Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms » Hoofdstuk 6 Flumen City Gym! Spetterend gevecht

Pokémon Battle Realms

12 april 2010 - 15:45

685

0

198



Hoofdstuk 6 Flumen City Gym! Spetterend gevecht

Hier is de Flumen Hiker Tunnle. Zei Jenita. Dan zijn we al bijna in Flumen City! Riep Jos. Gaan jullie ook de Gymleider uitdagen? Nee ik niet Ik ook niet, mijn pokemon zijn niet goed genoeg in een water gym. Zei Rendy. Maar euhm. Begon Jos. Willen jullie nog wel een gevechtje doen om te kijken of ik klaar ben voor de gym? Ja, je mag tegen Treecko en Geodude vechten. Zei Rendy.
In de tunnel gingen Jos en Rendy een gevecht houden. Yanma en Dratini tegen Treecko en Geodude. Oke Yanma, begin met Giga drain tegen Geodude. En Dratini doe Tornado tegen Treecko.! HE JONGEN, STA DAAR NOU NIET GEWOON TE STAAN, DOE WAT!! Riep Rendy. Maar ze deden niks, met als gevolg 2 hele effectieve aanvallen. Nu is het mijn beurt, Geodude doe Rock Throw tegen Yanma, en Treecko doe mes blad tegen Dratini. Ontwijk!! Riep Jos. Yanma kon niet meer ontwijken en werd vol geraakt, maar Dratini bewoog behendig en sloeg Treecko tegen de vlakte met zijn staart. Oke dan, Dratini maak het af met Draken Fury!! Yanma doe weer Giga Drain om je energie op te laden! Riep Jos.
Ja kom terug allebei. Zei Rendy. Ze kunnen zo niet verder Jos, je bent echt wel sterker geworden jongen. Ja dat is waar. Zei Jenita. Maar nu gaan we weer verder hoor.
Ze luisterde voor de verandering eens naar haar en ze liepen de tunnel uit en Flumen City binnen. Ha, eindelijk de bewoonde wereld. Zei Rendy. Ja joh, ik ben het met je eens. Zei Jos. O, moet jij ook naar de WC dan? Vroeg Rendy. Nee, ik wil gewoon die badge winnen. Zei Jos vol zelfvertrouwen.
Ze gingen eerst naar het trainerscentrum, daar gingen ze nog wat nieuwe aanvallen trainen. Maar al gauw wilde Jos naar de Gym. Kom op jongens, niet zo langzaam!! Riep hij. Hoe kan het ineens dat hij voorop loopt? Vroeg Kevin zich af. Nou ja, ze zijn bij de Gym aangekomen, ze zagen dat de gym aan een rivier ligt die van Mt. Lacus af komt.
Welke pokemon ga je gebruiken Jos? Vroeg Jenita. Ik kies Yanma, Aipom, Eevee en Dratini, want Charmander kan helemaal niks tegen water soorten. Zei Jos.
Eenmaal binnen viel hun mond weer open van het mooie strijd veld. Het was een grote water bak met een paar drijvende platen erin, er was een breed loop stuk aan iedere zijkant die veel hoger lag dan het waterveld. Er zaten watervallen op. En de loopstukken zijn verbonden door 2 hele lange houten balken die elkaar in het midden van het veld kruisen als een kruis zeg maar. Dit wordt echt geweldig. Dacht Jos. Hallo uitdager. Daar kwam de gymleider aangelopen. Ik ben Freya, de Flumen City Gym leider. Ik gebruik water en ijs pokemon, denk je dat je het aankan? Zeker weten van wel !! Riep Jos. Oke dan, het gevecht is met 4 pokemon, het gevecht begint. Zei Freya. Nu Staryu! Jij mag beginnen Eevee! Riep Jos. Aan jou de eer om te beginnen. Zei Freya. Oke, als je dat zo graag wilt. Zei Jos. Eevee was begonnen op een loopvlak hoog aan de buitenkant van het veld, en Staryu begon op een drijvende plaat. Eevee ren over de balk en doe snelle aanval!! Riep Jos. Eevee rende zonder moeite over de balk en sprong naar beneden om Staryu te beuken. Alleen Staryu moest ontwijken van Freya. Spring in het water Staryu en duik onder! Boem! Eevee ramde keihard de plaat in het water die daardoor kapot vloog. Zwem snel naar de kant Eevee!! Riep Jos. Staryu doe je Hydro Pomp!! Riep Freya. Eevee werd uit het water gelanceerd en landde op een loopstuk. Nee Eevee. Zei Jos. Sta op, en doe Geheime Kracht! Eevee gloeide, en toen ineens kwam er een gigantische draaikolk in het water waar Staryu in zat. Yes, Eevee doet draaikolk! Riep Jos. Staryu werd onderwater gezogen en uiteindelijk omhoog geschoten en landde ook op een loopstuk. Kom op Staryu, je bent veel sterker, maak het af met Bubbel straal!! Riep Freya. De bubbels hadden effect op Eevee, die niet meer verder kon


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.