Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 5 Achter de berg is verder dan je denkt

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:43

623

0

196



Hoofdstuk 5 Achter de berg is verder dan je denkt

Rendys gevecht verliep goed. Hij had maar 2 pokemon, dus heeft hij in het trainerscentrum een Buizel geleend. Hij bewaarde hem voor Caspers laatste pokemon, een groene Dratini. Hoe hij zo groen komt, tja, je vindt er meer heeeeeeeeeeeel weinig. Shinys heten ze. De Dratini was erg sterk. Maar Buizel kon hem aan. Met een waterpistool kwam er een einde aan het gevecht. Rendy had ook zijn badge.
He Casper. Zei Jos. Waar kan je eigenlijk een Dratini vangen? Tja, ze zijn zeldzaam. Zei Casper. Maar die van mij heb ik op de Shore Cliffs gevangen, maar ze leven ook in rustige meren en watervallen, zoals op Mt. Lacus. Oke, bedankt. Zei Jos. Dan gaan wij weer verder met de reis, zie je!
Rendy bracht Buizel terug naar zijn trainster en ze gingen terug naar Junom Town en vervolgens Tresco Town. Omdat de volgende stad achter de bergen lag. ||Bijna bij Junom Town|| He Jos, heb je het al gehoord Nee. Nou, ik ook niet, maar Jenita wel. Zei Rendy. Oo, dat! Zei Jenita. Ze zijn een gym aan het bouwen in Junom Town. Schuin tegenover onze oude school!! Wow cool. Zei Jos. Dan stel ik voor om NU naar het Destiny Plein te gaan om de bouw te bekijken.
|| Daar aangekomen|| Wow, hij wordt zeker groot! Zei Kevin. HEY JOSSIE!! Riep iemand die aan kwam rennen. Hoe gaat ie jongen? Peter! Zei Jos. Ben je ook al van de trainersschool af? Jep, en er is zo een toernooi van alle mensen die klaar zijn met deze school, om te bepalen wie de gymleader wordt. Zei Peter. Aha, jammer genoeg doe ik niet mee. Zei Jos. En hun ook niet, want we moeten zelf badges verzamelen snap je. Ja tuurlijk. Zei Peter. Maar kom wel kijken ja. Het is bij de gevechthal.
|| In de gevechthal||Woow, hoeveel gevechten kan je wel niet houden in 1 hal?? Vroeg Rendy zich af. Kijk, Peter is al bezig aan zijn 3e gevecht !!Zei Jos. Ja, het zijn 3 tegen 3 gevechten. Zei Kevin. Peter gebruikt een Chimchar, Vulpix en een Torkoal.
Peter deed het geweldig. Niet dat de tegenstanders moeilijk waren, want je mocht alleen maar pokemon meenemen van 1 type, dus zolang het geen water is is het een hard gekookt eitje. Hij bereikte de halve finale, waarin hij Steel trainer Joris Langemeijer met de grond gelijk maakte. Joris is trouwens een neef van Jos. Hij staat in de finale tegen een super trainer: Ryan Selmek uit Nesvorkes City (Nata Regio). Hij gebruikt Electro pokémon.
Start het gevecht: Oke Chimchar ga!! Riep Peter. Pichu maak het kort aub. Zei Ryan.
Chimchar doe vuur wiel. Zei Peter. Chimchar rolde in een vuur cirkel om zich heen op pichu af. Ontwijk Pichu en doe Donderschock!! Zei Ryan.. Aaah. Zei Peter. Cimchar vlammenwerper en ren op Pichu af !! WOOEM!! Goed Chimchar, maak het af met stomp !! Zei Peter. Pichu is uitgeschakeld. Oke dan, nu Mareep!!Riep Ryan. Chimchar doe vuur wiel om Mareep heen!! Riep Peter. Mareep doe ontlading !!Zei Ryan. BZZZZZT!! NEE. Zei Peter. Chimchar doe mach punch !! WAT??!!? Riep Ryan. Hoe kan Mareep nou zijn uigeschakeld??!!??!! Kom terug, nu Chinchou!! Ach nee toch !! Riep Peter. Chinchou is een electrisch type en een water type tegelijk !! Chinchou doe vloedgolf !! Riep Ryan. Arg, kom terug Chimchar. Zei Peter. Wat dacht je van Vulpix !! Chinchou doe weer vloedgolf. Zei Ryan rustig. NEEEE, KOM TERUG!! Zei Peter. Ik ga toch niet verliezen, natuurlijk NIET!! TORKOAL MAAK HEM AF!! Torkoal doe kopstoot. BOEM, VOLTREFFER!! Chinchou maak aan deze finale een einde met vloedgolf!! Riep Ryan.
Dat was het, een torenhoge vloedgolf kwam op Torkoal af, die zelf ook niet wist wat hij moest doen. Hij begon in rondjes te rennen maar het had al geen zin meer


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.