreeuwen en ik pakte de telefoon af en drukte het ding uit. 10 seconden later ging hij wéér af.

Pissig drukte ik de telefoon helemaal uit. en eindelijk was het stil.'hij heeft het echt niet op'


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 10 juli 2010 - 23:15:
hahahaahahahahahahahah heikneuter!


Merel
Merel zei op 16 april 2010 - 16:13:
XD
Snel meer?