Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 5 Episode 2

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:43

1320

0

258



Hoofdstuk 5 Episode 2

De vloedgolf bedekte Torkoal, hij was niet meer te zien. En plots een geweldige rode gloed kwam er door de golf heen gevolgd door een mega hoop stoom en intens vuur. JA, TORKOAL DEED OVERHEAT!! Riep Peter. AAH CHINCHOU, hoe kan dat nou?!!?!?! Riep Ryan vol ongeloof. Maak het dan af met waterpistool!! Rol naar links Torkoal en doe Take Down!! Riep Peter. Torkoal rolde weg van de water straal een zette zich af KNAL!! Daar lag Chinchou, uitgeschakeld. YEAAAAH!!! IK BEN DE NIEUWE GYMLEADER!! Riep Peter trots.
|| Na afloop|| Gefeliciteerd Peter.Zei Jos. Dankje. Zei Peter. Kom alsjeblieft een keer langs de Junom town gym Jos. Doen we zeker. Zei Jos. Maar we moeten nu eerst naar de volgende stad, die ligt ergens achter Mt. Lacus. Oke dan, dan zie ik je nog wel. Zei Peter.
Ze namen afscheid van Peter en de andere mensen en ze liepen naar buiten. Ze wilde eerst nog langs Professor Leaf gaan om hun Badges te showen.
Aaah. Zei Professor Leaf. Daar zijn jullie weer, hoe is het gegaan? Jos kwam ook nog binnen, hij viel over de drempel van de deur en verpletterde bijna een Oddish.
Goed professor. Zei Kevin. Kijk, we hebben allemaal een badge. Nouja, ik heb er eentje van de gymleider gestolen, het is mijn broer snapt u. Hahahahahaha. Lachte Professor Leaf. Ik heb nog voor het laatst zo gelachen toen er een Budew Mt. Lacus aan het beklimmen was en toen hij bijna bij de top was werd hij naar beneden geknald door een lawine, HAHAHAHAHAHA, wat lacheeeeeee!! De rest keek een beetje raar naar de professor. Maar hij stopte met lachen en pakte drie glinsterende stenen uit een houten kast tevoorschijn. Met deze stenen. Zei de Prof. Kun je pokemon laten evolueren. In jullie geval, kunnen jullie Eevee laten evolueren in een Vuur soort, Water soort of een Electrisch soort. Hier hebben jullie er alledrie 1tje, sorry Rendy, jij hebt geen Eevee. Euhm, Professor. Zei Jos. Ja, wat is er? Vroeg hij. Ik hoef geen steen. Zei Jos. Ik wil mijn Eevee zelf sterker trainen tot hij evolueert. Nou, als jij dat wilt jongen. Zei de Professor. Jij bent GEK!! Zei Jenita. Ja weet ik.Antwoordde Jos. Kevin gebruikte als eerste zijn Fire Stone, zijn Eevee werd helemaal wit en veranderde van vorm. Met een flits stond daar een Flareon, een vuur type pokemon. Daarna mocht Jenita, hetzelfde gebeurde toen zei haar Thunder Stone gebruikte, alleen werd haar Eevee een Jolteon, een Elektrisch type. Ga nu maar. Zei de Professor. Flumen City is nog ver weg als jullie hier blijven rondsukkelen. En dat deden ze. Ze waren snel weer weg, op weg naar Flumen City. Maar voor ze daar zijn, moeten ze eerst door de Lava Caves, en een stukje over Mt. Lacus.
|| Ergens rond Tresco Town|| Loop een door JOS!! Riep Jenita. Het gaat zometeen regenen en dan willen we bij de Lava Caves zijn om te schuilen en te slapen. Ja loop maar vast. Zei Jos. Aipom is nog wat bessen zoeken voor morgen. Zo gezegd zo gedaan, Jenita, Kevin en Rendy vertrokken snel naar de Lava Caves.
Aipom!! Kom mee, het gaat zo regenen !! Riep Jos. *Aie-pam (FONETISCH ( Als je weet wat dat is tenminste) * Ga maar op mn schouder zitten. Zei Jos. Jos en Aipom gingen ook richting de Lava Caves. || Even later|| Hey Aipom. Zei Jos plotseling Hoor jij wat ik hoor ? *Ai?* Kijk daar!! Jos wees naar de rand van het bos. Er rende een meisje met een Buizel. HEE!! Riep Jos. WAT IS ER!! ZE KOMEN ERAAN, REN WEG ALS JE KAN!! Riep het meisje terug








Wie komen er? Vroeg Jos die al dichterbij was. Een hele kudde Pinsir!! Zei het meisje wanhopig. Ze komen mij en Buizel aanvallen. Wie ben jij ?? Vroeg Jos. Ik ben Alissa. Zei ze. Kom op rennen voor je leven. Inmiddels begon het te stort regenen en te donderen, het veld waar ze liepen was een groot modder bad geworden. Maar de Pinsir zaten al vlak achter hun. SHIT!! Alissa gleed uit in de modder en de Pinsir waren al bij haar. Snel Aipom doe Swift!! Riep Jos. Aipom zwaaide met zijn staart en er verschenen 10 tallen glinsterende sterren die op de Pinsirs af gingen. De sterren raakte de Pinsirs goed en Jos kon Alissa helpen opstaan en weg rennen. We.. zijn bijna.. bij..deLava Caves. Zei Jos buiten adem. Ja we hebben het gehaald!! Riep Alissa. Ze liepen een stuk langs een grote rots en kwamen in een grot gang. Alleen de Pinsirs rende ook door en voor ze het wisten stonden ze oog in oog met de Pinsirs in de grot gang. Shit. Zei Jos. Ik heb al mijn andere pokemon in mijn rugzak, en die heeft Jenita !! Sorry Jos, maar je pokemon moeten in een pokeball en niet in een rugzak. Merkte Alissa op. Nee, de pokeballs liggen daarin. Zei Jos.
Maar goed, we moeten toch iets proberen, weg rennen heeft geen zin. Zei Alissa. Nu Buizel doe Aqua jet!! Aipom doe je Swift!! Riep Jos. De aanvallen hadden wel enig effect, maar de 2 pokemon konden het leger van Pinsirs niet aan met zijn 2en. De Pinsirs begonnen aan te vallen, allemaal tegelijk. Aipom en Buizel konden geen enkele tegenstand bieden. Toch maar rennen? Vroeg Jos. Jep Ze rende de grot gang in, todat ze achter hun stemmen hoorden. Vlammenwerper!! Dondergolf!! BAM!!! Alle Pinsirs waren KO. JOS, ALISSA!! Riep Rendy. Hoe weet jij hoe zij heet?? Vroeg Kevin. Dat is de trainster van wie ik haar Buizel mocht lenen. Legde Rendy uit. || Na wat gepraat|| Oke, jullie willen dus naar Flumen City? Vroeg Alissa. Nou kom ik daar toevallig vandaan, dus zal ik jullie de korte route uitleggen. Zodra je uit de Lava Caves komt, kom je bij de zee uit, maar voor je daar komt moet je over een rots klimmen. Als je er over bent ben je dus bij een rustig stukje zee waar interessante pokemon leven. Als je daar 10 meter omhoog loopt en ongeveer 100 meter ver kom je bij de Flumen Hiker Tunnle. Dat is een tunnel gegraven voor bergbeklimmers, hij gaat diagonaal naar beneden, naar Flumen City dus. Het is een hele handige short cut, want anders moest je heel de berg over klimmen. Ik zelf ga nu weer terug, ik wilde Professor Lazar uit Tresco Town een bezoekje brengen. Oke, dan gaan wij vanaf hier weer verder. Zei Rendy. Bedankt voor de uitleg van de route. Ze vervolgde hun reis door de grotten. De meeste gangen waren vrij groot zodat een paar van hun pokemon uit hun pokeball konden om hun eventueel te beschermen tegen wilde pokemon. Ik vind het helemaal niks hiero. Zei Jenita. Maak je geen zorgen. Zei Kevin. We zijn denk ik al bijna bij het einde. De Lava Caves zijn niet zo heel erg lang hoor. Ho stop, we moeten hier links denk ik. HEE!! Riep Jos ineens. Ik zag daar iets bewegen!! Loop even snel door. Zei Rendy. Dan kunnen we het nog zien.
Ze kwamen dichter bij het ding, to dat ze het goed konden zien. Holy Crap!! Zei Kevin. Ik wist niet dat zoiets HIER kon leven !! WAT DAN!! Riep Jenita bang. Ze durfde niet te kijken en verschool zich achter een kiezelsteentje. Het is de legendarische hond Suicune!! Riep Kevin. Suicune werd wakker door het geschreeuw. Hij gromde hard en ineens maakte hij een vloedgolf in de grot. AAAAH, WE GAAN MET DE STROMING MEE!! Riep Kevin. Suicune was ineens verdwenen. Maar de trainers werden met een harde stroming door de grotten gegooid. HE, IK ZIE LICHT!! Riep Jos. JA, WE WORDEN NAAR DE ZEE GEVOERD!! Riep Jenita. Ze werden uiteindelijk in de zee gesmeten, aan de andere kant van de Lava Caves, op de plek met de interessante pokemon die Alissa hun had verteld.
Ja, Eindelijk weer buiten. Zei Jos. Maar het lijkt me een goed plan om eerst maar een te overnachten hier.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.