Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 3 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:39

642

0

245



Hoofdstuk 3 Episode 2

Floria he. Dacht Jos. Waar heb ik die naam nou eerder gehoord? Nouja, Charmander, Eevee en Yanma neem zoveel hout mee als jullie kunnen dragen! Beval hij.
Jos keerde terug met stapels vol met hout voor het kampvuur. Het was nog geen zomer dus was het heel koud s avonds. Ik denk dat we het besten hier kunnen overnachten. Zei Kevin. Ja, dat doen we. Zei Jenita. Dan gaan we morgen vroeg weer op pad.
En zo gebeurde het. Alleen wat ze niet wisten, is dat snachts niet iedereen sliep. Een wezentje zo hoog als van je voeten tot aan je knieschijf, sloop tussen hun tassen door, en maakte ze een voor een open. Het ding pakte uit iedere tas wel iets, en sloop naar een boom waar het in klom.
||De volgende morgen|| zoooooooooef.zoooooooooooooefzooooooef PATS!!
Yanma rot eens een eind op alsjeblieft. Jos werd wakker, en hij was niet zo blij. *gaaap* Zo, eventjes een Oran Berry om mee wakker te worden WAAAT, NEEEEEEEEEE!!! Schreeuwde hij. Jos houd eens je klep dicht ik wil slapen!! Zei Jenita die nog half sliep. ER IS UIT ONZE TASSEN GEJAT!! Riep hij. Mijn bananen zijn ook weg. Oooh als ik de dader te pakken krijg, dan, dan, dan, dan, dan ach weet ik veel wat ik dan doe!! Jos begon in rondjes te lopen totdat POK!! AAUW, JEN WAAROM GOOI JE MET ASPEAR BERRYS??!!!?!!?!! Vroeg Jos woest. *Snurrrrrrrk* .. * Snurrrrrrk* Huh, wie gooit er dan me WAAAAAAAAAAAAAAAHAAAHAHAAAA!!!Riep Jos Oke, je bent echt irritant Jos. Zei Jenita. Ga gewoon nieuwe bananen plukken!! NEE, IK WEET WIE DE DIEF IS!!Riep Jos. Wie dan? Jenita was echt benieuwd. Jos wees naar de top van een boom, daar zat op een grote tak een kleine pokemon die wat weg heeft van een aap. Hij heeft een staart met een hand eraan en hij heeft gewoon 2 armen en 2 benen, en hij was Jos zn bananen aan het opeten. Nou, sla hem, gooi een steen, een aspear Berry, een fiets, een boom, een auto een weet ik veel, doe wat je wilde doen met de dader. Zei Jenita. Hohoooh, wat een mooie kans. Zei Jos vol verwachting, waarschijnlijk om het beest KO te maken. Yanma beuk hem van die tak af !!Riep Jos. De pokemon viel naar beneden en landde erg hard op een grote kei. Hahaaah, Snel Yanma, vleugel slag voordat hij opstaat. Yanma deed wat hem werd gevraagd, de vleugel slag liet hem weer een eindje vliegen en landde ditmaal zacht op Kevins hoofd, die weer wakker schrok en de pokemon van zich af worp tegen een boom aan. Zo, als dat nog niet genoeg is Zei Jos. Nu Yanma doe staal vleugel!! De pokemon werd weer door de lucht geslingerd en vloog maar net over Jenitas (alweer) slapende hoofd.
Nu Pokeball!! Riep Jos. Piewpiewpiewpiewpiewplong! Yeah, ik heb een ... oja wat heb ik gevangen. Jos gebruikte zijn pokedex: Aipom, normaal type pokemon. Aipom lijkt op een kleine aap, met zijn staart kan Aipom makkelijk bessen uit hoge bomen plukken. Sterke aanvallen van de gemiddelde Aipom zijn Focus Slag en Swift, alleen als een Aipom ze kent natuurlijk. Kom eruit Aipom!! Riep Jos. Aipom kwam uit zijn pokeball en lande precies in Jenitas gezicht. Buuuh, wat is dit? Ze schrok wakker. Heb je dat beest GEVANGEN??!!? DAT BEEST HEEFT BANANEN GESTOLEN VAN JE JOS, BANANEN!! Riep Jenita vol ongeloof. Daarom nou net, wat is er nou beter dan een pokémon die GEK is op BANANEN!!!! Riep Jos blij en hij viel achterover van het lachen. Zijn Aipom sprong erboven op en ging mee rollen met lachen. Oh mijn god. Zei Jenita. Ik hoop zo dat dit een nachtmerrie is. Elekid doe donder op mij. BZZZZZZZZZT!! SJONGE JONGE, JE KAN HET OOK WEL EVEN RUSTIG AAN DOEN!!Riep ze kwaad. Oh nee, nu hebben we 2 bananen gekken, en vooral GEKKEN !! Zei ze in zichzelf.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.