Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 1 De Start van de start

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:29

702

1

254



Hoofdstuk 1 De Start van de start

------------De eerste twee hoofdstukken zijn niet van hoogstaand niveau. Dit wordt steeds beter, dus afhaken vanwege de rare schrijfstijl is geen goed argument |||||| het lijkt misschien een onzin verhaal, maar dat is dus echt maar 2 hoofdstukken zo!!------------------------------------

Een dorpje midden in een veel te groot bos. En het ligt trouwens ook niet midden in het bos. Met een super groot uitzicht. O nee dat was van Mt. Lacus. Nou in ieder geval neem van mij aan dat het in het bos ligt en dat er mensen wonen. Het avontuur begint weer origineel, de hoofdrolspeler Jos gaat beginnen aan zijn reis. Alleen ik vond het zo eentonig, dat ik het wat eerder laat beginnen dan in de meeste verhalen en de tv serie.

HEY, WORDT EENS WAKKER!! Roept Jos zn moeder. STRAKS KOM JE NOG TE LAAT!! OH SHIT!!. Dacht Jos. Straks kom ik nog te laat. Jos kleedde zich super snel om en pakte zijn spullen in.Oke, ik heb het boodschappenlijstje. WAT!! Is het al 10 UUR ??!!
Hij pakte zijn fiets uit de schuur en racete zo hard als hij nog nooit heeft gefietst naar *hatsjoe* sorry ik ben verkouden hij racete zo hard als hij kon naar de supermarkt. AAAAH, ik weet zeker dat de bananen zijn uitverkocht. Dacht hij wanhopig.
Maar hij had weer eens geluk, toen hij bedroefd terug fietste zag hij een tros bananen aan een boom hangen. JAAAAH, WAT EEN GELUK, ZE ZIJN OOK ALTIJD UITVERKOCHT!!!! Schreeuwde hij. Euuh, Jos, wat ben jij nou weer aan het doen?? Vroeg
Jenita die net aan kwam lopen. Waren de bananen weer uitverkocht en heb je nog een tros gevonden? Jazeker, wat dacht jij dan? Vroeg Jos. Nou, euuhm, tja, euh, laat ik maar zeggen, ik ken je langer dan vandaag. Zei Jenita. Ach joh, ik heb gewoon honger. Ja ik ook geef er maar eentje. Zei ze. Jaaah, heb ik al die moeite gedaan. Ja het is goed met jou, geef! Zei ze. He he, het was maar een grapske.Zei Jos die eigenlijk liever keihard was weggerend.
Eenmaal weer thuis aangekomen werd Jos beroofd door de Charmeleon van zijn moeder.
Geeheef die banaan terug, rode aap. Zei hij kwaad tegen de pokemon. CHARRR!! Charmeleon vrat 1 banaan op en deed vlammenwerper op Jos. ***********!!!! Ik krijg je wel verschrompelde aardbei !!. Vloekte hij. Hier, een lekker bad !! Jos duwde charmeleon in de regenton. Waarna charmeleon de bananen terug gaf aan Jos.
Jos, waar bleef je?? Ik had je toch duidelijk gezegd dat je thuis moest zijn V̉̉R de zon in een hoek van 38 Graden met de bovenkant van de schutting staat ??!!?? Zei zijn moeder woest. Jaja , het is al goed, ik plee wel weer schoonmaken.zei hij en haastte zich naar binnen.
Eenmaal weer binnen legde zijn moeder wat reclame folders op de tafel. Maar na de zoveelste rot krant van de Aldi was ze het zat, ze deed furie slag op de folder en propte alle folders één voor één in de kachel. Daar kwam ineens een vreemd persoon binnen stappen. Het was zo eng dat charmeleon weg dook achter de bank. HEY. Riep de persoon. NIET DIE LAATSTE FOLDER, DIE IS VAN MIJ!! Riep die gast. O, sorry Jos hier is hij. Zei Jos zijn moeder en gaf hem aan de persoon, euh ik bedoel Jos. En jij oprotten charmeleon, zo eng ben ik nou ook weer niet. Zei Jos boos en wilde hem een schop verkopen maar charmeleon had geen geld. HAHA oh ik ben zo grappig, nee het ging zo: Charmeleon dook weg en ging snel de vloer vegen. Jos, als je nog eens zo onaardig doet tegen charmeleon dan laat ik hem vuur schot doen en dat hoef ik in ieder geval geen folders meer te verbranden want dan ben jij de zeer open haard.Zei je boos. Ja sorry maar hij heeft een banaan van me gestolen en op gegeten. Zei hij meelijwekkend. OOOOOH, dat mag niet charmeleon, stoute aardbei.
Jos ging de folder lezen. Het ging over Professor Leaf van Junom Town. Hij geeft overmorgen 3 starter pokemon weg. Maar je kan alleen meedoen met een starter ticket die in een blauwe pokeball zit. En die 3 pokeballs liggen verstopt in een gebied van 150 bij 150 meter in het Great Forest naast Junom Town. Woooow, dikke shit man. Mompelde hij. Wat is dikke poep ?? Vroeg Jenita. Hier, lees deze folder. Jos schoof de folder onder haar neus. Zoo, zullen we morgen gaan zoeken?? Ja goed idee. Zei Jos.


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 9 juli 2010 - 18:23:
ik vind het nu al lachen
ga hem verder lezen^^