Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 2 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:37

512

0

190



Hoofdstuk 2 Episode 2

Nou, als er nog 1 Slugma komt dan vermorzel ik hem met een, nouja euhm.. een euh tja Aspear Berry !! Zei Jenita. He, weet je wat Jenita, daar komt een Slugma.Grapte Kevin. Nu ga je eraan!! Riep Jenita en plukte een paar Aspear berries en wilde ze gooien. Maar er was helemaal geen Slugma te bekennen, dus ze gooide hem naar Kevin maar die ving hem en gooide hem tegen een, heel toevallig (uuhum), voorbij rollende Torchic. Die daarna stopte met rollen en KO was en bleef liggen. Nou, Magby, je hoeft niks te doen. Nu pokeball. De Torchic werd in de pokeball gezogen en de ball rolde een tijdje over de grond, maar Kevin had hem gevangen. Hoppaah, een Torchic!!Riep Kevin. Ja, goed zo. Zei Jenita. Maar zullen we weer naar Jos gaan? Volgens mij zit hij of in de problemen of hij hangt in een boom naar bananen te zoeken. Oke, is goed. Zei Kevin.
||Stukje verder|| Jos, waarom heb je in godsnaam een zak op je rug? Vroeg Jenita die het heel vreemd vond. Nou, ik wilde jou eerst iets vragen. Vroeg Jos. Heb je nog toevallig een Aspear Berry? Ja hoezo? Vroeg ze. Nou Zei Jos. Hij gooide de zak leeg. Gooi hem dan Alsjeblieft tegen deze Charmander zodat ik zeker weet dat hij is uitgeschakeld. Waarom?!? Vroeg ze. Het is alweer een tijdje terug dat ik hem heb verslagen, alleen toen kwam ik erachter dat ik geen pokeballs had. Legde Jos uit. Wat ben je toch weer een ei Jos. Zei Jenita. POK!! Zo. Zei ze. Nu is hij zo goed als K O. Oke dan, Kevin, mag ik misschien 1 pokeballetje lenen?? Vroeg Jos op zijn allerliefst. Ja, hier heb je er een. Kevin gaf de bal aan Jos. Nu basketbal euuhm ik bedoel pokeball!! Riep Jos en gooide de pokeball iets te hard zodat Charmander die net weer even probeerde te gaan staan weer op de grond werd gesmeten, maar hij werd toch de bal ingezogen. De ball rolde over de grond .. de ball maakte een geluid. Yeah, de pokeball heeft Charmander gevangen, of ik bedoel ik heb hem gevangen met de hulp van een veel te harde, overrijpe stink bes. Maar ik heb wel een Charmander!!! RIEP JOS. Toen gingen ze naar Tresco Town, waar ze, als ze goed hadden gekeken, dit halve hoofdstuk mee over hadden kunnen slaan, maargoed.
Ze komen aan bij het lab.
Hallo, kinders. Zei Prof Lazar. Jullie zijn vast de kinderen waar Professor Leaf het over had. Dat klopt, hier zijn de starter tickets. Zei Jos en hij gaf de tickets aan Professor Lazar. Mooi, mooi, hier hebben jullie iets voor de moeite. Zei de professor en hij gaf hun een rare soort doosje van plastic, maar het kon wel open en er zat een schermpje op en een toetsenbord. Wat is het. Vroeg Jenita. Een pokedex, hiermee kun je informatie van elke pokemon van de hele wereld mee opzoeken, het is erg handig. Legde de prof uit.
Om eventjes wat vaart erachter te zetten: Ze bedankten en ging er weer vandoor.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.