Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 3 ♪ Niet over de bergen maar door het woud, gaan wij naar Seashore City toe ♪

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:38

678

0

220



Hoofdstuk 3 ♪ Niet over de bergen maar door het woud, gaan wij naar Seashore City toe ♪

He Jos, we gaan toch eerst langs Junom Town East? Vroeg Kevin. Ja klopt. Antwoordde hij. We krijgen nog wat van Professor Leaf. Legde hij uit.
|| Even Later|| Hier is het lab al, kom we gaan snel naar binnenZei Jenita.
|| Binnen|| Hallooohohohohohooo. Zo begroette de professor hun. Ik heb gehoord dat jullie, met Kevin erbij, de tickets hebben afgeleverd. Goed werk, hier hebben jullie alledrie een pokeball. Wie erin zit, die kennen jullie al. NU POKEBALL Riepen ze. Er kwam bij iedereen de Eevee uit die ze hadden gebruikt om hun starter te vangen. Erg bedankt professor. Zeiden ze in koor. Geen probleem hoor. Lachte de professor hun toe. Ga nu maar, jullie reis is nog 10000 keer langer dan jullie nu al hebben gehad. Oke prof, we komen gauw eens langs om onze pokemon te laten zien.Zei Kevin.
Toen gingen ze op weg, nadat ze naar de pokemarkt waren geweest om pokeballs te kopen.
Ze gingen richting Sunnyshore City, dat ligt op een klein uitsteeksel van het land aan de westkust ten noorden van Junom Town. Ingesloten tussen de zee en het Great Forest.
|| Weer onderweg|| Hooooo, ik heb er zon zin in. Zei Jos. Ik ook En ik ook Zeiden de rest. Kevin, jij weet de weg hopelijk wel toch ? Vroeg Jos. Ja, alleen maar rechtdoor. Zei hij. En het laatste stukje moet je steeds maar naar links gaan en dan ben je er, zo simpel is het Mm, waar heb ik dat eerder gehoord? Zei Jenita en ze kijk Jos aan. Ik heb geen idee waar je het over hebt. Loog Jos en hij keek gauw de andere kant op. Zullen we hier even pauzeren? Stelde Kevin voor. Goed Idee.
Jenita legde een groot kleed over de grond en Kevin ging wat eten maken van wat Oran en Sitrus berrys, daar krijg je meer energie van. Jos was samen met Yanma, Charmander en Eevee het bos in gegaan om wat hout te sprokkelen, maar eigenlijk ging hij trainen. Hij kwam een trainer tegen die nogal van insect pokemon houd. Hallo Jongeman. Zei de trainster. Ik wil graag met mijn Metapod vechten tegen jouw Charmander. Ik wil graag dat hij evolueert.
Evolueert?? Vroeg Jos verbaast. Ja, ik zal het uitleggen. Zei ze. Als een pokemon evolueert, dan verandert hij van vorm, en soms van kleur. Je pokemon wordt dan sterker en kan nieuwe technieken leren die hij eerst niet kon. Maar uiteindelijk zijn er nog geen pokemon bekend die meer dan 2 keer kunnen evolueren. Legde ze uit. Oh cool, dan help ik je graag. Zei Jos.
Nu Metapod Nu Charmander Metapod doe harden.Zei de trainster. Oke Charmander doe krab!! Riep Jos. Nee, hij heeft niet eens een schrammetje!! Met harden verhoogd Metapod zijn verdediging. Legde ze uit. Metapod doe bindschot. Metapod bond Charmander vast aan een boom, maar Charmander stond alleen maar verbaasd te kijken van wat er nu weer aan het gebeuren was. Metapod doe tackle!! Riep ze. Nee Charmander. Riep Jos. Scheur je uit die draden en sla terug met vlammenwerper. Een vuurzee volgde waarin Metapod midden in zat. De vuur aanval had veel effect op Metapod. Nee Metapod!! Riep de trainster uit, maar het was al te laat, want Charmander schoot opnieuw een zee met vuur in de richting van Metapod. Sjjjjhh Wat is DAT? Vroeg Jos zich af. Metapod werd helemaal wit glimmend. Jaaa, hij evolueert eindelijk!! Riep de trainster uit. Metapod was veranderd in een mooie vlinder. Jos pakte zijn pokedex. Butterfree, een insect pokemon. Butterfree leven vooral in de buurt bij honing voorraden van Combees. Ze zijn heel sterk met Silver Wind en Windvlaag. Zei de pokedex. Oke Butterfree doe Windvlaag SNEL. Riep ze. Charmanders vlammenwerper werd volledig terug gesmeten naar Charmander. Neeee, kom terug Charmander. Zei Jos. Goed gevochten, En jij ook Butterfree, je bent echt een sterke pokemon. Ja dat is hij zeker. Zei Butterfrees trainster. Ik moet er weer vandoor, ik heb nog wat belangrijke zaken af te handelen. Hey wacht, wat is je NAAM!! Riep Jos. Floria !!Riep ze nog na, maar daarna was ze verdwenen tussen de bomen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.