Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 3 Episode 4

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:40

602

0

185



Hoofdstuk 3 Episode 4

Nu TORCHIC!! Riep Kevin. Doe vuur wiel !! Dat waren ze vergeten, dat ze ook nog Torchic hadden. Oké Aipom. Riep Jos. Help Torchic met dubbel slag !! Eevee doe verborgen kracht op Magmar. Kwam Jenita weer even tussendoor. Eevee spoot weer een waterpistool en dit had veel effect op Magmar. Goed Aipom, doe focus slag op Magmar!! Riep Jos. Boem, KO!! Mooi. Zei Kevin. Torchic maak het af met vlammenwerper op Electabuzz!! ONTWIJK!! Riep de man. Snel Yanma Sonicboom!! En ja hoor, ze hadden Team Dimension verslagen. En plotseling, kwam er iets aanvliegen. Het was een Flygon, de Flygon deed hyper straal op Team Dimension die weer weg knalden. WE VLIEGEN WEER NAAR DE MAAAAAAAAAAAN!!! Riepen ze weer. . Zooo. Zei Jos. Daar zijn we ook weer af. Maar Jen, loop nooit meer alleen weg zonder goede pokemon.. euhm goede pokemon om je te verdedigen bedoel ik, hehe. Zullen we nu maar weer onderweg gaan naar Sunnyshore City ? Zei Kevin.
|| Onderweg|| De reis verliep rustig, ze liepen langs de zee naar Sunnyshore City. Dan konden ze in ieder geval niet verkeerd lopen. ( Kijk op de landkaart). Kijk jongens. Zei Kevin, en hij wees in de verte. Je kan de stadspoorten al zien. Aha, dus daar kom jij vandaan. Zei Jos.
Ik heb met Rendy afgesproken op het PokéSqaure. Zei Kevin. Aan het plein liggen het Pokecenter, Pokemarkt, de Gym, het Trainerscentrum en de souvenirwinkel.
Ze liepen langs een hele rij gebouwen en huizen. De meeste hadden een vrij lichte kleur, en dat maakte de stad erg vrolijk. Al snel kwamen ze op een plein met een gigantisch beeld van een pokeball in het midden. Op een muurtje naast het beeld zat Rendy. Hey Kevin!! Riep hij. Yo, Rendy. Zei Kevin. Hoe gaat ie, nog nieuwe pokemon? Ja ik heb van Professor Leaf een Eevee gekregen. Zei Rendy, en de andere glimlachte. En ik heb onderweg hierheen nog een Treecko gevangen. Aha, nice man. Zei Jos. En dan wil ik nu graag een 1 op 1 gevecht met allebei 1 pokemon. Zei Kevin.
Kevin koos Torchic en Rendy Treecko. Rendys Treecko was heel snel. Drill peck na Drill peck ontweek hij en sloeg hij Torchic neer. Totdat Kevin het over een heel andere boeg ging gooien. Hij liet Torchic op haar allerhardst rennen om Treecko dol te maken. Dan slaat ze toe met vlammenwerper en was Treecko niet meer dan een hoopje Treecko.
Aah, kom terug Treecko. Zei Rendy. Lekker gevecht jongen. Zei Kevin. Jep, zeker weten, maar we gaan eerst langs het pokecenter en dan ga ik je broer uitdagen voor een Gym gevecht Zei Rendy. Oke, zie je zo in de gym. Zei Kevin. He, Kevin. Zei Jos. Ik wil ook graag je broer uitdagen. Dat kan, kom mee naar de gym. Zei Kevin.
|| In de gym|| Woooooooooooooow. Op het gevechtsveld van de gym waren allemaal stenen pilaren, en op de grond lagen grote rotsen van steen, en tot slot hingen er nog balken aan touwen in de lucht. Hallo Kevin. Zei de Gymleader. Lang niet gezien jongen. Welkom mensen, in mijn Dragon Gym. Ik ben Casper, de Sunnyshore City Gymleader. Ik neem aan dat je me uit wilt dagen ?? Vroeg Casper. Jazeker. Zei Jos. Hoe eerder hoe beter !!
Zoals je wilt. Zei Casper. Ga maar op je plaats staan. En veel succes. Jij ook. Zei Jos, hij liep naar zijn plek toe, op een stenen verhoging. Je mag 3 pokemon gebruiken, de eerste die al zijn pokemon kwijt is heeft verloren. Legde Casper uit. BEGIN!! Nu Houndour!! Oke, ben je er klaar voor Aipom? Vroeg Jos. *Ai-pom* ( Ofzo XD) Oke Aipom, klim eerst op een pilaar


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.