Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Samenvatting tot en met Hoofdstuk 5

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:44

686

0

215



Samenvatting tot en met Hoofdstuk 5

Kleine samenvatting

Ergens in een plaatsje in het Great Forest, Junom Town, wordt Jos wakker. Hij is bijna te laat om naar de winkel te gaan. Onderweg komt hij een vriendin tegen, Jenita. Hij heeft met haar vroeger in de klas gezeten. Eenmaal weer bij Jos thuis, zien ze een folder. Daarin staat wat ze moeten doen om hun eerste pokemon te krijgen. Ze moeten een van de 3 blauwe pokeballs zoeken. Dat doen ze de volgende dag. Ze komen Bryce tegen, een arrogant rot joch.
Daarna vind Jos er een. Dan zien ze iemand die 2 blauwe pokeballs heeft. Jenita gooit een Aspear Berry tegen zijn hoofd en steelt de 2e pokeball.
Als ze bij Professor Leaf zijn, komt er een overval van Team Dimension. Ze worden weg geblazen door een Flygon. Dan kiezen ze hun pokemon. Jos neemt Yanma en Jenita Elekid.
Er waren nog enkele tickets die ze naar Professor Lazar moesten brengen. Als ze dat deden kregen ze nog iets. Dus ze gaan naar Tresco Town. Ze liepen alleen rechtdoor, niet slim, want nu waren ze er al weer voorbij. Dan zien ze 2 jongens vechten. De een heeft een Magby en de ander een Croagunk. Ze vragen dan of ze mee kunnen doen. Dat mag. De jongen met de Magby heet Kevin en de ander Rendy. Van Kevin hadden ze de 2e pokeball gestolen, maar dat maakte hem niks meer uit. Jos en Kevin tegen Rendy en Jenita. Jos en Kevin winnen uiteindelijk door een vlammenwerper van Magby.
Omdat er bij de Lava Caves veel vuur pokemon zitten, wilt Kevin er een vangen, Torchic. Het lukt hem. Jos en Yanma zijn inmiddels een grot in gegaan. En ze verslaan een Charmander. Maar hij heeft geen pokéballs. Intussen bewondert Kevin zijn Torchic, dan komt Jos eraan met een zak over zijn rug. Hij gooit hem leeg, erin zat de Charmander. Jenita moet hem knock out gooien met een Aspear berry, dan leent hij een pokeball van Kevin en vangt Charmander.
Ze moesten nog steeds naar Professor Lazar, als ze de tickets hebben afgeleverd krijgen ze een pokédex van hem.
Kevin reist met hun mee, Rendy was al eerder vertrokken naar Seashore City.
Ze gaan langs Professor Leaf, die hun allemaal een Eevee geeft.
Dan begint hun reis pas echt. Naar Seahore City. In het bos pauzeren ze even. Jos ging even hout sprokkelen. Dan komt hij een trainster tegen, Floria. Jos helpt haar om haar Metapod te laten evolueren in een Butterfree, daarna gaat ze weg.
Nadat Jos is teruggekeerd en ze hebben gegeten, gaan ze slapen. De volgende ochtend wordt Jos stapel gek van Yanma die over zijn hoofd vliegt. Maar dan ontdekt hij dat er eten uit hun tassen is gejat. Ook zijn bananen en hij is nu super kwaad. Plots gooit iemand een Aspear berry tegen zijn hoofd, nu is hij nog kwader. Dan ziet hij een Aipom, dat is de dader!
Yanma beukt hem van de tak af, waarna hij hard op een kei land. Yanma doet vleugel aanval en Aipom land op Kevin’s hoofd. Die wakker wordt en Aipom tegen een boom smijt. Dé kans, Jos vangt hem.
Jenita werd even gek, en ging een eindje lopen. Ze word aangevallen door Team Dimension, Jos en Kevin helpen haar en verslaan T-D. Die weer weg worden geschoten door een Flygon.
Seashore City is niet meer ver, en ze staan vrij snel op het pokemon plein. Ze zien Rendy weer, en Kevin en hij doen nog een gevecht, Kevin’s Torchic wint van zijn Treecko.
Dan is het de beurt aan Jos om Kevin’s broer, de gymleader uit te dagen!
Jos vecht eerst met Aipom en verslaat Houndour. Casper zet Dratini in, Jos gebruikt Charmander. Charmander verliest, en Jos zet weer Aipom in. Hij wint van Dratini, maar gaat ten onder tegen Shelgon. Yanma is dan aan de beurt. Tijdens het gevecht evolueert Shelgon in Salamence, maar Yanma weet te winnen omdat Salamence al veel schade had opgelopen tegen Aipom. Jos wint de Shogon Badge. Even daarna heeft Rendy van iemand een Buizel geleend. Hij wint ook zijn gym gevecht en dus ook de badge. Kevin heeft al veel eerder er eentje van zijn broer gestolen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.