Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 3 Episode 3

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:39

607

0

250



Hoofdstuk 3 Episode 3

Toen ook Kevin wakker werd vertelde Jos het hele verhaal. Kevin lachte zich ook helemaal krom. Samen met Jos en zijn nieuwe Aipom lagen ze over de grond te rollen van het lachen. Jenita zat ergens achter een struik te balen en zich kapot te schamen. Ik ga eventjes een stukje lopen. Dacht ze. Jenita ging een stukje lopen richting de zee en ze nam haar pokemon mee. (mooi rijmpje). En ondertussen lagen Jos en Kevin en Aipom nog steeds te rollen van het lachen.
|| Eindje verder|| Gelukkig zijn we weer een stuk verder van die gekken af, he Eevee en Elekid. Zei ze. Dan gaan we hier even zitten. Jenita en haar pokemon gingen zitten op een boomstronk en aten wat Oran berries. In eens ging Eevee rennen. Hey Eevee!! Riep ze. Kom terug, waar ga je naar toe. Ze ging keihard erachter aan rennen, en Elekid. Die hing aan haar nek want hij kon het niet bijhouden. Jenita kwam steeds dichter bij de zee. En er kwam steeds meer een geur van brand. En toen zag ze het. Eevee stond bij een cirkel van vuur. Midden in die cirkel stond een vliegtuigje dat werkte als een jetpack. Er stond een hele grote glazen bak met touwen eraan die aan het vliegtuigje zaten. In de bak zaten heel veel pokemon.
Er zaten Squirtles, Wartortles, Totodiles, Croconaws, Piplups, Marchstomps, Poliwhirls en Marills . Holy Shit. Dacht Jenita. Ik moet ze redden, maar met alleen Eevee en Elekid gaat dat niet lukken. Toch doe ik het. Eevee doe iets !! Riep Jenita. Eevee rende langs de zee en sprong omhoog. Er kwam een rode gloed en een water straal die de vlammen bluste.
Wow, Eevee kan verborgen kracht. Dat wist niet eens de professor, hahahaha!! Zei ze. Elekid doe donder op het vliegtuigje en Eevee doe take down. Riep Jenita.
Heee, wat ben jij daar aan het doen !! Riepen een man en een vrouw die uit het vliegtuigje kwamen. Niemand staat Team Dimension in de weg!! Nu Magmar!! Nu Electabuzz!! Riepen ze. Doe Donderschock, Doe vuur schot!! Riepen ze.
|| Ergens in het bos op een open plek|| Mmblehshaphahahahrngoeentje. Zei Jos met zijn mond vol bananen. Ja is goed maar ik heb er nog eentje en Aipom heeft er nog 4!! Zei Kevin. *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah* Hbey, bie zbpei dhat. Zei Jos verbaasd. Whiebie his dbharaar?? Volgens mij komt die schreeuw vanuit die richting, kom mee jongens! Riep Kevin. Charmander, Yanma en Eevee in jullie bal. Aipom kom op mijn schouder. Jos haalde al zijn pokemon bij elkaar en begon super hard achter Kevin aan te rennen want die was al lang weg. ||Eenmaal bij de zee|| Jen!!! Riepen Jos en Kevin. Snel jongens, houd hun tegen!! Riep Jenita zwakjes. Team Dimension wilde net vertrekken en stegen al op. Nu Magby Vlammenwerper !! Riep Kevin. Nu Charmander vlammenwerper, Yanma Sonicboom en Aipom Swift !!!! Riep Jos. BOEEMMM!! Alle aanvallen raakte de vliegjet die langzaam neerstortte in de zee. Oke, nu is het genoeg!! Riepen de man en de vrouw die boven op het wrak stonden van hun vliegtuigje en de glazen bak met de pokemon nog steeds erbinnen in. Magmar Lava Plume!! Electabuzz doe bliksemstraal!! Riepen ze. Oke dan, Magby doe vlammenwerper en Eevee doe take down. Zei Kevin. Aipom Swift, Yanma Sonicboom, Charmander ook vlammenwerper en Eevee take down. Riep Jos. De Eevees werden allebei vol geraakt door de aanvallen van de tegenstanders, Yanma had het te druk met ontwijken om zelf nog wat te doen en de andere aanvallen knalde alleen maar tegen elkaar op en explodeerde. Oh man, wat moeten we nu!!Riep Jos wanhopig. Tjaaa, dat zie he in het volgende deel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.