Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 2 Onderweg naar… waar gaan we ook alweer heen ??

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:36

960

0

236



Hoofdstuk 2 Onderweg naar… waar gaan we ook alweer heen ??

Wat denk jij dat we zullen krijgen als we de tickets afleveren? Vroeg Jos. Ik heb geen idee, misschien een nieuwe pokemon ofzo.Zei Jenita. Ik hoop het wel. Zei Jos. Maar we kunnen zelf ook een pokemon vangen als we willen. Heb jij pokeballs?? Vroeg Jenita. Euhm, net zoveel als mijn maag vol is. Antwoordde hij. Dan kunnen we het wel vergeten om ooit een pokemon te vangen want jouw maag is altijd leeg!! Riep ze. Nee hoor, geef mij maar een trosje bananen.Zei Jos. Nee. Maar welke kant is Tresco Town op? Vroeg Jenita. Alleen maar rechtdoor, aan het einde van de grote straat staat Prof Lazars lab, dan kunnen we eerst nog langs de pokemarkt gaan. Stelde hij voor.
|| Even later|| Je zei toch dat het alleen maar rechtdoor was?!!? Vroeg Jenita. In principe is dat ook zo ja.Zei Jos. WAT, WAAR ZIJN WE NU DAN?? Vroeg ze geïrriteerd. Ik denk dat we bij de Lava Caves zijn die net achter Tresco Town liggen. Zei Jos. Dan gaan we weer terug. Zei Jenita. Rustig maar Ji, het komt allemaal weer koed. Zei Jos. Oja, EN NOEM ME GEEN JI MEER!! Riep ze. Oke Ji, dan noem ik je Jen is dat goed. Vroeg Jos. Het slaat nog steeds nergens op maar oke.Zei ze.
He, ik ken die gast daar verderop. Jaaa, die heb ik bewusteloos gegooid met een aspear berry Zei Jenita blij. De jongen was aan het vechten met een andere jongen. De jongen die ze al kenden had een Magby en de andere jongen had een Croagunk. He, mogen wij meedoen!! Riepen Jos en Jenita. Ja is goed, ik ben Kevin Zei de jongen die ze al hadden ontmoet. En ik ben Rendy. Zei de andere jongen. Jos ging samen met Kevin en Jenita met Rendy. Yanma & Magby VS Elekid & Croagunk. Doe vlammenwerper op Croagunk Magby en ontwijk Elekids donder!! Riep Kevin. Magby roosterde Croagunk alleen werd vol geraakt door Elekids donder. Croagunk doe brick break tegen Magby!! Riep Rendy. Snel Yanma, stoot Croagunk uit de lucht met snelle aanval !!Riep Jos. Croagunk sprong omhoog en werd vol uit de lucht gebeukt. Elekid Donderslag!Zei Jenita. Magby vuur slag!! Zei Kevin. Yanma Insect beet !! Nee Elekid!!Riep Jenita. Magby ging door en deed vuurslag. Kom terug Elekid!!Zei Jenita. Nu moesten ze alleen de verzwakte Croagunk nog verslaan. Croagunk doe Gif stoot op Magby!! Riep Rendy. NEEEE Yanma vleugel aanval !! Riep Jos. Ontwijk en doe Brick Break Croagunk!! Riep Rendy. Yanma!!!! Vlug Croagunk doe Gif stoot op MagbyRiep Rendy. Magby spring op en doe vlammenwerper !! Voordat Croagunk iets kon doen lag hij op de barbecue. Yes, goed gedaan Magby. Zei Kevin. Jij ook goed gevochten Yanma. Zei Jos.
Zo jongens, dat was een leuk gevecht, maar ik moet nu gaan. Ik hoop jullie nog eens te zien. Zei Rendy Ho wacht eens. Jos hield Rendy tegen. Wil je niet met ons mee reizen? Nee, ik moet terug naar Professor Leaf. Ik moest van hem een paar pokedexen afleveren bij Professor Lazar. Ik krijg een bedankje van hem en daarna ga ik naar Sunnyshore city voor een revanche met Kevin. Legde hij uit. Ja Rendy ik zie je dan. Zei Kevin. Alleen je moet wel wachten met het gym gevecht, ik wil eerst met jou vechten oke? Oke is goed, later. Rendy nam afscheid en ging weer weg. Waarom zou hij moeten wachten met zijn gym gevecht? Vroeg Jenita. Nou, kijk, de gymleader is mijn broer, ik heb er 2 maar de andere is te lui. Legde hij uit. He, wil jij dan niet met ons meereizen? Vroeg Jos. Ja, dat lijkt me een prima plan. Zei Kevin. Dus jij hebt een Elekid en jij hebt een Yanma, dat zijn jullie starters van Prof Leaf. Klopt helemaal!! Zei Jenita. En Sorry dat ik je bewusteloos heb gegooid. O, was jij dat, nouja, ik had toch niks aan 2 tickets. Zei Kevin. Maar ik wil nog wel even hier blijven. Hier bij de Lava Caves leven veel vuur pokemon. Ik wil heel graag er eentje vangen en ik weet al welke. Welke dan? Vroeg Jos nieuwsgierig. Ik wil een Torchic gaan vangen. Antwoordde Kevin. Cool, als jij nou met Magby en Jenita een Torchic gaat vangen ga ik eventjes alleen op pad. Zei Jos. Oke, maar niet te lang wegblijven hoor. Zei Jenita. Nee mama. Zei Jos lachend. Oh houd je mond maar weer. Zei Jenita geïrriteerd.
||Bij Kevin en Jenita|| Oke, ga maar een beetje naar achteren staan. Zei Kevin. Nu Magby steek die berg gras in de fik. Magby spoot een vuur straat op de berg gras die vlam vatte.
Nu wachten we tot er een Torchic komt, ik leg eerst wat vogel voedsel neer.Zei Kevin.
Toen gingen ze wachten, dus schakelen wij over naar Jos. Oke Yanma, kijk goed uit voor een *SHHHHH* (Hele slechte vertaling van de wind ) of een *SHHHHHHH*. Zei Jos.
Oke, we gaan deze grot in, ik zie volgens mij al een pokemon lopen. Oke, het is een Torkoal. Als we stil en voorzichtig zijn ziet hij ons niet. Zei Jos. Ze slopen heel voorzichtig, maar toen viel Torkoal in slaap. Pfoe, gelukkig. Zei Jos. Nou, kom op Yanma, niet zo lang op de grond blijven liggen als je tegen een rots aanvliegt. Ik zie namelijk, een Charmander.
Nu Yanma doe vleugel aanval!! Boem, raak. Charmander doet krab, dus ontwijk het met snelle aanval. Boem weer raak. Oke dan, hij doet vlammenwerper, cirkel om hem heen en doe tackle. Die aanval had geen zin, want Charmander was nu Yanma te snel af met kopstoot. Oke laat je niet weg slaan Yanma, doe staal vleugel!! Riep Jos. Nu Pokeball!! Riep Jos. O shit ik heb er niet eens eentje En we gaan weer naar Kevin.
In het volgende deel MUHAHAHAHAHAHA.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.